Pomoč - Išči - Člani - Koledar
Polna inačica: Audi RS2 od Edo-ta
Mn3njalnik > Zajebani vsakdanjik > Brum Bruuum
Pennywis3
Evo en onboard cam v avdiju RS2 od RSR motosporta. Prikazuje brutalne pospeske od 0-270 km/h. Enjoy tongue.gif

Audi RS2

Edit: Se opravicujem ce tema ze obstaja.
Vodopivc
kr huda zver je tale audi ja... devil.gif
Avril Lavigne
jaoooo...tale edotov rs2 je ena najjacih zverin pr nas (mirno se lahko kosa z unim enzotom in unima dvema carrerama GT)
je pa res, da ma podobno predelanga rs2 tud en model iz visnje gore baje. enkrat sva s fotrom na AC sam celjusti spustila - bil je zaprt visnjegorc, tk da smo se pelal sam po eni strani, ko se je pa cesta razsirla, pa sam poblemda uzad, oci gre na desni pas, tisci pr 70 se v drugi, pospesuje k norc, un audi pa samo po levi mimo - skor po zadnjih. Zvok pa - AJ KARAMBAAAAAAA w00t.gif
mnde ma 700 al celo vec konjsko masino naroceno iz nemcije. kok je to resn ne vem - se govori. pa mnde mu je prvo razneslo.
rs2 je super material za tuning.
moderator
vsak avto je "super material" za tuning, je le vprasanje denarja.

nic ne recem, vsaka cast edotu, kar se mu tudi ze sam povedal, ampak avto je se vedno gliser. rolleyes_proper.gif

audi in njihova podvozja rofl.gif
Kinetic
Pokaž mi avto ki NI gliser pri toliko konjih smile.gif
KAiBB
Keri orgazmičen video, kr trdega sem fasal.
Žorž
QUOTE (moderator @ Sep 14 2006, 06:32 PM)

nic ne recem, vsaka cast edotu, kar se mu tudi ze sam povedal, ampak avto je se vedno gliser.  rolleyes_proper.gif

audi in njihova podvozja  rofl.gif
*

in kaj fali audijevim podvozjim? dry.gif alfe in njihova vzdržljivost rofl.gif .
bna
QUOTE (Žorž @ Sep 14 2006, 05:48 PM)
in kaj fali audijevim podvozjim? dry.gif  alfe in njihova vzdržljivost rofl.gif .
*

problem so njihove dvojne roke ki crkujejo prevečkrat in potem moraš menjati celo obeso ki pa stane obnovljena (ne originalna ) 50 tisoč no.gif
moderator
QUOTE (Žorž @ Sep 14 2006, 04:48 PM)
in kaj fali audijevim podvozjim? dry.gif  alfe in njihova vzdržljivost rofl.gif .
*

guncajo se vsi po vrsti. ok jasno je to penzionerski avto ampak vseeno. v bistvu je tudi BMW pa se ne gunca.

alfa in njihova vzdrzljivost? kaj jim pa manjka? itak vse kar crkne je nemskega porekla. biggrin.gif
Žorž
QUOTE (bna @ Sep 14 2006, 06:59 PM)
problem so njihove dvojne roke ki crkujejo prevečkrat in potem moraš menjati celo obeso ki pa stane obnovljena (ne originalna ) 50 tisoč  no.gif
*

to pa prvič slišim da crkuje, kar sicer ne pomeni da ni res, le zame je novo. znani so mi edino problemi pri podvozju starega TT-ja. audi je pa tko al tko drag, tk oda tle nič presenetljivega.

@moderator: kaj ti misliš s tem, da se guncajo? ker kolkor mam jaz izkušenj z audijem, nism zapazil nobenega guncanja, oz. sploh ne morem reč da ga nisem, ker niti ne vem kaj naj bi to bilo. majo premehko podvozje al kaj? seveda ne gre od standardnih A3, A4, A6 itd. pričakovati nekega športnega podvozja. kar se pa S in RS izpeljank tiče, pa ne morem reč ker še nisem probal.
marjetica
Sem že našel ta posnetek na enem drugem forumu, brutalno alien.gif Tako mašino bi blo fajn meti doma "na zalogi" biggrin.gif

Edit: Hm, z guncanjem morda misli, da avto kar dvigne gor ko ga pohodiš, moj Audi 100 res malo dviguje pri pospeskih, ker ma visoko podvozje, ampak me ne moti. Skozi ovinke pa gre lepo in udobno. Me pa skrbi, kaj je z to dvojno roko? Ko zelo ostro zavijam (predvsem levo se mi zdi) mi namreč v podvozju nekaj zaječi, kot bi se napel stari jambor se sliši :S Da nebi blo to to? Upam da mi nebo ravno potača odtrgalo pri 200 na uro na AC tongue.gif
manakiin
Za roke od Audijev lahko potrdim...
Vodopivc
ko pogledaš tega audija ko je na miru, je avto kr precej "na tleh"....
sam ko sm jst gledu filmček, ko je pelu 11.48s, se je avto na štartu spredi vseeno dvignu enih 10cm..... wink.gif
Consigliere
23.28 sek in števec okrog 263 Km/h
Pospeševanje od 100- 220

Kinetic
Hudi pospeški, ni kaj! Pa prav sweet sound ma tale RS smile.gif

Najboljše pri vsemu skupaj je pa še to, da je tale avto normalen daily driver in ne samo za posebne priložnosti dvakrat na leto!
Perza
Mal offtopik...
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=843108
naročena je večja turbina s katero bo avto imel cca. 1500 konjskih moči.

A zberemo denar pa bomo frajarili? biggrin.gif
Avril Lavigne
roke pa so problem. iste majo passati al majo pa sam isti problem.
sam - ker avto pa nima teh hib.

tile so prov sweet avteji. noro biggrin.gif
sam tale rs gre res skor po zadnjih.,
Zlatka
to nedeljo se v SG napoveduje nov rekord v 10 sec rangu.

konkurenca se mu pa že vztrajno približuje http://taks.quaddown.org/drag.html
ayrton79
QUOTE (Avril Lavigne @ Sep 14 2006, 04:47 PM)
mirno se lahko kosa z unim enzotom in unima dvema carrerama GT
*

Haha, res je ja (/izklop sarkazma)
moderator
QUOTE (Avril Lavigne @ Sep 14 2006, 03:47 PM)
...tale edotov rs2 je ena najjacih zverin pr nas (mirno se lahko kosa z unim enzotom in unima dvema carrerama GT)

sele sedaj prebral tole neumnost.

vsakdanja voznja NI pospesevanje 0-402m
Avril Lavigne
QUOTE (ayrton79 @ Sep 15 2006, 11:12 AM)
Haha, res je ja (/izklop sarkazma)
*

hehe - bi jih dal vstric na 402m? fun.gif

QUOTE (moderator @ Sep 15 2006, 12:36 PM)
sele sedaj prebral tole neumnost.

vsakdanja voznja NI pospesevanje 0-402m
*

mislu sm 402 m, ne pa nordschleife, ja? biggrin.gif
dzizs, znaste vsi prec napast. pinch.gif
kmet
QUOTE (Avril Lavigne @ Sep 15 2006, 12:56 PM)

bi, na koncu pa sikano okoli dveh zidov.
Imperator
QUOTE (moderator @ Sep 14 2006, 05:32 PM)
*

katerikoili avto na sprednji pogon je crap za tuning.
ayrton79
QUOTE (Avril Lavigne @ Sep 15 2006, 01:56 PM)
*

Uuuu z veseljem fun.gif
moderator
QUOTE (Imperator @ Sep 16 2006, 01:57 PM)
katerikoili avto na sprednji pogon je crap za tuning.
*

ah dej no. zapora resi tudi te probleme, za ovinke pa ocitno nikogar vec ne briga ...
To je okleščena verzija naše polne vsebine. Za dotično klikni semkaj..
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.