Metamask odslej omogoča takojšnje kripto transakcije z bankami

Home » Metamask odslej omogoča takojšnje kripto transakcije z bankami
metamask

Priljubljena vroča denarnica za kriptovalute je razširila svojo uporabnost in zdaj preko storitve Sardine omogoča takojšnje transakcije kriptovalut med bankami in denarnico.

Najbolj priljubljena vroča kripto denarnica je pravkar postala verjetno še bolj priljubljena. Matično podjetje denarnice MetaMask – ConsenSys, je ta teden objavilo, da bo z integracijo s fintech podjetjem Sardine uporabnikom kripto denarnice MetaMask olajšalo pretvorbo fiat valut v kriptovalute. Uporabniki MetaMask bodo zdaj namesto da bi morali čakati na potrditev tradicionalnih prenosov sredstev, lahko svoje kripto denarnice z bančnimi prenosi financirali takoj.

Ekipa ConsenSysa je v objavi na blogu pojasnila, da so takojšnji prenosi ACH prek sistema Sardine za nekatere uporabnike boljši od drugih metod. Na primer, poslovanje prek kripto borze ali plačilo s kreditno kartico je lahko manj prilagodljivo, saj imajo te metode lahko denarne omejitve ali pa so zaradi njih transakcije zavrnjene.

30 različnih kriptovalut, do 3.000 dolarjev na dan

Na novo dodana funkcija preko storitve Sardine uporabnikom Metamaska omogoča, da svoje fiat valute prenesejo v kriptovalute z maksimalnim limitom 3.000 dolarjev na dan. Uporabniki lahko porabijo tudi do 5 tisoč dolarjev na teden ali 25 tisoč dolarjev na mesec za nakup več kot 30 valut.

Takojšnje pretvorbe in nakupi lahko sprožijo vprašanja o varnosti in morebitnem povečanju tveganja za goljufije ali druge nezakonite dejavnosti, toda Consensysova objava na blogu pravi, da Sardine ne ponuja le hitrih storitev ACH, temveč zagotavlja tudi robustno infrastrukturo za zagotavljanje skladnosti in preprečevanje goljufij.

Sardine je storitev, ki ji zaupajo tudi drugi večji igralci v kripto industriji

Podjetje še navaja, da Sardine uporabljajo kripto podjetja, kot so Tom Bradyjev Autograph, kripto borza FTX in Moonpay. Zaupanja v novega partnerja jim ne manjka. Podjetje je vodilno na področju odkrivanja goljufij v realnem času in s svojo rešitvijo ACH-to-crypto uporabnikom omogoča hitrejše in varnejše pretakanje denarja. Skratka, namesto da bi čakali, da denar prispe na vaš račun, da bi ga lahko uporabili, vam Sardine denar pošlje takoj, zato vam ni treba pričakovati nobenih zamud.

Na uradni spletni strani Sardine je na voljo nekaj več informacij o tem, zakaj so eni izmed vodilnih pri zaznavanju in preprečevanju prevar v kripto svetu. Pravijo, da so njihovi razvijalci “zgradili infrastrukturo za preprečevanje goljufij in zagotavljanje skladnosti, ki je bila razširjena tako na Coinbase kot na Revolut“. Prav tako trdijo, da je njihova tehnologija sposobna odkriti 300 % več goljufij kot drugi ponudniki, njeni uporabniki pa naj bi imeli 90 % manj izkušenj z goljufijami identitete kot prek drugih platform.

Vsekakor se zdi, da je zagonsko podjetje prepričano v svojo sposobnost preprečevanja in obravnavanja goljufij, saj obljublja, da Sardine prevzema popolno odgovornost za vsa povračila ali vračila drugih poslovnih strank, ki uporabljajo njegove storitve. Podjetje ima tudi dobro podporo – prejšnji mesec je Sardine zbral 51,5 milijona dolarjev v krogu financiranja serije B.

No, za zdaj še ni jasno, kakšne obveznosti veljajo za uporabnike MetaMask pri prenosu denarja s Sardine in ali bo Sardine lahko odkril goljufije v kripto denarnici, na primer če bo hekerju uspelo pridobiti zasebni ključ denarnice in nakazati sredstva s povezanega bančnega računa. Vsekakor pa lahko rečemo, da je to vsaj na prvi pogled zelo dobrodošla funkcija za Metamask.

Dodaj odgovor