Elly Wallet kripto denarnica: Kaj je in kako deluje?

Home » Elly Wallet kripto denarnica: Kaj je in kako deluje?
Elly Wallet

Kripto denarnica Elly omogoča takojšnje plačevanje s kriptovalutami neposredno v lokalnih in spletnih trgovinah, ne da bi morali razmišljati o menjalnih tečajih in drugih nevšečnostih. Poleg tega lahko ob nakupovanju na določenih lokacijah tudi prejmete vračilo denarja. V današnjem članku si bomo ogledali ta slovenski kripto plod.

Elly Wallet je prva vse-v-enem kripto denarnica, ki predstavlja pomemben del misije svojega ustvarjalca Eligme – privesti adopcijo kripto plačil do te točke, da se bodo uporabljala vsepovsod. Njihova ambicija je postati blockchain verzija Vise ali Mastercarda.

Eligmin plačilni procesor omogoča pretvorbo vsakega plačila v realnem času iz kriptovalut v fiat, čemur sledijo izplačila v fiat, ki jih opravijo trgovci. Eligma ponuja Elipay, transakcijski sistem, ki omogoča nakupe z etherji, bitcoini, bitcoin cash, žetoni ELI in eurožetoni v vseh trgovinah, ki sprejemajo Elipay.

Ključne lastnosti:

  • Vse-v-enem kripto denarnica
  • Uporaba tako za nakupovanje kot trgovanje s kriptovalutami
  • Aplikacija na voljo za iOS in Android
  • Ponuja vračilo denarja (cashback)

Kaj je Elly Wallet

Elly omogoča enostavno takojšnje plačevanje s kriptovalutami v lokalnih in spletnih trgovinah, pri tem pa vam treba skrbeti za menjalne tečaje. Ko želite opraviti nakup v trgovini ali restavraciji, na blagajni samo optično preberite kodo QR s kamero telefona in že ste opravili nakup. Elly Wallet je del sistema GoCrypto, največjim in najhitreje rastočim omrežjem za neposredno plačevanje s kriptovalutami na svetu.

https://twitter.com/GoCrypto_/status/1511650017513201664

Vračilo denarja

V izbranih državah lahko pri plačilu s kripto denarnico Elly dobite povračilo denarja (cashback). Gradimo največje omrežje za plačevanje s kriptovalutami na svetu. Je veliko bolj stroškovno ugodno in učinkovito kot tradicionalni plačilni sistemi.

Elly Wallet: Za kaj vse jo lahko uporabljam?

elly wallet

1. Nakupujte po celem svetu

Elly lahko uporabljate v več kot 1300 trgovinah in ponudnikih storitev po vsem svetu, vključno s številnimi v Sloveniji. Sprejemajo jo spletne trgovine in trgovine brez povezave. Elly ponuja resnično brezstični način plačevanja – preprosto poskenirajte plačilno kodo QR, na telefonu pritisnite “Confirm” in opravili boste nakup.

2. Uporabljajte svoje najljubše kriptovalute

Elly podpira več kriptovalut (BCH, BTC, GoC, GoCG in ETH) za takojšnja plačila in v načrtu so še dodajanja številnih drugih.

3. Trgujte s kriptovalutami

Tako kot ostale kripto denarnice tudi Elly ponuja zabavni aspekt trgovanja. Z Ellyjem lahko kriptovalute kupujete in prodajate v sami aplikaciji na zelo hiter in pregleden način – denarnica je primerna tudi za popolne kripto začetnike.

4. Kripto denarnica je lahko vaša vstopnica v kripto svet

Začetniki lahko sredstva v denarnico Elly naložijo tudi s SEPA bančnim nakazilom. V tem primeru bodo sredstva v obliki digitalnih vrednostnih bonov, imenovanih Euro Token. Te lahko uporabite za nakupovanje ali za nakup kriptovalut znotraj Elly.

5. Brezplačni prenosi sredstev

Sredstva lahko drugim uporabnikom Ellyja prenesete brez provizije. Prenosi so takojšnji, ne glede na to, kje na svetu se prejemnik nahaja. Kriptovalute lahko tudi pošljete v ostale kripto denarnice. Dnevni limit za izplačilo kriptovalut: 5.000 EUR.

6. Prejmite nagrado vsakič ko nakupujete

Ne glede na to, koliko kupite, denarnica Elly nagradi vsak vaš nakup. V nekaterih državah ste pri plačevanju s kriptovalutami na katerem koli mestu GoCrypto upravičeni do nagrade za zvestobo v obliki “token back” v višini 0,25 % cene nakupa. Poleg tega si lahko prislužite dve nagradi v višini 0,125 %, če opravite dve preprosti nalogi po opravljenem nakupu. Vsekakor dobrodošel bonus, še posebej za tiste, ki veliko potujejo.

Ko potegnemo črto

Elly ponuja vse funkcije kot ostale kripto denarnice, ima pa kar večjo misijo – postati vsestransko orodje v svetu, kjer so kripto plačila vsakdanjost. Nam je še posebej všeč funkcija vračila denarja, ki je odličen način, da zdaj pridobite žetone, katerih vrednost bi lahko v prihodnosti bistveno narasla. Z Elly je uporaba kriptovalut povsem preprosta, saj združuje nakupovanje in kripto denarnico v enem. Denarnica je na voljo tako za iOS in Android naprave, tako da bodo na račun lahko prišli vsi.

Pogosta vprašanja

Kje vse lahko uporabljam denarnice Elly?

S katerimi aplikacijami je integrirana Elly Wallet?

Kdo stoji za denarnico Elly?

Katere kriptovalute podpira Elly?