Blast Airdrop: Najbolj pričakovani airdrop leta prihaja 26. junija

Home » Blast Airdrop: Najbolj pričakovani airdrop leta prihaja 26. junija

Končno je znan datum Blast airdropa, ki je poznejši od pričakovanega, vendar pa bo omrežje posledično med uporabnike razdelilo še več žetonov. Ste med zgodnjimi uporabniki omrežja Blast? Poglejmo, kako lahko prejmete Blast airdrop, in koliko si lahko obetate.

Težko pričakovani airdrop Blast je zdaj uradno načrtovan za 26. junij 2024. Sprva je bil predviden za maj, vendar je bil prestavljen, da bi zagotovili močnejšo in koristnejšo izkušnjo za udeležence. Namen tega omrežja 2. plasti za Ethereum, ki ga je razvil Pacman, ustanovitelj NFT tržnice Blur, je spodbuditi razvijalce in zgodnje uporabnike v ekosistemu.

Uradni račun omrežja na Twitterju je priznal zamudo in opozoril, da bo zaradi tega povečana dodelitev airdropa. Pred uvedbo žetona bo Blast izvedel še dve razdelitvi točk Blast Gold. Blast Gold deluje podobno kot airdrop, vendar je namenjen ustvarjalcem decentraliziranih aplikacij (dapps), ki gradijo na omrežju. Veliko dappov je uporabnikom razdelilo svoje dodeljeno »zlato«, med njimi tudi Fantasy Top, viralna NFT igra, osredotočena na kripto vplivneže na Twitterju.

Koliko $BLAST žetonov bo razdeljenih preko airdropa?

Polovica žetonov bo dodeljena razvijalcem prek storitve Blast Gold. Druga polovica bo razdeljena zgodnjim uporabnikom, vključno s tistimi, ki so v omrežje vplačali sredstva, preden je glavno omrežje Blast konec februarja začelo delovati. Uporabniki so v upanju, da si bodo prislužili točke za prihajajoči airdrop, premostili kriptovalute v vrednosti več kot 2,3 milijarde dolarjev.

Kaj je Blast Network?

Blast L2 Network je inovativna rešitev za skaliranje Ethereuma, zasnovana za izboljšanje učinkovitosti in funkcionalnosti verige blokov. Cilj omrežja Blast, ki ga je razvil Pacman, ustanovitelj tržnice NFT Blur, je obravnavati ključne izzive na področju skalabilnosti, pristojbin za transakcije in spodbud za uporabnike.

Blast uporablja mehanizem optimistic rollup, ki mu omogoča obdelavo transakcij zunaj glavne verige Ethereuma, s čimer se zmanjša preobremenjenost in znižajo stroški transakcij. Ta metoda je znana po svoji učinkovitosti pri skaliranju aplikacij brez ogrožanja varnosti. Blast je popolnoma združljiv z virtualnim strojem Ethereum (EVM), kar zagotavlja nemoteno uvajanje decentraliziranih aplikacij (dApps) brez potrebe po večjih spremembah.

V nasprotju z drugimi omrežji plasti 2, kot je na primer Arbitrum (ARB), ki obdržijo prihodke od pristojbin za plin, omrežje Blast prerazporeja neto prihodke od »plina« nazaj razvijalcem decentraliziranim aplikacij dApp.

Naraščajoča priljubljenost predvsem na račun NFT

Blast je opazila naraščajoč zagon pri nekaterih svojih zgodnjih aplikacijah, igrah in žetonih, vključno z že omenjeno igro Fantasy Top, ki je v zadnjih tednih prevladovala na kripto Twitterju, hkrati pa je spodbudila povečanje obsega trgovanja z NFT. Tudi Pacmoon, memecoin, ki ga poganjajo spodbude za ustvarjanje viralnih vsebin, še naprej pridobiva, saj je prejšnji teden postavil novo rekordno ceno.

Širok spekter uporabe

S svojimi izvirnimi donosi in drugimi inovativnimi funkcijami Blast odpira številne zanimive primere uporabe:

 • Stablecoin Finance: Ena od Blastovih izstopajočih funkcij je nativno ustvarjanje donosa za etre (ETH) in stabilne kovance, kot so USDC, USDT in DAI. Uporabniki zaslužijo privzeto 4% obrestno mero za ETH in 5% obrestno mero za stabilne kovance preprosto tako, da imajo ta sredstva v omrežju. Ta funkcija ne zahteva tradicionalnih mehanizmov stakinga, zaradi česar je Blast edinstven med rešitvami plasti 2.
 • NFT tržnice: Minimalne pristojbine za plin omogočajo lažje kovanje in trgovanje z NFT. Omrežje podpira funkcije, kot so subvencije za plin za transakcije NFT in večni NFT, ki so namenjene izboljšanju trgovalne izkušnje za navdušence in ustvarjalce NFT.
 • Metaverse: Virtualni svetovi in igre lahko izkoristijo Blast za svojo tokenomiko v svetu, kar omogoča, da virtualne nepremičnine in predmeti prinašajo avtomatizirane donose.

Kako lahko prejmem Blast airdrop?

Tukaj je preprost postopek, kako lahko zahtevate airdrop z uporabo QuickNode:

 1. Obiščite uradno spletno stran Blast.
 2. Povežite se s kripto denarnico, kot je Metamask ter jih posledite na Twitterju in Discordu.
 3. Pojdite v razdelek Bridge (Most) in prenesite ETH ali druge žetone iz Ethereuma v Blast L2.
 4. Za premostitev boste potrebovali nekaj ETH ali drugih žetonov, ki jih podpira platforma Blast. Pridobite jih lahko na kripto borzah, kot sta Binance ali KuCoin.
 5. Zdaj boste začeli zaslužiti točke Blast na podlagi premostitvenega zneska.
 6. Uporabniki, ki so sodelovali v kampanji »Early Access« in so že zastavili žetone, bodo zdaj morali žetone prenesti v glavni splet Blast, da bodo lahko začeli zaslužiti točke.
 7. Vsi udeleženci zgodnjega dostopa bodo prejeli tudi 10-kratni multiplikator na zaslužene točke, tj. če ste v zgodnjem dostopu zaslužili 1.000 točk, boste dobili 10.000 točk. Dodatne točke je mogoče odkleniti le z doseganjem določenih mejnikov točk. Bonus za napotitev bo odklenjen le, če bodo vaši napoteni uporabniki prav tako odklenili svoj bonus.
 8. Vse zaslužene točke airdrop in Blast Gold bodo 26. junija 2024 pretvorjene v žetone $BLAST.
 9. Prav tako lahko z vsako napotitvijo zaslužite več točk in zlata Blast.
 10. Točke lahko zdaj celo prodate ali kupite na trgu Whales Market in tako na podlagi špekulacij verjetno zaslužite veliko denarja.

Zakaj se bo uporabljal žeton $BLAST?

$BLAST v ekosistemu Blast služi kot uporabni žeton in žeton za upravljanje. Omogoča ne le standardne operacije, kot sta plačevanje pristojbin za transakcije in dostop do storitev, temveč imetnikom žetonov omogoča tudi sodelovanje pri odločitvah o upravljanju. To sodelovanje vključuje glasovanje o ključnih predlogih, ki oblikujejo smer razvoja platforme. Poleg tega se lahko žetoni $BLAST uporabljajo v mehanizmih za staking, kjer lahko uporabniki zastavijo svoje žetone, da bi pomagali zavarovati omrežje, in v zameno zaslužijo nagrade.

Kriptomat

Hitra in enostavna registracija

Kriptomat
4.8/5