Gods Unchained recenzija 2024: Najbolj vroča play-to-earn igra s kartami?
5.0/5

Gods Unchained recenzija 2024: Najbolj vroča play-to-earn igra s kartami?

Home » Gods Unchained recenzija 2024: Najbolj vroča play-to-earn igra s kartami?

Immutable je postregel z eno najbolj vročih blockchain iger s kartami, ki spominja na Hearthstone. Se da z igranjem Gods Unchained zaslužiti? Poglejmo, kaj se zgodi, ko bogove spustimo z verig. 

Gods Unchained je priljubljena blockchain igra s kartami, razvita na Ethereum blockchainu in znana po zanimivi mešanici strategije, gradnje kupčkov in dinamike zbirateljskih kart. Igra spominja na priljubljena naslova Hearthstone in Magic: The Gathering ter ponuja edinstven preobrat z vključitvijo tehnologije blockchain in NFT, ki igralcem zagotavlja resnično lastništvo njihovih digitalnih sredstev. Seveda gre za play-to-earn (P2E) model igre, pri kateri igralci lahko z igranjem igre zaslužijo kriptovalute in jih nato preko kripto borz pretvorijo v pravi denar. Mehanizmi za zaslužek vključujejo dvigovanje ravni za prejemanje paketov osnovnih kart, sodelovanje na vikend tekmovanjih, dnevne nagrade za žetone in posebne sezonske ponudbe. Domača valuta v igri je GODS, ki se uporablja za ustvarjanje NFT, nakup kart in vložke na tržnici Immutable X. Igralci uporabljajo $GODS tudi za upravljanje, saj sodelujejo pri sprejemanju odločitev o razvoju igre.

Vas že kaj mika, da bi začeli? Poglejmo, kako igrati Gods Unchained, kakšen zaslužek si lahko obetate ter ali se splača kupiti GODS.

Kako deluje igra?

Gre za fantazijsko igro s kartami, podobno Hearthstonu in The Elder Scrolls: Legends. Za karte se uporabljajo NFT, zato je vsaka karta edinstvena in z njo je mogoče trgovati na prostem trgu. Igra je brezplačna, igralci pa začnejo s 70 brezplačnimi kartami, ki jih lahko pridobijo z igranjem ali nakupom razširitvenih paketov. Karte se razlikujejo po redkosti in jih je mogoče kupiti in prodati na tržnici v igri. Tako kot pri fizičnih igrah s kartami so lahko redke digitalne karte v igri Gods Unchained zelo dragocene – že na samem začetku februarja 2019 je bila Mythic karta Citadel of the Gods prodana za neverjetnih 76.000 dolarjev (v takratni vrednosti 42 ETH).

Igranje vključuje uporabo kompleta 30 kart, ki so povezane z enim od šestih bogov. Cilj je jasen – premagati nasprotnike v strateških bitkah in spraviti nasprotnikovo zdravje na 0. Igra se spogleduje z znanim občutkom tradicionalnih iger s kartami. Vsaka vrsta kart ima različne strateške prednosti in jih lahko na različne načine kombinirate, da ustvarite edinstvene in močne komplete. Raznolikost pri sestavljanju kompletov je namenjena širokemu razponu strategij in igralnih slogov, kar igralce spodbuja k eksperimentiranju in izpopolnjevanju svojih pristopov. Igra ponuja več načinov, vključno z ranked tekmami, v katerih lahko igralci tekmujejo z drugimi igralci na podobnih ravneh znanja, in neposrednimi izzivi za vadbo strategij. Redni turnirji in dogodki zagotavljajo dodatna tekmovalna prizorišča, pogosto z velikimi nagradami in priznanjem v skupnosti igre.

Igra je bila pohvaljena zaradi zanimivega igranja in spolirane igralne izkušnje, čeprav se sooča z izzivi v zvezi z vstopom na trg in transakcijskimi stroški Ethereuma.

Kako igrati Gods Unchained?

Začetek

1. Registracija: Za začetek morate obiskati uradno spletno mesto Gods Unchained in si ustvariti račun.

2. Prenesite aplikacijo, po uspešni prijavi se prikaže glavni zaslon igre z različnimi zavihki, kot so učbeniki, tržnica, delavnica in kovačnica. Za začetnike priporočamo, da izberete možnost »Learn to Play«, ki se nahaja na desni strani. Ta vas bo preusmerila na spletno mesto kjer boste našli vodnike za igranje igre in izdelavo kompleta.

3. Po registraciji prejmete svoj prvi kupček kart in lahko začnete igrati.

Zgradite svoj kupček kart in izberite boga

Ko začnete, dobite 70 brezplačnih kart, s katerimi lahko sestavite svoj kupček (deck). Postopek sestavljanja kompleta je ključnega pomena, saj oblikuje vašo igralno strategijo. Iz svojega kompleta lahko dodajate ali odstranjujete karte, pri čemer je skupni filter cena mane. Priporočljiva je uravnotežena paleta z različnimi stroški mane in vrstami kart. Vsaka karta v kompletu 30 kart je povezana z enim od 6 božanstev. V glavno igralno ploščo lahko vključite največ dve kopiji iste karte, razen legendarnih kart, ki so omejene na eno kopijo. Ta božanstva so osrednje figure v igri, vsako od njih pa ima različne božanske moči (uporabne enkrat na krog) in ultimate (aktivirate jih lahko enkrat med igro).

6 bogov: God of Light, Goddess of Death, God of War, Goddess of Nature, God of Magic, Goddess of Deception

Obstajajo 3 vrste kart:

 • Creature (bitja): To so glavne karte, ki se uporabljajo za napade na nasprotnike. Bitja imajo določene statistike napada in zdravja, nekatera pa pripadajo določenim plemenom, ki lahko sodelujejo z drugimi kartami in učinki.
 • Spell (uroki): Po igranju karte uroka in odpravi njenih učinkov se ta premakne v praznino. Uroki so ključnega pomena pri spreminjanju poteka igre z različnimi učinki.
 • Relic (relikvije): Relikvije so karte opreme s statistikami napada in vzdržljivosti. Vašemu bogu omogočajo, da napade sovražne like, poleg napada pa imajo lahko različne učinke.

Karte v igri Gods Unchained so različno redke, kar pogosto odraža njihovo edinstvenost in moč v igri. Poznamo naslednje stopnje redkosti:

 1. Common: To so najpogostejše karte v igri.
 2. Rare: Nekoliko manj pogoste, ponujajo pa bolj edinstvene sposobnosti ali statistike.
 3. Epic: Te karte so manj pogoste kot redke in imajo pogosto močnejše učinke ali statistike.
 4. Legendary: Zelo redke karte z močnimi sposobnostmi, ki lahko bistveno vplivajo na igro.
 5. Mythic: Izjemno redke karte, pogosto je v obtoku le ena, ki predstavljajo nekatere najmočnejše in najbolj edinstvene možnosti v igri.

Izberite moč boga

Na začetku vsake tekme morate sprejeti ključno odločitev o svoji božanski moči. Ta edinstvena sposobnost, povezana z izbranim bogom, ima ključno vlogo pri vašem igranju. Ne pozabite, da lahko izbrano božansko moč uporabite le enkrat na potezo in da je po začetku igre ni mogoče spremeniti. To igri doda strateško raven, saj vsaka uporaba božje moči stane določeno količino mane. Vsak bog v igri ponuja štiri različne božanske moči. Pred začetkom tekme izberete eno od teh moči. Poleg tega boste imeli tudi »vrečko trikov«, ki je niz posebnih sposobnosti, ki jih lahko uporabite med igro. Vaša izbira je trajna za čas trajanja tekme, zato je pomembno, da izberete božansko moč, ki se dobro ujema z vašim kompletom in splošnim igralnim načrtom.

Kar se tiče kupčkov kart – igra vam omogoča, da pred začetkom tekme prilagodite svoj komplet kart. Na voljo vam je začetni paket, ki je usklajen z izbranim bogom, vendar ga lahko prilagodite. Če se odločite za spremembe, ne pozabite klikniti »SELECT«, da shranite novo konfiguracijo kompleta in zagotovite, da bo pripravljen na tekmo.

Premagajte nasprotnikovega boga 

Da v igro vključiti bitja, kliknite in pridržite karte, nato pa jih povlecite na igralno ploščo. Če želite aktivirati sposobnosti ali izreči uroke, prav tako kliknite in povlecite karte proti predvidenemu cilju. V vsakem krogu lahko božanske moči uporabite enkrat, podobno kot pri uporabi kart. V roki imate lahko do 9 kart, na ploščo pa lahko hkrati položite do 6 bitij. Upoštevajte, da če imate zasedene vse razpoložljive dragulje mane, ne morete pridobiti dodatnega. Igra poteka v nizih, zmaga pa se doseže tako, da se zdravje nasprotnega božanstva zmanjša na nič.

Ključne lastnosti vsake karte so stroški mane, moč, zdravje in opis sposobnosti ali uroka. Igralna plošča je sestavljena iz preostalih kart, vaše roke, zdravja boga, moči boga in kolesa za mano. Pri igranju si morate zapomniti še dve besedi – Favor in Flux.

 • Favor je dinamični vir, ki ga igralci zbirajo med igro. Zasluži se z določenimi dejanji v igri, kot so napad na nasprotnikovega boga, uničenje sovražnikovih bitij zunaj boja ali preživetje napadov med bojem. Količina pridobljene naklonjenosti se z vsakim obratom poveča, dejanja, s katerimi pridobite naklonjenost, pa vključujejo igranje določenih kart in izkoriščanje sposobnosti bitij, ki na različne načine zagotavljajo Favor. Ta sistem dodaja igri strateško globino, saj morajo igralci skrbno razmisliti o zaporedju svojih dejanj. Na primer, vrstni red napadov ali igranja kart lahko vpliva na to, koliko prednosti bosta oba igralca zaslužila, kar vpliva na izid igre. Ugodnost se lahko uporabi za nakup kart iz svetišča (Sanctum), posebnega območja v igri, kjer lahko igralci pridobijo močne karte za izboljšanje svojega igranja.
 • Flux: je še en ključni vir v igri, ki se pridobiva predvsem z igranjem vrstnega načina igre Constructed, Gauntlet of the Gods. V tem načinu je igralcem dodeljen naključni bog, zmagovalne tekme z njim pa jih nagradijo s fluksom. Ta vir je bistvenega pomena za postopek združevanja v kovačnici, kjer lahko igralci združijo dve enaki karti v različico višje kakovosti in jo nato dodajo v verigo blokov. Flux se zasluži za prve tri zmage z vsakim likom na dan, količina Fluxa, ki ga prejmete, pa je odvisna od vašega ranga in pogostosti vaših zmag. Združevanje kart z uporabo fluksa poveča njihovo kakovost, kar ustvari izključno estetski učinek, in jih trajno doda v verigo blokov. Ta postopek igralcem omogoča, da združene karte zamenjajo za Ethereum (ETH) in jih tako spremenijo v dragoceno digitalno premoženje. Vendar pa je treba opozoriti, da samega fluksa ni mogoče uporabljati kot pravo valuto in da je namenjen izključno združevanju kart v igri.

Načini igre

 1. Tutorial: Ta način je namenjen novim igralcem. Vodi jih skozi igralno mehaniko in jih ob zaključku nagradi s paketi kart. Ta način je zelo priporočljiv za spoznavanje in širjenje igralčeve zbirke kart.
 1. Solo: V tem načinu lahko igralci z računalnikom preizkusijo svoje spretnosti in komplete. To je odličen način za vadbo novih strategij ali privajanje na igro brez pritiska tekmovalnega igranja.
 1. Direct Challenge: V tem načinu lahko igralci izzivajo določene nasprotnike, na primer prijatelje, tako da ustvarijo in delijo edinstveno kodo. To je bolj oseben in družaben način uživanja v igri, ki omogoča neposredne povezave in strateške dvoboje. 
 1. Ranked: Glavni tekmovalni način v igri “Gods Unchained” je vrstni red za razvrstitev. V njem igralci tekmujejo z drugimi, da bi si prislužili točke izkušenj, zvezdice in točke za razvrstitev ter se povzpeli po lestvici razvrstitve, ki ima 12 stopenj, od Rusted Bronze do Mythic.

Turnirji

V Gods Unchained imajo turnirji ključno vlogo, saj igralcem ne ponujajo le tekmovalnega igrišča, temveč tudi priložnosti za pridobivanje nagrad in izkazovanje strateške spretnosti.

Weekend Ranked Events

Eden od osrednjih turnirjev v igri Gods Unchained je Weekend Ranked turnir. Ta dogodek se začne vsak petek in konča v ponedeljek. Vabi igralce po vsem svetu, da se pomerijo v areni, pri čemer se osredotoča na njihovo uspešnost v prvih 25 igrah. Nagrade na teh dogodkih vključujejo pakete kart iz osnovnega kompleta in najnovejše razširitve ter žetone GODS, odvisno od števila zbranih zmag, trenutnega ranga igralca in povezave njegovega računa z denarnico. Ta oblika se nenehno razvija skupaj z igro, kar zagotavlja dinamično in zahtevno okolje za udeležence.

Poleg uradnih vikend turnirjev za razvrstitev se skupnost igre Gods Unchained dejavno udeležuje tudi lastnih turnirjev. Ti dogodki, ki jih vodi skupnost, pogosto vključujejo nagradne sklade, ki jih sponzorirajo razvijalci igre in drugi sponzorji. Tako služijo kot dokaz aktivne in živahne skupnosti, ki obkroža igro Gods Unchained, kjer igralci ne le tekmujejo, temveč tudi prispevajo k ekosistemu igre.

Kako lahko sodelujem na turnirjih?

Če želite sodelovati v nekaterih dogodkih, kot je »Blessing of the $GODS«, morajo igralci izpolnjevati posebna merila. Ti vključujejo uvrstitev na 4. mesto (Purified Iron) ali višje do konca kampanje, igranje najmanj 20 iger v načinu Ranked proti najmanj 17 različnim igralcem in zmago v najmanj 7 igrah. Pri tem se upoštevajo samo igre, ki trajajo več kot 5 obratov.

Igralci z vsako uvrščeno tekmo pridobijo izkušnje, ki prispevajo k ravni njihovega računa, in ob dvigu ravni prejmejo paket osnovnih kart. Poleg tega zaslužijo žetone Flux in $GODS, ki jih lahko uporabijo za izdelavo in prodajo osnovnih kart ravni Meteorite. Poleg tega igralci vsak dan za vsako zmago v prvih 10 tekmah prejmejo žetone $GODS.

Nagrade

Sistem nagrajevanja v Gods Unchained temelji na sistemu točk, kjer so nagrade odvisne od uvrstitve igralca na začetku dogodka in doseženih zmag. Nagrade $GODS se vsak teden izračunajo po formuli, ki upošteva skupno število točk igralca glede na skupno število točk vseh udeležencev, pomnoženo s skladom nagrad $GODS. Velikost sklada nagrad se spreminja glede na število igralcev, ki sodelujejo vsak teden. Pomembno je poudariti, da v nasprotju z dogodkom Weekend Ranked razdeljevanje nagrad Blessing of the $GODS ni avtomatizirano. Igralci morajo nagrade zahtevati ročno na uradni spletni strani, nagrade pa se razdelijo na njihov Immutable X račun in ne neposredno v denarnico MetaMask.

Pridobite višjo raven in prejmite nagrade

Igralci v igri Gods Unchained z vsako uvrščeno tekmo pridobijo izkušnje, ki prispevajo k ravni njihovega računa. Napredovanje na ravni je nagrajeno s paketi osnovnih kart, ki so bistvenega pomena za izboljšanje kompleta in celotne strategije igranja. Sistem razvrščanja v igri je razdeljen na različne stopnje, kot so bronasta (Rusted Bronze), bronasta (Purified Bronze) in vse do mitične (Mythic). Napredovanje po teh stopnjah je odvisno od igralčevega razmerja zmag, na splošno pa je za napredovanje v večini stopenj potrebno približno 60 do 67% razmerje zmag.

Nagrade $GODS, pridobljene z dnevnim igranjem in zaslužkom, lahko zahtevate neposredno na nadzorni plošči igre. Rok za uveljavljanje teh nagrad ni omejen, vendar so na voljo 7 dni po koncu dneva, kar omogoča prepoznavanje in odstranjevanje botov ali slabih igralcev pred razdelitvijo nagrad.

Sezonske nagrade

Med rangiranimi dogodki ob koncu tedna igralci prejmejo nagrade na podlagi števila zmag v prvih 25 tekmah in svojega ranga pred začetkom dogodka. Nagrade vključujejo pakete kart iz različnih kompletov in žetone $GODS. Najboljši igralci kategorije Mythic prejmejo dodatne bonus pakete. Tekmovanje med temi dogodki je v primerjavi s tedenskim igranjem precej bolj napeto

Nagrade za napotitev (referral)

V igri je na voljo tudi program za napotitev, v katerem lahko igralci z dnevnimi nalogami in bonusi za napotitve zaslužijo dodatne žetone GODS. Ta program je del prizadevanj igre za zmanjšanje števila botov in spodbujanje sodelovanja pravih igralcev. Sistem napotitev je preprost, saj nagrajuje igralce za vključitev novih igralcev v igralno skupnost.

Žeton GODS

Žeton GODS je ključni element ekosistema Gods Unchained. Gre za žeton ERC-20 s fiksno ponudbo 500 milijonov žetonov. Žeton ima v igri več namenov, vključno z upravljanjem, kjer lahko igralci glasujejo o prihodnjem razvoju igre, ter kot valuta za transakcije v igri in izdelovanje NFT-jev. 

Razdelitev žetonov GODS je raznolika: 

 • 34% jih je namenjenih za nagrade Play-to-Earn, 
 • 25% za sklad Gods Unchained, 
 • 7% za dodelitev skupnosti, 
 • 7% za prodajo žetonov, 
 • 20,5% za sklad skupnosti in ekosistema ter 
 • 6,5 % za sklad žetonov. 

Ta dodelitev odraža poudarek igre na sodelovanju skupnosti in sistemih nagrajevanja. Igralci uporabljajo žetone GODS za različne funkcije v igri, kot sta izdelava novih kart in sodelovanje v staking skladu za GODS.

Je GODS dobra investicija?

V času pisanja tega članka je bilo pri žetonu GODS zabeleženo precejšnje trgovanje. Njegova najvišja vrednost doslej je bila 8,80 USD, zabeležena 10. decembra 2021. Vendar je cena od takrat padla. Tržna kapitalizacija znaša približno 97 milijonov USD, kar ga uvršča na 379. mesto na CoinGecku. Glede na razmah priljubljenosti play-to-earn iger in novem bull runu, lahko predvidevamo, da bo se bo cena GODS povzpela do novih rekordov. 

Kje lahko kupim GODS?

GODS je na voljo na vseh večjih kripto borzah, kot sta Binance ali KuCoin, lahko pa ga tudi zamenjate na decentralizirani borzi (DEX) Uniswap ali Pancakeswap.

KuCoin

Welcome Gift Pack do 700 USDT!

KuCoin
4.8/5

Oblikovanje in uporabniška izkušnja

Gods Unchained je potezna fantazijska igra s kartami, podobna priljubljenim igram, kot sta Hearthstone in The Elder Scrolls: Legends. Na zasnovo igre so močno vplivale tradicionalne igre s kartami, vendar z edinstvenim preobratom, ki ga zagotavlja tehnologija veriženja blokov. Vsaka karta v igri je edinstven NFT, ki igralcem omogoča preverljivo lastništvo in trgovanje na odprtem trgu. 

Igro odlikujeta visokokakovostna grafiki in poglobljen dizajn. Karte so lepo ilustrirane, igralno okolje, vključno z bojiščem, pa je vizualno privlačno. Uporabniški vmesnik je intuitiven in prijazen do uporabnika, tako da novi igralci zlahka razumejo igralno mehaniko in se po njej premikajo. 

Glavna zanimivost igre je seveda play-to-earn model, ki igralcem omogoča, da z zmagovanjem v tekmah in izpolnjevanjem ciljev pridobivajo karte. Te karte je natomogoče prodati na igralni kripto tržnici, kar igralni izkušnji doda raven potencialnega finančnega dobička. Mehanika igre temelji na strategiji, saj igralci sestavljajo komplete kart in se borijo proti drugim. Vsaka karta ima edinstvene zmožnosti, strateška uporaba teh kart pa je bistvena za uspeh v igri.

Prednosti

 • Model play-to-Earn: Igralci lahko zaslužijo pravi denar z igranjem igre in prodajo svojih sredstev v igri na trgu veriženja blokov. Ta model dodaja finančno spodbudo k igranju.
 • Lastništvo in trgovanje s kartami: Igra igralcem zagotavlja popolno lastništvo nad njihovimi kartami v obliki NFT, kar jim omogoča, da ta sredstva zamenjajo ali prodajo drugim igralcem.
 • Decentralizirano igranje: V Gods Unchained je igralna izkušnja decentralizirana in pregledna.
 • Kovanje oz. mintanje kart: Igralci lahko s kombiniranjem obstoječih kart ustvarijo nove, kar igri doda raven prilagajanja in ustvarjalnosti.
 • Tekmovalno igranje: Igra vključuje tako rangirane in priložnostne tekme kot tudi redne turnirje, ki ponujajo različne ravni tekmovalnega igranja.
 • Visokokakovostna vizualna podoba: Igra je znana po čudoviti in podrobni grafiki, ki izboljša celotno igralno izkušnjo.
 • Aktivna skupnost: Igra se ponaša z močno in aktivno skupnostjo, ki sodeluje pri ustvarjanju vsebine, organizaciji turnirjev in izmenjavi strategij.

Kaj bi lahko bilo boljše?

 • Nabor kart in ponovljivost igranja: Kot relativno nova igra ima Gods Unchained v primerjavi z drugimi uveljavljenimi zbirateljskimi igrami s kartami manjši nabor kart. Ta omejitev lahko povzroči ponavljajoče se igranje in strategije sestavljanja kompletov, kar lahko zmanjša dolgoročno privlačnost igre. Razširitev nabora kart z bolj raznolikimi in strateškimi možnostmi bi lahko bistveno izboljšala igralno izkušnjo.
 • Zahtevnost in krivulja učenja: Mehanika igre je lahko zapletena in za nove igralce nekoliko utrudljiva. Ta strma krivulja učenja zahteva čas in trud za razumevanje zapletenosti igre in strategij. Če bi poenostavili nekatere vidike igre ali ponudili obsežnejša in dostopnejša navodila, bi se lahko novi igralci hitreje privadili.
 • Stabilnost strežnika in tehnične težave: V preteklosti so težave s strežnikom povzročile prekinitve in nezadovoljstvo pri igranju. Z izboljšanjem stabilnosti strežnika in odpravljanjem tehničnih napak bi povečali zanesljivost in gladkost igralne izkušnje.
 • Nakupi v igri: Čeprav igra Gods Unchained igralcem omogoča, da si karte prislužijo z igranjem, so v njej na voljo tudi nakupi med igro za pridobitev novih kart in paketov. Ta vidik monetizacije je lahko za nekatere igralce moteč, zlasti za tiste, ki imajo raje model, ki temelji izključno na igranju za zaslužek. Bistveno je uravnotežiti potrebo po prihodkih in želje igralcev po možnostih zaslužka.
 • Nestanovitnost trga kriptovalut: Ker je igra odvisna od kriptovalut, je v njej prisoten element nestanovitnosti trga, ki lahko vpliva na vrednotenje sredstev v igri. To bi lahko skrbelo igralce, ki vlagajo v finančni vidik igre. Zagotavljanje večje stabilnosti ali strategij za ublažitev vpliva nihanj na trgu kriptovalut bi bilo lahko koristno.

Je to primerna igra za začetnike?

Gods Unchained ponuja mešano izkušnjo za začetnike, saj uravnoveša kompleksnost z dostopno igralno mehaniko. Za tiste, ki že poznajo digitalne igre s kartami, kot je Hearthstone, bo prehod na “Gods Unchained” razmeroma gladek. Tutorial je izčrpen in nove igralce vodi skozi mehanizme igranja. Igralci spoznajo različne vrste kart, kot so bitja in relikvije, ter kako jih uporabiti v boju. Tutorial zajema tudi osnove sestavljanja kompletov, ki je ključni element igre.

Namigi in nasveti za igranje

Učinkovito igranje igre “Gods Unchained” zahteva strateški pristop k sestavljanju kompletov in odločitvam v igri. Tukaj je nekaj bistvenih nasvetov za izboljšanje vašega igranja:

 1. Zgradite si uravnotežen kupček kart: Ključnega pomena je ustvariti uravnotežen komplet s kartami različnih stroškov in vrst mane. Tako boste pripravljeni na vse faze tekme. Paket mora vsebovati bitja, relikvije in uroke, ki imajo med igro različne vloge in načine uporabe.
 1. V svoj komplet vključite poceni karte (1, 2 ali 3 mane) in nekaj močnih kart. To pomaga ohranjati dobro ravnovesje in zagotavlja, da imate v zgodnjih fazah igre na voljo igralne možnosti.
 1. Bodite pozorni na to, kako uporabljate svojo mano in favor. Mana se uporablja za igranje kart iz vaše roke, vsaka karta pa potrebuje posebno manno. Naklonjenost se uporablja za pridobivanje kart iz svetišča med bitkami.
 1. Z zmago v rangiranih bitkah izboljšate svoj položaj in ste nagrajeni s Stars, Flux in paketi kart. Te nagrade imajo ključno vlogo pri napredovanju v igri in izboljšanju vašega kompleta.
 1. Na uspeh lahko pomembno vpliva čas, v katerem boste med vikendom izvedli 25 iger. Eksperimentirajte z različnimi časi, da ugotovite, kdaj se boste srečali s šibkejšimi nasprotniki, in tako povečajte svoje možnosti za vzpon po lestvici.

Zaključek 

Gods Unchained ponuja edinstveno mešanico tradicionalne mehanike iger s kartami in tehnologije veriženja blokov, kar prinaša edinstveno in zanimivo igralno izkušnjo. Zasnova in uporabniška izkušnja igre sta na splošno dobro sprejeti, z visokokakovostno grafiko, intuitivnim vmesnikom in močno prisotnostjo skupnosti. Čeprav obstajajo področja za izboljšave, zlasti v smislu pripovedovanja zgodb in raznolikosti kart, igra “Gods Unchained” izstopa kot vodilni primer vključevanja modelov igranja za zaslužek in NFT v strateško zasnovano igro s trgovalnimi kartami. Seveda pa kot nova igrača na sceni ni brez pomanjkljivosti. Nove igralce lahko odvrnejo strma krivulja učenja in morebitne težave s strežnikom. Poleg tega odvisnost od kriptovalute pomeni, da morajo igralci krmariti po nestanovitnem trgu kriptovalut.

Pogosta vprašanja

Kako lahko začnem igrati igro Gods Unchained?

Kaj je Immutable Passport v igri Gods Unchained?

Katere so glavne vrste kart v igri Gods Unchained?

Je GODS dobra naložba?

Ali moram za igranje igre Gods Unchained kupiti karte?

Ali lahko igro Gods Unchained igram na mobilnih napravah?