Binance umika kartico iz EU. Kakšne so alternative?

Home » Binance umika kartico iz EU. Kakšne so alternative?
kripto kartice

Priljubljena kripto borza Binance bo 20. decembra 2023 ukinila svojo Binance kartico v EU, kar bo prizadelo približno 1% uporabnikov. Katere so najboljše alternativne kripto kartice?

Kripto kartice kot praktičen način zapravljanja kriptovalut

Kripto debetna kartica je neposredno povezana z vašo kripto denarnico za izmenjavo kriptovalut in omogoča takojšnjo pretvorbo kriptovalute v fiat valuto pri opravljanju transakcij. Tako lahko kriptovalute porabljate povsod, kjer so sprejete glavne kreditne kartice (kot sta Visa in Mastercard). V kombinaciji s programi povračila denarja kripto kreditne kartice omogočajo nemoteno pridobivanje vsakodnevne uporabnosti s kriptovalutami, kot so Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Solana (SOL), Binance Coin (BNB) in ostalimi kovanci.

Binance umika svojo kartico 20. decembra

binance kartica

Največja borza kriptovalut Binance je napovedala, da bo z 20. decembrom 2023 v EU prostoru prenehala opravljati storitve s svojo debetno kartico Visa.

Tako se zaključuje veliko poglavje za približno 1% uporabnikov borze, ki so uporabljali to storitev v EU. Kartica Binance Visa, ki je začela delovati septembra 2020 in jo poganja sistem Swipe, je evropskim prebivalcem omogočala pretvorbo in porabo kriptovalut v več kot 60 milijonih trgovin po vsem svetu. Povezana je bila z uporabnikovim računom Binance in je hranila digitalna sredstva, kot so Bitcoin (BTC), Binance Coin (BNB) in BUSD.

Zaprtje kartične storitve je sledi prekinitvi vplačil in izplačil v evrih zaradi odhoda obdelovalca plačil Paysafe. Poleg tega Binance zaradi izgube tretjega ponudnika storitev ne sprejema novih uporabnikov v Združenem kraljestvu. Ta poteza se ujema s širšimi izzivi, s katerimi se spopada Binance, vključno z začasno prekinitvijo depozitov v ameriških dolarjih in potrebo po sodelovanju z MoonPay, da bi lahko uporabniki iz ZDA na borzi kupovali stabilni kovanec Tether (USDT). Za nameček mora Binance USD zaradi kršitve pravil plačati največjo kazen v zgodovini (4.3 milijarde dolarjev) in zapustiti ZDA, izvršni direktor CZ pa je že moral odstopil s sedeža kripto borze. O tem smo se razpisali tukaj.

Računi Binance bodo delovali kot običajno. Prenehanje je posledica tega, da so se od julija ustavile nove vloge za kartice Visa za EU.

Binance in Mastercard tudi prenehala sodelovanje v Latinski Ameriki in Bahrajnu

Mastercard je pred kratkim načrtoval tudi zaključek pilotnega programa kartičnega poslovanja z Binance v Argentini, Braziliji, Kolumbiji in Bahrajnu. Vendar pa je Binance predstavila Binance Pay, brezstično in varno tehnologijo plačevanja s kriptovalutami, ki uporabnikom omogoča nakupovanje s kriptovalutami in njihovo pošiljanje pri izbranih trgovcih. Čeprav Mastercard ni navedel razlogov za prekinitev partnerstva, se domneva, da je to posledica povečanega regulativnega nadzora nad Binance. Ta razvoj dogodkov sledi leto dni po začetnem zagonu partnerstva v Argentini in širitvi programa v začetku leta 2023.

Priložnost za nove kripto kartice

Med temi spremembami so se pojavile kripto kartice brez skrbništva, ki uporabnikom ponujajo večji nadzor nad njihovimi sredstvi, saj zmanjšujejo tveganja tretjih oseb. Te kartice, ki jih ponujajo podjetja, kot sta Wirex ali Gnosis, so v zadnjem letu pridobile na veljavi. In s tem se bomo ukvarjali spodaj, kjer vam predstavljamo seznam najboljših alternativ Binance kartici.

1. KuCard

KuCoin Visa Card je pomembna pridobitev za ljubitelje kriptovalut, zlasti tiste, ki jih je prizadela ukinitev kartice Binance. In prišla je kot naročena – ravno ko se ukinja Binance kartica. Kripto debetno kartico KuCard poganja Visa in bo najprej na voljo uporabnikom v EU, ki bodo želeli povezati digitalno premoženje s tradicionalnim bančništvom. Omogoča uporabo kriptovalute za različne transakcije, kot so vsakodnevni nakupi, spletno nakupovanje in dvigi na bankomatih.

Lastnosti:

 • Podprta s strani ene največjih borz – KuCoin
 • Sprva podpira EUR in USDT, v prihodnosti bodo dodali več valut in kriptovalut
 • Kot del omrežja Visa ima dostop do več kot 54 milijonov trgovin po vsem svetu
 • Na voljo v digitalni in fizični obliki

Kartica, ki poenostavlja pretvorbo kriptovalut v lokalno valuto na prodajnem mestu, bo sprva na voljo prebivalcem EU. Podpira USDT in EUR, dodane pa bodo še druge valute. Kartica KuCard ima tudi program za vračilo denarnih sredstev in je integrirana s storitvama Apple Pay in Google Pay za brezstično plačevanje.

KuCoin

Welcome Gift Pack do 700 USDT!

2. Wirex Visa Card

Kartica Wirex Visa, ki je vključena v širšo aplikacijo Wirex, je zasnovana za popotnike, ki morajo pogosto opravljati transakcije v različnih valutah. V aplikaciji lahko uporabniki brez težav menjajo valute in prenašajo sredstva na svoj kartični račun za dostopno porabo s kartico Wirex Visa. Ta kripto debetna kartica ponuja tudi donosen program nagrad za vračilo denarja, ki zagotavlja do 8% cashback nagrade.v v Wirexovem ekskluzivnem žetonu X-Points, ki ga je nato mogoče pretvoriti v kriptovaluto.

Lastnosti:

 • Do 8% cashback nagrad na vse nakupe v trgovini
 • Trgovanje brez letnih provizij in brez provizij za bankomate (do 250 EUR)
 • Kripto sredstva so shranjena na hladnem z uporabo multisig naslovov
 • Podpira 37+ kriptovalut in 150+ fiat valut

Te nagrade se sicer izplačujejo v Wirexovem ekskluzivnem žetonu X-Points, ki ga je nato mogoče pretvoriti v kriptovaluto. Torej, če želite zaslužiti dejansko kriptovaluto, boste morali svoje X-Points pretvoriti v kriptovalute. Z zbiranjem točk X lahko izkoristite tudi nedavno posodobljen Wirexov program nagrajevanja »X-Tras«. Wirex v bližnji prihodnosti načrtuje tudi uvedbo računov, ki bodo prinašali obresti in bodo temeljili na tehnologiji sDeFi ter bodo označeni kot računi X. Podjetje ponuja širok izbor različnih kriptovalut (med drugim tudi Ripple (XRP), kar je prijetna sprememba v primerjavi z nekaterimi karticami, ki ponujajo večinoma le nagrade za Bitcoin.

3. BitPanda Visa Card

Bitpanda Visa kartica je vsestranska debetna kartica, ki deluje v okviru platforme BitPanda (s sedežem v Avstriji) in ki jo je mogoče uporabljati povsod po svetu, kjer je sprejeta Visa – tako ponuja širok doseg več kot 54 milijonov trgovcev v več kot 200 državah. Ena od glavnih značilnosti kartice je njena prilagodljivost pri uporabi sredstev. Uporabniki lahko z aplikacijo Bitpanda preprosto preklapljajo med različnimi sredstvi za plačila, vključno z vsemi kriptovalutami, plemenitimi kovinami, ki so navedene na seznamu Bitpanda, in evrom.  

Lastnosti:

• Z njo imate dostop do 54 milijonov trgovcev po vsem svetu
• Zaslužite od 0,5 % do 2% denarnega povračila na transakcijo
• Dnevni limit je 10.000 EUR, limit dviga na bankomatu pa 350 EUR
• Brez dodatnih provizij za transakcije
• Imate dostop tako do kriptovalut kot kovin

Kartica prinaša privlačne finančne spodbude za uporabnike, zlasti za tiste z VIP statusom. Odvisno od stopnje lahko uporabniki poleg popustov na pristojbine za menjavo tujih valut zaslužijo od 0,5 % do 2 % denarnega povračila na transakcijo. Poleg tega lahko VIP-ovci vsak mesec koristijo brezplačne dvige na bankomatih. S kartico BitPanda lahko plačujete tudi na najbolj enostaven način – z brezstičnim plačevanjem. Google Pay in Samsung Pay trenutno že podpirata kartico Bitpanda, Apple Pay podpira kartico Bitpanda v Avstriji, kmalu pa jo bo podpiral tudi v več drugih evropskih državah, vključno s Slovenijo.

4. SpectroCoin Card

Kripto kartica Spectrocoin je vsestranska in praktična rešitev za tiste, ki želijo združiti kriptovaluto in tradicionalni finančni svet. S to kartico lahko operirate z več kot 10 kriptovalutami, med njimi tudi z Ripple (XRP) in Litecoin (LTC). Kartica Spectrocoin je integrirana s sistemom za izmenjavo in denarnico SpectroCoin, ki poenostavlja postopek upravljanja in porabe kriptovalut. Kartica je del omrežja Visa, ki zagotavlja široko sprejemljivost na več kot 40 milijonih spletnih mest in fizičnih trgovin po vsem svetu ter na 30 milijonih bankomatov za dvige gotovine.

Lastnosti:

 • Začetnikom prijazna kartica
 • Registracija brez KYC preverjanja (anonimna kripto kartica)
 • Začetni nakup kartice stane 7 EUR
 • Dnevni limit na bankomatu je 250 EUR, pri tem pa Spectrocoin vzame 1 EUR provizije

Kar zadeva stroške, je provizija za izdajo kartice Spectrocoin 7,00 EUR, kar je razmeroma standardna stopnja v panogi. Mesečna pristojbina za storitve znaša 1,15 EUR. Pristojbina za dvig na bankomatu se razlikuje glede na lokacijo, pri čemer splošna pristojbina znaša 1,00 EUR in odstotek od dvignjenega zneska. Te pristojbine se lahko kopičijo, zlasti pri pogostih uporabnikih bankomatov.

Kljub praktičnosti je lahko struktura provizij na kartici za nekatere uporabnike pomanjkljivost. Nadomestila se zaračunavajo za različne transakcije, vključno z dvigi na bankomatih, poizvedbami o stanju in drugimi dejavnostmi. Te pristojbine se lahko zdijo visoke, zlasti v primerjavi z nekaterimi ostalimi ponudniki.

5. Crypto.com card

Kartica Crypto.com Visa Card, ki se razglaša za najbolj razširjeno kartico te vrste, uporabnikom ponuja priročen način uporabe sredstev, hkrati pa ponuja tudi ugodnosti in prednosti. Ta kartica ne zaračunava letnih provizij in je predplačniška debetna kartica Visa, kar pomeni, da je sprejeta povsod po svetu, kjer sprejemajo kartice Visa. Če jo želite uporabljati, morate kartico napolniti v aplikaciji Crypto.com. Napolnite jo lahko tako s kriptovaluto kot s fiat denarjem. Če se odločite za polnjenje s fiat denarjem, lahko to storite s sredstvi, ki ste jih že nakazali na svoj račun Crypto.com, ali s plačilom z debetno ali kreditno kartico. Če uporabljate kriptovaluto, bo ta pretvorjena v fiat denar.

Lastnosti:

 • Brez letnih stroškov
 • Velikodušne cashback ponudbe, do 5% na vsak nakup
 • Za večino velikih ugodnosti potrebujete njihov izvirni žeton CRO
 • Za imetnike kartic Obsidian najvišjega razreda prejmite 10% mesečni dobropis za povračilo stroškov za Airbnb, ki lahko znaša do 100 EUR
 • Ugodnosti so odvisne od nivoja naročnine

Nagrade odvisne od nivoja

Na voljo je 5 različnih stopenj. Za vsako stopnjo morate za 180 dni zastaviti (staking) določen znesek kriptovalute Cronos (CRO), ki je kriptovaluta platforme. Vložek pomeni, da za to časovno obdobje platformi Crypto.com namenite svoj CRO. Vendar je treba za pridobitev visokega odstotka vračila denarja blokirati nezanemarljivo količino žetonov CRO za obdobje najmanj 6 mesecev.

Nivoji si sledijo po naslednjem principu:

Nivo karticeCRO stakeNagrade
Midnight BlueBrez0% CRO
Ruby Steel350 EUR1% CRO + Spotify
Jade Green3500 EUR2% CRO + naročnina Netflix + Več
Icy White35000 EUR3% CRO + naročnina Prime
Obsidian350000 EUR5% CRO + naročnine + Airbnb + Airport lounge

Dnevni in mesečni limit za vse nivoje kartice: 25.000 EUR

Letni limit za vse nivoje kartice: 250.000 EUR

Najbrž ni treba posebej poudarjati, da so kartice Visa podjetja Crypto.com primerne za tiste, ki so že imetniki CRO in verjamejo v dolgoročno prihodnost platforme in samega žetona.

6. ByBit

Bybit je kripto borza, ustanovljena leta 2018, od marca 2023 pa ima tudi debetno kartico Mastercard. Uporabniki lahko upravljajo sredstva in sledijo izdatkom prek mobilne aplikacije ByBit, kar omogoča udobje in nadzor nad porabo kriptovalut.

Lastnosti:

 • Kot uporabnik dobite bonuse v EUR, ki bo nakazan na vaš račun za financiranje, vendar ga lahko uporabite le pri nakupih s kartico Bybit
 • Do 10% cashback
 • Kartico poganja Mastercard, ki ga sprejemajo vsa večja plačilna omrežja po vsem svetu

Pristojbina za izdajo kartice ByBit znaša 5,00 EUR, brez mesečnih ali letnih provizij. Strankam se zaračuna 0,5% provizija za menjavo tujih valut in 0,9% provizija za pretvorbo kriptovalut pri pretvorbah nad 10 EUR. Vendar pa je za kartico po prvem dvigu 100 EUR vsak mesec zaračunana precejšnja provizija na bankomatu v višini 2,00 %. Tako virtualna kot fizična različica kartice ByBit Card imata enake limite:

 • dnevna omejitev znaša 5.000 EUR,
 • mesečna omejitev 50.000 EUR
 • letna omejitev 250.000 EUR

Nagrade za uporabnike

Cashback ali denarno povračilo se dejansko pripiše nazaj v ByBit nagradne točke. 1 točka je približno 0,002 EUR. Torej kot redni uporabnik za vsak 1 EUR, ki ga porabite z njihovo kartico, v bistvu dobite 0,002 EUR nazaj (0,2 % povračilo denarja). To je več kot pri Binance na najnižji ravni povračila denarja. Za razliko od Binance ali Crypto.com vam za uživanje visokih stopenj povračila denarja ni treba zastaviti nobenih žetonov ali imeti stanja žetonov. Vendar pa morate biti član VIP Bybit. Za primerjavo, če želite doseči status VIP1, morate imeti na računu vsaj 50.000 EUR.

Opomba: Točke se podeljujejo samo za transakcije, ki jih financira vaša kriptovaluta. To pomeni, da če s kartico opravite nakup v vrednosti 100 EUR, pri čemer je 10 EUR porabljenih iz vašega eurskega Fiatovega stanja, preostalih 90 EUR pa je pridobljenih s prodajo kriptovalut, je do nagrad upravičenih le 90 EUR.

In kaj lahko storim s točkami?

Pravzaprav imajo koncept nagradnega nakupovalnega središča (Rewards market), kjer lahko uporabite pridobljene točke in unovčite predmete. Na voljo so bonusi in kuponi za trgovanje, žetoni za zračni prevoz in kode za popuste (Spotify, Amazon itd.). To je v bistvu kraj, kjer pride v poštev vračilo denarja.

Najnižja cena predmeta je 2400 točk za airdrop 5 USDT. To je 4,80 EUR (2400*0,002) za 5 USDT.

Za nas to pomeni, da je treba opraviti transakcije v vrednosti 2400 EUR (ob predpostavki, da ne v obdobju 5% kampanje), da bi dejansko izkoristili 0,20% povračilo denarja. To seveda ni enostavno, vendar so pred kratkim poenostavili tudi doseganje višjega povračila denarja. V bistvu lahko višje povračilo dobite tako, da priporočite več prijateljev.

7. Solar Card

Kartica Solar je del celotne mreže izdelkov in storitev Swipe, ki se je pred kakšnim letom preimenoval v Solar. Poleg predplačniških kartic ponuja tudi storitve, kot so denarnica, platforma za trgovce, borza in lastni žeton v obliki SXP. Tisti, ki so seznanjeni s ponudbo kriptokartic podjetja Crypto.com, bodo zlahka razumeli, kaj se dogaja s Solar. Na voljo so 3 različne predplačniške kartice, med katerimi lahko izbirate, vse pa ponujajo različne ravni nagrad in ugodnosti. Boljše kot so nagrade, povezane z eno od kartic, več žetonov SXP mora biti uporabnik pripravljen vložiti za vsaj šest mesecev.

Lastnosti:

 • Do 8% povračila denarja v kriptovalutah
 • Integracija s storitvami Samsung Pay, Apple Pay in Google Pay
 • 3 različne kartice z modelom ugodnosti, ki temelji na različnih stopnjah

Različni nivoji kartic:

1. Cygnus (7.99€/mesec): Stopnja Cygnus je zasnovana za osnovne bančne potrebe in kriptovalute. Vključuje kripto denarnico, virtualno debetno kartico in namenski račun IBAN. Uporabniki imajo dostop tudi do računov v USD, EUR in GBP ter mesečni limit polnjenja kartice v višini 5000 EUR. Ta stopnja je idealna za tiste, ki iščejo preprost, a učinkovit način za upravljanje vsakodnevnih finančnih transakcij.

2. Orion (9.99€/mesec): Orion vključuje ponudbo Cygnus ter in dodaja fizično plastično kartico Mastercard. Podpora za račune je razširjena na TRY (turške lire) ter USD, EUR in GBP. Mesečni limit polnjenja kartice se poveča na 10.000 EUR, kar je namenjeno uporabnikom z obsežnejšimi potrebami po upravljanju financ ali tistim, ki opravljajo večje število transakcij.

3. Omega (14.99€/mesec): raven Omega predstavlja vrhunsko ponudbo kartice Solar Card. Vključuje vse funkcije stopnje Orion in nadgrajuje izkušnjo s kovinsko kartico Mastercard. Poleg USD, EUR, GBP in TRY so med valutami na računu še KRW (južnokorejski won). Mesečni limit polnjenja kartice je bistveno višji in znaša 50.000 EUR. Program Omega je prilagojen uporabnikom, ki iščejo izkušnjo VIP z višjimi limiti transakcij in širšim naborom valutnih možnosti.

8. Nexo

Nexo v sodelovanju z Mastercardom ponuja eno najstarejših kripto debetnih kartic na trgu. Nexo kartica ima edinstveno funkcijo, ki vam omogoča, da kriptovalute porabite, ne da bi jih prodali. To poteka prek sistema za posojanje kriptovalut, ki po navedbah Nexo omogoča izposojo od 0% provizije naprej. Najvišja obrestna mera znaša 13,9 %. Nexo se je od leta 2017 do zdaj izkazal kot zaupanja vredna avtomatizirana platforma za posojila. V samo prvih dveh letih so obdelali za več kot 5 milijard evrov transakcij. V debetnem načinu uporabniki trošijo neposredno s svojega stanja na računu Nexo. To je učinkovit način upravljanja digitalnih sredstev in fiat valut, ki zagotavlja takojšnjo moč porabe in možnost zaslužka z obrestnimi obrestmi.

Lastnosti:

 • Do 6% cashback v kriptovalutah + dnevne obresti
 • Ta kripto debetna kartica podpira približno 33 vrst fiat in kriptovalut
 • Je del mreže Mastercard, zato lahko z njo nakupujete pri 40 milijoni trgovcev po celem svetu

Kartica Nexo ponuja do 6% povračila denarja v kriptovalutah, odvisno od stopnje zvestobe in načina kartice. Denarno povračilo se izplača v kriptožetonih NEXO ali Bitcoinu, kar uporabnikom kartice doda dodatno spodbudo. Platforma tudi spodbuja politiko brez provizij, brez minimalnih odplačil, mesečnih, letnih provizij ali provizij za neaktivnost. Zasnovana je kot stroškovno učinkovita možnost za navdušence nad kriptovalutami, zato se je tudi znašla na našem seznamu.

9. Plutus Card

Kartica Plutus Visa je tesno povezana z izvirnim žetonom platforme PLU platforme. Ta lastniški žeton je sestavni del delovanja sistema.

Kartica Plutus Visa vključuje neskrbniško Ethereum denarnico, kar je ključnega pomena za ohranitev decentralizacije, ključnega načela kriptovalut. Brez lastništva zasebnih ključev kriptovalute dejansko nadzorujejo tretje osebe, kar je v nasprotju s prvotnim namenom Bitcoina, da bi odpravil takšne posrednike.

Lastnosti:

 • Neskrbniška kripto denarnica za cashback nagarde
 • Zelo konkurenčno 3% povračilo denarja za večino transakcij
 • Podpira le kriptovaluti Ethereum (ETH) in Plutus (PLU)

Boljša prednost kartice Plutus Visa je 3% povračilo denarja pri vseh nakupih. Vendar ima ta prednost tudi nekaj pomanjkljivosti. Prvič, te denarne nagrade so na voljo le imetnikom kartice Plutus Visa, ki so pripravljeni plačati mesečno pristojbino za profesionalni ali premijski načrt. Če kartico veliko uporabljate, se vam bo denar z nagradami za vračilo denarja zlahka povrnil. Druga težava teh nagrad je, da se izplačujejo v žetonih PLU. Seveda lahko te žetone PLU vedno preprosto zamenjate za bolj ugledno kriptovaluto, kot je Bitcoin.

Poleg osnovnega 3% denarnega povračila ima kripto debetna kartica Plutus tudi program dodatnih ugodnosti, znan kot Plutus Perks. Ta program ponuja dodatne nagrade za vračilo denarja pri določenih trgovcih na drobno, vendar je uganka v tem, da morajo biti uporabniki za dostop do teh dodatnih ugodnosti pripravljeni vložiti žetone PLU. Zahteva po imetju žetonov PLU se lahko nekaterim uporabnikom zdi preveč tvegana. Opozoriti je treba tudi, da je dostop do ugodnosti Plutus Perks na voljo samo imetnikom profesionalnih ali premium kartic.

Končna ocena

Smiselnost kripto debetne kartice je odvisna od tega, ali uporabljate kriptovalute. Če ste zadovoljni z navadno debetno kartico in za nakupe ne uporabljate redno kriptovalute, potem kripto debetna kartica morda niti potrebna. Po drugi strani pa, če pri nakupih redno dajete prednost kriptovaluti pred fiat valuto, vam lahko kripto debetna kartica olajša življenje. Pri primerjavi kripto debetnih kartic upoštevajte več ključnih lastnosti:

 • Pristojbine: Številne kripto debetne kartice imajo stroške, vključno z mesečnim vzdrževanjem, tujimi transakcijami in dvigi na bankomatih. Poiščite kartico z minimalnimi provizijami.
 • Nagrade: Nekatere kartice ponujajo povračilo denarja v kriptovalutah, kar poveča vaš potencial za zaslužek. Poiščite tiste z znatnim denarnim povračilom.
 • Podprte valute: Vse kartice ne podpirajo več kriptovalut. Izberite tisto, ki podpira vašo želeno vrsto.
 • Razpoložljivost: Preverite, ali je kartica na voljo v vaši regiji, na primer v EU ali ZDA.
 • Druge ugodnosti: Poiščite dodatne ugodnosti, kot so oprostitev provizij za uporabo bankomatov ali edinstvene ponudbe, kot je brezplačna Spotify naročnina.

Pregledali smo skoraj 8 kripto debetnih kartic kot alternative Binance kartici, pri čemer smo dali prednost enostavnosti uporabe in nemotenemu pretvarjanju iz kriptovalute v nakupe ali dvige. Varnost je bila ključni dejavnik; izbrali smo kartice, ki ponujajo enako raven zaščite kot tradicionalne debetne in kreditne kartice, vključno s hitrimi možnostmi zamrznitve ali preklica. Čeprav cene niso bile v ospredju, smo opazili kartice z nizkimi provizijami ali brez njih, pa tudi tiste, ki zagotavljajo vračilo denarja in dodatne ugodnosti.

Naš predlog: KuCard!

KuCoin

Welcome Gift Pack do 700 USDT!

KuCoin
4.8/5

Pogosta vprašanja

Kako bo ukinitev Binance kartice vplivala name?

Na vaš Binance račune to ne bo imelo vpliva. Imetniki debetne kartice Binance Visa, izdane v okviru programa EGP, bodo lahko svojo kartico uporabljali do 20. decembra 2023 do 00:00 (UTC+0), nato pa nakupi s kartico ne bodo več mogoči.

Kdaj bo moja kartica Binance prenehala delovati? Kaj lahko storim?

Kaj se zgodi z mojimi ponavljajočimi se nakupi in naročninami?

Kako bo ukinitev Binance kartice vplivala na moje cashback nagrade?

Katere so glavne značilnosti, ki jih je treba upoštevati pri izbiri kripto debetne kartice?

Katere kartice so dobra alternativa Binance kartici?