KuCoin Visa kartica odslej integrirana z Apple Pay

Home » KuCoin Visa kartica odslej integrirana z Apple Pay
kucoin apple pay

KuCard od lansiranja vztrajno pridobiva na uporabnikih, zdaj pa se bo še integrirala z Apple Pay in tako ponudila še varnejši, zanesljivejši in zasebnejši način plačevanja.

Ko je ena največjih kripto borz KuCoin decembra lani lansirala svojo Visa kartico KuCard, so se tega najbrž najbolj razveselili uporabniki ukinjene Binance kartice, katere ukinitev je prizadela marsikaterega kripto navdušenca. KuCoinova kartica KuCard je v prvem mesecu po uvedbi registrirala več kot 10.000 imetnikov, ta številka pa vztrajno narašča in je del znatne rasti baze uporabnikov kripto borze KuCoin, ki je dosegla skoraj 31 milijonov uporabnikov po vsem svetu, kar je 16% povečanje v primerjavi s prejšnjim letom. Ta prva kripto debetna kartica je zdaj integrirana z Apple Pay, kar pomeni ključni napredek na področju digitalnih plačil v smislu praktičnosti, varnosti in zanesljivosti za uporabnike iPhona ali Apple ure.

Namig: Če vas zanimajo ostale alternative Binance kartici, si lahko preberete naš seznam.

Apple Pay, ki je znan po svojih zanesljivih varnostnih ukrepih, uporablja moč iPhona za zaščito vsake transakcije. To pomeni, da lahko uporabniki kartice KuCard zdaj izvajajo brezstična plačila preprosto tako, da svoj iPhone ali uro Apple Watch držijo v bližini plačilnega terminala, avtentificirajo pa se s Face ID, Touch ID ali geslom naprave, skupaj z edinstveno dinamično varnostno kodo. S tem se ne le poveča varnost transakcij, temveč v ospredje stopi tudi enostavnost uporabe. Apple Pay je splošno sprejet v različnih trgovinah, kot so trgovine z živili, lekarne, taksiji, restavracije in druge, zato je vsestranska možnost za uporabnike kartice KuCard.

Kako namestiti Apple Pay na kartici KuCard?

Postopek namestitve je preprost – uporabniki lahko svojo kartico KuCard dodajo v aplikacijo »Wallet« v telefonu iPhone, uri Apple Watch, iPadu in računalniku Mac ter takoj začnejo uporabljati Apple Pay. Številke kartic niso shranjene v napravi ali Applovih strežnikih, kar je še dodatna stopnja varnosti. Namesto tega je edinstvena številka računa naprave šifrirana in varno shranjena v varnem elementu naprave.

Katere valute podpira?

Kar zadeva transakcije, KuCard podpira tako evro (EUR) kot USDT (Tether) in je v začetni fazi namenjena predvsem prebivalcem Evropskega gospodarskega prostora (EGP). Izbira teh valut odraža KuCoinov cilj, da zadovolji široko občinstvo ter zagotovi široko sprejemljivost in priročnost. Vključitev USDT, stablecoina, ki je vezan na ameriški dolar, kaže na KuCoinovo zavezanost zagotavljanju stabilnih in zanesljivih možnosti digitalnih valut svojim uporabnikom. V načrtu je razširitev podpore za več fiat in kriptovalut, s čimer se bo razširila uporabnost kartice.

Kakšna je struktura provizij?

Struktura provizij za KuCard je zasnovana z mislijo na preglednost in cenovno dostopnost. Na primer, transakcije v evrih znotraj evroobmočja so brez provizij za transakcije. Za transakcije zunaj Evrope ali v valutah, ki niso evro, pa veljajo določene pristojbine, na primer 2% pristojbina za transakcije in dvige gotovine v tujih valutah zunaj Evrope. Kartica vključuje tudi letno pristojbino za vzdrževanje v višini 10 EUR in enkratno pristojbino za izdajo v višini 9,99 EUR.

Naroči KuCard:

KuCoin

Welcome Gift Pack do 700 USDT!

KuCoin
4.8/5