Overdosed
5.03.2006, 12:03
Zanima me, koliko vas je igralo to igro. Mene je popolnoma zasvojila in sem jo obrnil x-krat. Postavljena je v dobro izdelan fantazijski svet, v katerem (kot vedno) grdozlobni hudobec poskuša zasužnjiti/pobiti prebivalstvo. Na nas je, de mu hudobne nakane preprečimo in postanemo junak.
Zanima me vaše mn3nje o igri.
Se opravičujem, če sem zgrešil izbo.
Jenna Jameson
11.03.2006, 14:53
Meni ni bila nic kaj posebneg sprva se mi je zdela kot posilstvo lare croft z hereticom in malo magije... igralna a ni pustila pecata.
Mogoce ti je bil prvi tak tip spila pa se ti je zdel zlo dobr
Mattithyahu
11.03.2006, 16:56
Sem igral. Čist u redu igra. Obrnil pa samo 1X
Overdosed
12.03.2006, 21:26
Hm, glede na vaš odziv sem igro zgleda močno precenil. Ampak verjetno je dejstvo, da je to moja prva tovrstna igra, pustilo v meni močan vpliv... drugače si tega ne morem razložiti...
Leonidas
12.03.2006, 22:12
Mene je motilo da so šli delat igro v tretji osebi, ker prvi del je bil streljačina. Takrat sem bil precej mahjen na streljačine pa je Heretic 2 nekako zdrknil mimo, čeprav sem ga nekaj vseeno igral. V bistvu še sam nevem zakaj imam tako luknjast spomin glede tega špila ampka možno da je bila ravno v tistem cajtu ko je izšel na sceni tona enih hudih špilov pa tale sploh ni tolko rpišel do izraza.
Jenna Jameson
14.03.2006, 23:32
QUOTE (Overdosed @ Mar 12 2006, 10:26 PM)
Hm, glede na vaš odziv sem igro zgleda močno precenil. Ampak verjetno je dejstvo, da je to moja prva tovrstna igra, pustilo v meni močan vpliv... drugače si tega ne morem razložiti...
jp to je znana rak rana mlajsih igralcev
Overdosed
15.03.2006, 22:30
QUOTE (Jenna Jameson @ Mar 14 2006, 11:32 PM)
jp to je znana rak rana mlajsih igralcev
Hvala za moralno vzpodbudo

. Sicer pa mi bo veš feedback preprečil odpiranje nadaljnih tem z igrami
Leonidas
15.03.2006, 22:34
QUOTE (Overdosed @ Mar 15 2006, 10:30 PM)
Hvala za moralno vzpodbudo

. Sicer pa mi bo veš feedback preprečil odpiranje nadaljnih tem z igrami

Rekel bi da je Starinarnica med najmanj obiskanimi podizbami tako da ne pričakuj nevemkakega feedbacka.
ziga321
16.03.2006, 02:51
Eno je koliko je bilo odziva, drugo kakšen je bil.
Drugače se mi zdi pa Heretic 2 povsem dostojna igra, če ne celo odlično(odlična zmes arkade in do neke meje tudi frp), zakon sobe, sovražniki, akcija, meni je bila zelo zelo dobra.
EDIT:Sedaj sem še spomnil s katerim špilom, bi se ta šel še primerjat:Soul Reaver. Tako. Pomojem je kar prednik Soul Reaverja, vsaj po arkadni, ne pa tudi po štorijalni plati.
Overdosed
16.03.2006, 17:30
QUOTE (ziga321 @ Mar 16 2006, 02:51 AM)
Eno je koliko je bilo odziva, drugo kakšen je bil.
Drugače se mi zdi pa Heretic 2 povsem dostojna igra, če ne celo odlično(odlična zmes arkade in do neke meje tudi frp), zakon sobe, sovražniki, akcija, meni je bila zelo zelo dobra.
EDIT:Sedaj sem še spomnil s katerim špilom, bi se ta šel še primerjat:Soul Reaver. Tako. Pomojem je kar prednik Soul Reaverja, vsaj po arkadni, ne pa tudi po štorijalni plati.
Ja, Soul Reaverja sem igral, pa me nekako ni toliko povlekel... Heh, Heretic je za mene še vedno
ziga321
16.03.2006, 18:59
Sicer se ravno z Soul Reaverjem ne more primerjat, je pa po akcijski plati in spoliranosti vseeno tole zelo, zelo dobra zadevščina

Samo moje mnenje.
Mi je bila pa 2-ka veliko bolje kot enica.
Jenna Jameson
16.03.2006, 23:48
Meni je enka bila zakon in dosti boljsa od 2. Tudi sm jo rajsi igral od tarat aktualnega hexna 1.... se posebi ko si lahko fok spreminju v piscance
Leonidas
16.03.2006, 23:52
QUOTE (Jenna Jameson @ Mar 16 2006, 11:48 PM)
Meni je enka bila zakon in dosti boljsa od 2. Tudi sm jo rajsi igral od tarat aktualnega hexna 1.... se posebi ko si lahko fok spreminju v piscance

Meni pa je bil od vsega skup še najbolj kulski Hexen 2.
Dolgo let nazaj, by Quatro en Jokaresmanu:
Mami, lej me Mami, Koljem, sekam, udriham, a voda je še vedno bleščeče čista.
Ko sem ga igral mi je bil fantastičen. Čaranje in boj iz tretje perpektive? Takrat je bilo to nekaj novega. Mnogo bolj všeč mi je bil kot prvi del, saj si imel tudi uganke s skakanjem, kar je v prvoosebnih strelajčinah redkost.
Overdosed
20.04.2006, 21:51
QUOTE (MacQ @ Apr 18 2006, 07:59 PM)
Ko sem ga igral mi je bil fantastičen. Čaranje in boj iz tretje perpektive? Takrat je bilo to nekaj novega. Mnogo bolj všeč mi je bil kot prvi del, saj si imel tudi uganke s skakanjem, kar je v prvoosebnih strelajčinah redkost.

Heh, končno žarek upanja, da nisem čislal poplnega govna. Še vedno ne morem iz svoje kože, ta špil se mi je res vtisnil v spomin...
Meni je bil odličen špil, saj sem ga igral kot nor, še posebej mi je bil všečno gibanje lika, bojevanje itd, skratka vse, le malce so me jezile na koncu, ko si moral skozi vse "pasti - test" lazit. Drugače pa zame odličen način uporabe orožij+čarovnij. Seka!
res hud špil

:ava:
enko preigral podouž i počez, to pa tudi
magija i bojevanje na blizu...res, hudo
Joj... to smo eno enkrat v mreži nabijal dejansko en dan non stop... kake klavnice so to ble... I'm getting flashbacks! Res zakon špil :ava:
QUOTE (Rizzen @ May 8 2006, 02:58 AM)
Joj... to smo eno enkrat v mreži nabijal dejansko en dan non stop... kake klavnice so to ble... I'm getting flashbacks! Res zakon špil :ava:
praviš okuli vse krvavo:)
sej res 'malo' krvava
QUOTE (Leonidas @ Mar 15 2006, 11:34 PM)
Rekel bi da je Starinarnica med najmanj obiskanimi podizbami tako da ne pričakuj nevemkakega feedbacka.

In najmanj spamana, če smo že pri tem
Mi je pa žal, da Heretica 2 dlje kot demota nisem igral. Zanimivo, tudi jaz imam ta čuden občutek, da je bilo takrat nekaj velikega v zraku. (kdaj je to že izšlo, 1998?)
Anticitizen
20.05.2006, 08:49
Preigral, huda igra, morbidno ozračje ga seka.
Obrnil pa samo 3x.
game-master
30.05.2006, 06:30
Za tole mi je zelo žal.Igral sem Heretic 1 in obrnil.Spomnim se vseh kod in tega kar je spadalo zravn...ampak heretic 2 sem pa igral samo demo

Demo se mi je zdel res hud in takrt sm si hotu špil dobit...ampak nekak se je zgodil da sm čist pozabu in je špil zdrsel mem mojih rok in sm tko zgrešu en dobr špil

No kakorkoli že..čimprej ga dobim zdej tem bolje, nikoli ni prepozno
HeCjEtOvSe
20.07.2006, 09:06
Heretic 2 je bilo obično sranje, pa še prenovi je bil. 1-KA ROX!
HERETIC 2 je ena najbolših tretjeosebnih jebačin kar sem jih igral. Ob izidu fantastična grafika, stopnje, igralnost, dolžina, orožja...Temu primerna je bila tudi visoka ocena v Jokerju. :ava:
HeCjEtOvSe
29.07.2006, 15:31
QUOTE (tili @ Jul 25 2006, 06:26 PM)
HERETIC 2 je ena najbolših tretjeosebnih jebačin kar sem jih igral. Ob izidu fantastična grafika, stopnje, igralnost, dolžina, orožja...Temu primerna je bila tudi visoka ocena v Jokerju. :ava:

Doh,...
ahh Heretic 2 me je zelo navdusil, zelo mi je bila vsec mešanica magije in nadmočne palice, ki se je pojavila

, tako magično, in potem ko si zamahnil je naredilo Boom, skrc, špljoc

"BWUahahaha", če pa to ni bilo dovolj pa ultra močen fire bolt

, ahhh
Da bi jo več kot 1x obrnil, bi morala biti podobna kaki Nelinearni FRPjčici, zgodba mi je bila kar vredu, da je neka magična kuga njegove ljudi okužila, potem pa jo še ti dobiš. Uglavnem upam da bo tretji del FRP z močno zgodbo in fajno nelinearnostjo(to so moje pobožne želje)
Če kdo hoče imeti to legendo doma na polici se prodaja prva izdaja s priročnikom.
Heretic II (legendarna Ravenova akcijada, prva izdaja, velika kartonasta škatla s 50 stranskim priročnikom - zbirateljska rariteta)

poglejte še ostale igre pod mali oglasi.
Jenna Jameson
8.03.2007, 23:31
QUOTE (Stan @ Mar 8 2007, 09:14 PM)
Če kdo hoče imeti to legendo doma na polici se prodaja prva izdaja s priročnikom.
Heretic II (legendarna Ravenova akcijada, prva izdaja, velika kartonasta škatla s 50 stranskim priročnikom - zbirateljska rariteta)

poglejte še ostale igre pod mali oglasi.
Ah oko mi zarosi, srce me stisne ko nekdo omenja stara pakiranja iger....
Si mel obcutek res carski .... zdej pa je kod da kupujes cdje za peko fuj fej ni cudn da je skor cel folk
Heretik
10.05.2007, 16:40
hehe, zaradi tele igre mam ta nick ze od leta 98
shapeshifter
12.06.2007, 18:56
Bom kar tukaj vprašal, da ne bom odpiral nove teme: a kdo ima oz. ve kje bi lahko dobil Hexen 95 shareware? Namreč imam original Hexen in bi ga rad poganjal preko podobnega vmesnika kot ga ima Doom 95. Sicer imam nameščen tudi Doomsday Engine, vendar mi pospešena grafika ne ustreza. Iščem tudi Hexen II popravek, ki doda podporo za ne-3dfx grafike, če sploh obstaja.
Popravke dobiš na
tej strani (vpiši hexen v iskalnik). Drugače ti priporočam jHexen z, ali brez dodatkov - dobiš
tukaj
shapeshifter
12.06.2007, 21:34
Aha, hvala.
To je okleščena verzija naše polne vsebine. Za dotično
klikni semkaj..