GT Protocol: Bi trgovanje s kriptovalutami zaupali umetni inteligenci?

Home » GT Protocol: Bi trgovanje s kriptovalutami zaupali umetni inteligenci?
gt protocol
Slika: gt-protocol.io

Uspešno trgovanje zahteva veliko časa, sreče in izkušenj. Kaj pa, če bi to delo zaupali umetni inteligenci? GT Protocol lahko služi kot vse-v-enem AI manager.

Kaj je GT Protocol?

GT Protocol, pomemben napredek v svetu kriptovalut, se je leta 2019 pojavil kot investicijski Web3 protokol, ki ga poganja umetna inteligenca. Sprva je bilo podjetje za razvoj programske opreme, osredotočene na veriženje blokov, zdaj pa se je razširilo na več kot 45 predanih članov ekipe. Pomemben dosežek je družba GT Protocol zaznamovala z uvedbo aplikacije za naložbe v kriptovalute v letu 2020. Danes je GT Protocol kot priznani partner Binance in TRON postal eden vodilnih na področju inovacij in je nedavno predstavil svojo najnovejšo pionirsko ponudbo: celovit AI upravitelj za kriptovalute.

Ta inovacija je zasnovana tako, da bo spremenila način, kako se uporabniki ukvarjajo s trgovanjem in naložbami v kriptovalute. Protokol izkorišča pogovorni vmesnik umetne inteligence in ponuja poenostavljen dostop do CeFi, DeFi in NFT trgov. Namen tega uporabniku prijaznega pristopa je poenostaviti zapleten svet naložb v kriptovalute za širok krog uporabnikov.

Kdo stoji za projektom GT Protocol?

Za ambizioznim AI projektom stoji ChainGPT, blockchain verzija ChatGPT, ki smo jo že obravnavali tukaj. ChainGPT je vodilni na področju blockchain umetne inteligence in ponuja celovit nabor orodij in storitev. Ta vključuje orodje za ustvarjanje in revizijo pametnih pogodb, izpopolnjene trgovalne rešitve, ki jih poganja umetna inteligenca, platformo za ustvarjanje NFT, varnostno funkcijo z umetno inteligenco ter možnosti SDK in API za razvijalce in podjetja, ki lahko ChainGPT vključijo v svoje sisteme. Poleg tega ta ekosistem podpira ChainGPT Pad, ki slovi po strateškem vodenju in doseganju visokih uvrstitev ROI s spodbujanjem spretnih in ustvarjalnih zagonskih podjetij na področju Web3.

Več kot le pametni AI asistent

Ključna funkcija je pomočnik umetne inteligence GT Protocol, ki omogoča različne funkcije prek prefinjenega pogovornega vmesnika. Spodaj vam predstavljamo njegove zanimive funkcije:

  • Blockchain AI Execution Technology: Ta tehnologija uporabnikom omogoča izvrševanje ukazov za trgovanje, zamenjavo ali naložbe NFT na centraliziranih (CEX) in decentraliziranih borzah (DEX) ter NFT platformah. To se izvede s preprostim besedilnim pozivom ali glasovnim sporočilom modelu GT AI, s čimer postanejo postopki vlaganja in trgovanja s kriptovalutami dostopnejši in se izboljša uporabniška izkušnja.

Primeri centraliziranih borz: Binance, KuCoin, Coinbase, Bitstamp

Primeri decentralizirnaih borz: Pancakeswap, Uniswap, Sushiswap, dYdX

  • Naložbeni protokol za decentralizirano upravljanje Web3 sredstev: Protokol GT pomaga upravljavcem skladov, hedge skladom, vlagateljem tveganega kapitala in profesionalnim trgovcem pri zbiranju in upravljanju likvidnosti vlagateljev. To počne z ustvarjanjem skladov na podlagi pametnih pogodb, kar zagotavlja varno upravljanje likvidnosti brez tveganja zlorabe ali nepooblaščenih izplačil.
  • GT Protocol API SDK: Ta funkcija omogoča tretjim osebam, da rešitve GT Protocol vključijo v svoje platforme in tako izboljšajo njihovo funkcionalnost z možnostmi naložb v kriptovalute z umetno inteligenco. Prodajalcem omogoča, da svojim uporabnikom ponudijo dostop do že pripravljenih Web3 investicijskih skladov ali ustvarijo lastne varne sklade, ki temeljijo na pametnih pogodbah.
  • GT APP: Ta aplikacija ponuja uporabniku prijazna vrata za trgovanje s kriptovalutami in investiranje. Zagotavlja varno Splet 3 naložbeno tržnico ter napredna orodja za umetno inteligenco in algoritemsko trgovanje ter služi kot celovita platforma za naložbe v kriptovalute CeFi, DeFi, NFT in upravljanje sredstev.
  • Pomoč pri nakupovanju z umetno inteligenco: Umetna inteligenca GT Protocol pomaga uporabnikom pri spletnih nakupih in jim poišče visokokakovostne izdelke po najboljših cenah in pogojih. Poleg tega lahko uporabniki pri nakupih prek umetne inteligence prejmejo kriptovaluto $GTAI, ki jih lahko reinvestirajo za povečanje svojega kripto portfelja.

Eden od pomembnih ciljev protokola je premostiti vrzel med bazo uporabnikov e-trgovine in trgom kriptovalut. To vključuje omogočanje nakupov in zaslužka za povračilo kriptovalut ter s tem vključevanje večjih blagovnih znamk s področja e-trgovine v domeno Web3. Povračilo denarja (cashback) že počnejo številne kripto kartice, kot je na primer KuCard, ki smo jo obravnavali tukaj.

Kaj je $GTAI žeton?

Žeton $GTAI ima ključno vlogo v ekosistemu protokola GT. Služi kot domača valuta protokola, ki jo lahko uporabniki zaslužijo tako, da med uporabo aplikacije in izdelkov protokola prispevajo podatke o računu za učenje modela GT AI. Poleg tega so imetniki žetona $GTAI upravičeni do sodelovanja pri glasovanju o upravljanju GT DAO, s čimer vplivajo na prihodnjo strategijo in razvoj ekosistema.

Kje lahko kupim GTAI?

Žeton je bil nedavno uvrščen na ugledno kripto borzo KuCoin ter decentralizirano borzo Pancakeswap, kar poudarja njegovo vse večjo prepoznavnost v svetu kriptovalut.

KuCoin

Welcome Gift Pack do 700 USDT!

KuCoin
4.8/5