OZNANILA
stranka » oznanila
Koliko plačate, da objavimo status? (Objavil Quattro, 13.05.2012)

Ste zaradi tega, ker nihče ne lajka vašega statusa nemirni in napeti? Morda je razlog to, da se preprosto izgubi v poplavi podobnih na časovnicah uporabnikov. Zato so pri Facebooku prišli na skrajno nevarno idejo, da bi ljudekom za plačilo manjše vsote ponudili večjo izpostavljenost na stenčasih prijateljev. Koncept že testirajo na manjši skupini uporabnikov iz Nove Zelandije. Bi za to plačali vi?
Njega dni so se na 4chanu zafrkavali, kako za ogled določenega sporočila potrebuješ zlati račun in finta je kasneje zašla tudi na Facebook. Zdaj pa se kani zgoditi, da bo postala povsem resnična in bodo neplačniki postali drugorazredni državljani. Verjetno ni treba posebej razlagati, zakaj je to hudo slaba ideja: na internetu še vedno vlada komunistična miselnost in tisti, ki niso pripravljeni odštevati cekina, se bodo z veseljem spravili kam drugam. Mark, veš kaj je slabše kot milijarda uporabnikov neplačnikov? Milijarda uporabnikov pri konkurenci, ko jih tebi ostane samo sto milijonov.

Anže Kopitar kandidat za naslovnico NHL 13 (Objavil Sneti, 14.05.2012)

Slovenski hokejski superzvezdnik Anže Kopitar, ki v ameriško-kanadski ligi NHL igra za Los Angeles Kings, je na podlagi glasov ljudi na NHL.com napredoval v četrtfinale izbiranja za hokejista, ki bo krasil naslovnico jesenskega špila NHL 13. Za nasprotnika ima Claudeja Girouxa iz Philadelphia Flyers, ostali pari pa so še Scott Hartnell proti Evgeniju Malkinu, Pavel Datsyuk proti Johnu Tavaresu in Henrik Lundqvist proti Pekki Rinneju. Zmagovalca bodo razglasili 20. junija na podelitvi NHL-nagrad. Tu pa je Anžetov promocijski video: http://video.kings.nhl.com/videocenter/console?catid=0&id=174722&cmpid=embed-share-video .

Odštevamo ure do prihoda Diabla (Objavil Quattro, 14.05.2012)

Petnajsti maj opolnoči, so rekli pri Blizzardu in vsi tisti, ki so si omislili digitalno izdajo, bodo lahko že minuto kasneje klali monstrume po Sanctuaryju. Vsi drugi, ki imajo raje fizične ploščke, bodo pač počakali, da se odprejo trgovine, dasiravno bo vsaj ena blagovnica v Ljubljani ponudila tudi polnočni nakup. Pričakovanost naslova potrjuje tudi skoraj štirimestno število prednaročil.
Vsaj tako pravi Videotop, ki je slovenski zastopnik Activision Blizzarda. Baje je povpraševanja toliko, da so zaloge praktično pošle po celem kontinentu, kar potrjujejo tudi drugi, neuradni uvozniki. Prav tako smo bili obveščeni, da so vsa slovenska prednaročila že oddana na pošto, kar pomeni, da bi jih morali dobiti jutri. V trgovinah jutri takisto ne bo zbirateljskih izdaj. Kot drugorazredni trg smo jih dobili zanemarljivo število, zato bo na njih treba počakati malo dlje.
Slovenijo bo torej skupaj s preostalim svetom jutri zajela diablomanija. K prednaročnikom je namreč treba prišteti še kupce digitalne izdaje, ki jih Blizzard prodaja po 60 evrov in vse tiste, ki bodo svoj izvod dobili brezplačno, ker so plačali letno naročnino na World of Warcraft. Bržkone pa bi bila številka še višja, če bi ne bilo zoprne omejitve, da za igranje Hudičevec zahteva stalno internetno povezavo, tudi za puščavniški način. Vsi ustvarjeni liki bodo namreč shranjeni na Blizzardovih strežnikih. Uradno za preprečevanje goljufanja in nabijanja statistik z urejevalniki, ceprav nam je jasno, da gre v prvi vrsti za protipiratsko zaščito. No, brez bonusa tovrstna taktika ni, kajti to hkrati pomeni, da boš lahko na kateremkoli računalniku, ki ima igro nameščeno, igral z lastnimi vojščaki. 
Da ne pozabimo: ko se boste odpravili v trgovino po igro, ne pozabite tudi najnovejšega Jokerja, v katerem smo priobčili anale o seriji. Garantiramo vam +2% k najdenju magičnih artefaktov in za 20g večja jajca! Prav tako ne spreglejte res kulske šestminutne risanke, ki razkrije del ozadne zgodbe in jo najdete tule.