Binance za uporabnike lansiral airdrop program »HODLer«

Home » Binance za uporabnike lansiral airdrop program »HODLer«

Dobra novica za vse uporabnike kripto borze Binance, ki si lastijo BNB!

Binance, ena najbolj priljubljenih borz kriptovalut na svetu, je napovedala uvedbo airdrop programa HODLer Airdrops za imetnike žetonov BNB. Ta program bo ponujal zgodnji dostop do novih žetonov, ki bodo kmalu lansirani na platformi. Po navedbah borze bodo ti zgodnji žetoni izvirali iz majhnih do srednje velikih projektov z močnimi temelji, veliko ponudbo v obtoku in »živahnimi, organskimi skupnostmi«.

Kaj vemo zaenkrat?

  • Da bi bili upravičeni do airdropov, morajo imeti uporabniki Binance v lasti žeton BNB in biti naročeni na program Simple Earn.
  • Poleg tega morajo uporabniki opraviti preverjanje računa (Know-You-Customer – KYC) in prebivati v upravičeni jurisdikciji, da lahko sodelujejo v HODLer Airdrops.
  • Nagrade bodo izračunane na podlagi naključnih zgodovinskih posnetkov stanj BNB uporabnikov v produktih Simple Earn.
  • Airdrop žetoni bodo samodejno preneseni v spot denarnice uporabnikov v 24 urah po objavi izstrelitve HODLer Airdrop, preden bo žeton uvrščen na borzo Binance Spot.
  • Na primer, če ima uporabnik 103 BNB in je meja za izračun imetja 100 BNB. Binance bo za izračun skupnih nagrad uporabil le 100 BNB.
  • Sodelovanje HODLer Airdrops ne bo vplivalo na upravičenost uporabnikov do drugih ugodnosti Binance, kot so dogodki Launchpool in Megadrop.

Priljubljena borza trenutno vabi kripto projekte, ki jih zanima sodelovanje v novem programu airdrop in drugih dogodkih. Vendar pa se je podjetje pred kratkim soočilo z velikimi izzivi, saj je plačalo 4,3 milijarde dolarjev kazni in odškodnin, medtem ko je bil nekdanji izvršni direktor Changpeng Zhao obsojen na štiri mesece zapora zaradi kršitve ameriških zakonov o preprečevanju pranja denarja.

Registriraj se in prejmi do:

100 USDT popusta

za trgovanje

Napoved cene BNB

Žeton ima več uporabnih funkcij, kot sta plačevanje pristojbin za transakcije v Binance Smart Chain (BSC) in zagotavljanje popustov pri pristojbinah za trgovanje na borzi Binance. Na njegovo ceno pomembno vplivajo splošna uspešnost platforme Binance in širši trendi na trgu kriptovalut.

Ta poteza bo zagotovo stimulira uporabnike borse Binance, da akumulirajo dodatne žetone BNB. Domača kriptovaluta Binance – trenutno trguje za okoli 570 USD, potem ko je 6. junija dosegla najvišjo vrednost vseh časov pri 717,48 USD (CoinMarketCap). Je med petimi največjimi kriptovalutami s tržno kapitalizacijo več kot 85 milijard dolarjev.

Ko se bikovski trg dodatno zagreje, bi lahko BNB kovanec izstrelilo proti magični meji 1000 dolarjev.