Najboljše kriptovalute za nakup maja 2023

Home » Najboljše kriptovalute za nakup maja 2023

Vse kaže, da se je kripto trg prebudil v novo memecoin sezono. Morda ste zasledili eksplozijo rasti memecoina PEPE, ki je v samo 21 dneh prišel iz nič do tržne kapitalizacije 1,5 milijarde dolarjev in za sabo pustil marsikaterega milijonarja. No, milijone vam težko obljubimo, a Joker je za vas pripravil seznam najboljših kriptovalut za nakup v maju 2023.

Vsak kripto veteran vam bo povedal, da je prav zdaj, ko se trg kriptovalut počasi prebuja – idealen čas  za nakup kriptovalut. Prav tako vam bo povedal, da se z investiranjem v uveljavljeni kriptovaluti Bitcoin (BTC) in Ethereum (ETH) zaradi visoke tržne kapitalizacije najbrž ne da več tako obogateti, kot se je lahko včasih. V prejšnjem bull runu je ETH od najnižje vrednosti sredi medvedjega trga do najvišje sredi bull runa 2021 naredil približno 40x cene. Da bi enak procent naredil v naslednjem bull runu, bi to pomenilo tržno kapitalizacijo 4,8 bilijona dolarjev, kar je praktično nemogoče (celotni trg kriptovalut je trenutno vreden 1,2 bilijona dolarjev). Zato se vsem z manjšim kapitalom bolj splača staviti na altcoine, kjer je 10x, 20x ali 50x še vedno dosegljiv dobiček.

Memeseason s $PEPE na čelu

Le kdo še ni slišal za memecoin PEPE, ki je v manj kot 1 mesecu iz marsikaterega vlagatelja naredil milijonarja. Eden izmed srečnežev je 27 dolarjev v dobrih 2 tednih spremenil v kar 3,5 milijona dolarjev. Fenomen PEPE pa se ni ustavil. V zadnjem tednu se je vrednost žetona po podatkih Coingecka povečala za kar 1.000 %. Zdaj je PEPE 45. največja kriptovaluta po tržni kapitalizaciji, s čimer je prehitel Fantomov FTM in žeton SAND (The Sandbox). PEPE-tov uspeh je spodbudil kripto borzi Binance in Coinbase, da ga uvrstita na svoje borze.

Sezona meme kovancev je dober znak za trg kriptovalut, saj pomeni, da je trg živ in da se vanj zgrnja vedno več malih vlagateljev. To lahko opazimo po naraščujočem številu kripto denarnic in po obsegu trgovanja s kriptovalutami, kar lahko preverimo na portalih, kot sta CoinMarketCap ali CoinGecko. Pri $PEPE je dnevni volumen trgovanja v času pisanja tega članka na primer kar 1 milijarda dolarjev.

Sploh zdaj pa je trg kriptovalut zelo konkurenčen in kar nepregleden, saj se praktično vsak dan pojavljajo novi kripto projekti – in večina od njih ne bo preživela. Zato je izjemno pomembno ločiti dobre kriptovalute za nakup od plevela. In zato ima Joker danes za vas vodič za nakup top kriptovalut za maj 2023.

1. Magic (MAGIC)

MAGIC je uporabni žeton, ki povezuje igralne skupnosti v Treasure Metaverse: decentraliziran ekosistem NFT, ki se nahaja na Arbitrumu, eni od rešitev 2 plasti za Ethereum (o Arbitrumu smo se razpisali tukaj).

MAGIC se uporablja na decentralizirani tržnici Trove za nakup in prodajo NFT. Žeton povezuje tudi trenutne in prihodnje metaverse.  MAGIC je tako cross-game valuta, ki povezuje igre, igralce, metaverse in skupnosti v okviru Web3. Žeton je bil uveden septembra 2021, da bi lahko njegova skupnost kupovala in prodajala NFT v igrah na tržnici Trove. Deluje tudi kot rezervna valuta za Treasure.

Igralci lahko žetone MAGIC zaslužijo z igranjem iger, rudarjenjem in sodelovanjem v igri Bridgeworld, vodilni Treasurejevi igri. Treasure zdaj na svoji platformi gosti še 12 drugih iger, od katerih nekatere omogočajo uporabo in ustvarjanje žetonov MAGIC kot v igri Bridgeworld. Med njimi sta Beacon, brezplačna fantazijska akcijska rogue-lite RPG, in Realm, igra za gradnjo in raziskovanje sveta.

MAGIC je v obtok vstopil septembra 2021 pri 0,2 dolarja in trenutno sedi pri 0.93 dolarja, kar je le 400% rast. Svojo najvišjo vrednost pa je kriptovaluta dosegla februarja 2022 pri 6,3 dolarja.

Zakaj je MAGIC dobra investicija v maju?

Glavni namen Treasure je povezati in podpirati gaming skupnosti, z uporabo NFT in Web3, ki sta eni izmed temeljnih tehnologij v kripto svetu. Z decentralizacijo želi Treasure spodbujati gradnjo od spodaj navzgor in lastništvo skupnosti. Za doseganje svojih ciljev platforma uporablja svoj lastni žeton MAGIC, s katerim širi gospodarstvo in igralni ekosistem, hkrati pa povezuje svoje podprte projekte.

Nekateri so navdušeni nad vizijo podjetja TreasureDAO, ki naj bi služilo kot most med metaverse oz. gigaverse. Drugi pravijo, da bo domača NFT tržnica na Arbitrumu vključila uporabnike, ki iščejo bolj likviden in cenejši trg NFT za trgovanje. Zaradi te uporabnosti in zaupanja skupnosti smo MAGIC z veseljem uvrstili na naš seznam

Kje lahko kupim MAGIC?

MAGIC je na voljo na kar nekaj večjih kripto borzah, kot so Binance, ByBit ali Coinbase, pa tudi na dexih, kot sta Uniswap ali Pancakeswap.

2. Fantom (FTM)

Fantom (FTM) je blockchain platforma s pametnimi pogodbami, katere cilj je rešiti kompromisne rešitve na področju decentralizacije, varnosti in razširljivosti, s katerimi se soočajo številne verige blokov. Ti trije elementi se običajno imenujejo blockchain trilema, kar pomeni, da osredotočenost na dva elementa pogosto zahteva kompromis pri drugih. Fantom želi s svojim inovativnim mehanizmom soglasja PoS (proof-of-stake), znanim kot Lachesis, preseči te kompromise in izboljšati vse tri.

Izvorni žeton omrežja Fantom je FTM, ki se uporablja za staking, glasovanje o ključnih odločitvah, plačevanje in kritje pristojbin za transakcije. Trenutno je v omrežju Fantom nameščenih več deset projektov, od ponudnikov aplikacij do protokolov, ki podpirajo Fantomovo delo na področju decentraliziranih financ (DeFi). Med njimi so 1inch za zamenjave med blockchaini, SushiSwap – ena največjih decentraliziranih borz, NFT BitGem in Bitlootbox ter Travala.

Zakaj je FTM dobra investicija v maju?

Fantom rešuje težave z razširljivostjo, ki pestijo številne tradicionalne verige blokov. Fantom je na trgu kriptovalut že dosegel neverjetne rezultate, saj je bil eden najhitreje rastočih ekosistemov DeFi v času velike bikovske serije leta 2021. Skupni TVL projekta se je s 300 milijonov dolarjev avgusta 2021 povečal na osupljivih 8,1 milijarde dolarjev marca 2022. Glede na to, da v času pisanja tega članka njegova tržna kapitalizacija znaša »le« približno 1 milijardo dolarjev, verjamemo, da ima ta ugledni kripto projekt še veliko prostora za rast.

Kje lahko kupim FTM?

FTM je na voljo na kar nekaj večjih kripto borzah, kot so Binance, Gemini ali Coinbase, pa tudi na dexih, kot sta Uniswap ali Pancakeswap.

3. DinoLFG (DINO)

No, v času memeseasona enostavno moramo na seznam uvrstiti kakšen meme kovanec. In ker smo za PEPE morda pozni, je na obzorju še en zanimiv memecoin z dobro skupnostjo za seboj, ki se v času pisanja še ni uvrstil na večje kripto borze.

DINOLFG je šaljiva kriptovaluta, ki si želi ponuditi tudi uporabnost, saj je ena največjih težav pri meme kovancih pomanjkanje primerov uporabe in scenarijev. Cilj projekta je imetnikom DINOLFG zagotoviti številne primere uporabe in koristi ter tako uporabnikom olajšati vlaganje. Projekt ima skupno zalogo 333.333.333 DINOLFG, pri čemer je 95% na Uniswapu, 5% pa je dodeljenih za trženje. DINOLFG ni obdavčen in nima dodatne funkcije mintanja. Likvidnost je zaklenjena za 1 leto.

Pozor: Kriptovalute so same po sebi zelo volatilna sredstva, to pa še posebej velja za memecoine, kjer lahko v pičli uri ali minuti kovanec poskoči ali pade za nekaj 10%. Zato v kriptovalute nikoli ne vložite več, kot ste pripravljeni izgubiti.

Zakaj je DINO dobra investicija v maju?

DINO velja za enega izmed naslednjika PEPE, ki ima za seboj močno skupnost in redno rast. V samo zadnjem tednu je kriptovaluta poskočila za več kot 1000%. Ob predpostavki, da bo sezona meme kovancev še trajala, lahko pričakujemo rast kovanca DINO in potencialno uvsrstitev na večje kripto borze (CEX), kar bi lahko ceno DINO pognalo v nove višave.

Kje lahko kupim DINO?

FTM je na voljo na dexih, kot sta Uniswap ali Gate.io, pa tudi na nekaterih manjših borzah, kot je BitMart in BitGet.

4. Stacks (STX)

Stacks (STX) je blockchain 1. plasti, ki omogoča izvajanje pametnih pogodb. V nasprotju s splošno znanimi verigami blokov s pametnimi pogodbami, kot so Ethereum, Cardano, Solana ali Avalanche, je Stacks povezan z ekosistemom Bitcoin, saj je njegov cilj izboljšati zmogljivosti Bitcoina z gradnjo na njem.

Čeprav je ta cilj morda podoben cilju stranskih verig Bitcoina, pogonskih verig ali rešitev druge plasti, ima Stacksedinstven način za doseganje tega cilja. Projekt ima lastna vozlišča, lastno omrežje, lastne rudarje in tudi lasten kovanec. V nasprotju z različnimi stranskimi verigami Bitcoina Stackov kovanec STX ni vezan na BTC na verigi. Glavne prednosti projekta Stacks (STX) so naslednje:

  • Uporablja mehanizem soglasja proof-of-transfer, ki reciklira Bitcoinov sistem proof-of-work. Ta mehanizem omogoča, da je Stacks zelo skalabilen in decentraliziran, ne da bi povzročal dodaten vpliv na okolje.
  • Za pospešitev obdelave transakcij uporablja mikrobloke. Stacks je omejen na enak čas obdelave blokov kot Bitcoin, vendar lahko z razdelitvijo blokov na mikrobloke skrajša čas obdelave z minut na sekunde.
  • Ima lasten jezik pametnih pogodb, imenovan Clarity. Prednost Clarityja pred drugimi jeziki pametnih pogodb je, da lahko uporabniki sami določajo pogoje za transakcije in niso omejeni na predprogramirane pogoje.

Zakaj je STX dobra investicija v maju?

Marca 2023 se je pojavil nov standard žetonov BRC-20 na Bitcoin omrežju, kar je vodilo v ustvarjanje številnih zakasnitev v omrežju. Posledično so se oči usmerile v rešitve za Bitcoin, kjer je STX zagotovo eden vodilnih projektov.

Kje lahko kupim STX?

FTM je na voljo na kar nekaj večjih kripto borzah, kot so Binance, Gemini ali Coinbase, pa tudi na dexih, kot sta Uniswap ali Pancakeswap.

5. Arbitrum (ARB)

Arbitrum (ARB) najbrž na tej točki skoraj ne potrebuje več predstavitve. Gre za rešitev 2. plasti, namenjena izboljšanju zmogljivosti pametnih pogodb Ethereum, saj poveča njihovo hitrost in skalabilnost ter doda dodatne funkcije zasebnosti.

Platforma je zasnovana tako, da razvijalcem omogoča enostavno izvajanje nespremenjenih pogodb in transakcij Ethereum Virtual Machine (EVM) na drugi plasti, hkrati pa še vedno izkorišča prednosti odlične varnosti prve plasti Ethereuma. Projekt je uvedel novo tehnologijo, znano kot optimistic rollup. Optimističen je v smislu, da lahko vsak validator objavi blok rollup in potrdi veljavnost drugih blokov, medtem ko se izraz rollup uporablja za opis, kako je mogoče javne informacije uporabiti za rekonstrukcijo celotne zgodovine verige iz optimiziranega dnevnika dogodkov.

Če vas projekt zanima bolj podrobno, si preberite naš članek.

Zakaj je ARB dobra investicija v maju?

Arbitrum deluje že od avgusta 2021, toda svoj lastni kovanec ARB so izdali šele 23. marca 2023. Prvotni lastniki so ARB dobili preko airdropa, kar je pomenilo razprodajo konec marca in aprila, načeloma pa se približno 2 meseca po razprodaji airdropov začne cena spet dvigovati. To v kombinaciji z močno skupnostjo in visoko uporabnostjo bi se lahko izkazalo za bikovsko razpoloženje okoli ARB.

Kje lahko kupim ARB?

ARB je na voljo na kar nekaj večjih kripto borzah, kot so Binance, Gemini ali Coinbase, pa tudi na dexih, kot sta Uniswap ali Pancakeswap.

6. Sui (SUI)

Sui (SUI) se od drugih blockchainov 1. plasti razlikuje po tem, da se osredotoča na takojšnjo dokončnost transakcij, zmanjšano zakasnitev pri uvajanju pametnih pogodb in splošno hitrost transakcij. Sui je tudi prihodnji dom za nove vznemirljive NFT igre, vključno z njegovim prototipom, Sui Monstars. Ideja je, da lahko razvijalci popolnoma sprostijo svojo ustvarjalnost pri ustvarjanju zabavnih in razburljivih iger, ne da bi se preveč osredotočali na vidik kodiranja.

Sui deluje na podlagi mehanizma soglasja z delegiranim proof-of-stake in ima zgornjo mejo 10 milijard žetonov SUI. SUI bo igral pomembno vlogo v ekosistemu, vključno s sodelovanjem pri konsenzu PoS, stavljenju in glasovanju na verigi za nadgradnjo protokola. Čeprav bo glavna uporabnost žetona plačevanje pristojbin za plin, bo imel tudi naprednejše primere uporabe, kot so omogočanje upravljanja, plačevanje obdelave transakcij in sodelovanje pri dejavnostih DeFi.

Malo pred začetkom prodaje SUI 3. maja 2023 je borza Binance napovedala, da bo SUI na voljo prek Launchpoola, sistema, s katerim lahko uporabniki prispevajo kriptožetone v likvidnostni sklad in si tako prislužijo nagrade. Zaradi te napovedi se je povečala pozornost do projektaSui, med drugim tudi s strani ustanovitelja Trona Justina Suna. Sun je v borzo Binance vložil precejšnjo količino 56 milijonov dolarjev v stabilnih kovancih TrueUSD, verjetno z namenom farmanja žetonov SUI.

Changpeng Zhao, izvršni direktor Binance, se je na Sunovo potezo odzval s tvitom, da je bil Launchpool namenjen maloprodajnim uporabnikom in ne le kitom. Opozoril je, da bo družba Binance ukrepala proti Sunu, če bo poskušal zasesti žeton SUI.

Zakaj je SUI dobra investicija v maju?

SUI je pridobil ogromno »publike« zaradi svojega revolucionarnega pristopa k blockchainom 1. plasti ter zaradi uvrstitve na Binance Launchpool. Ko so pa žetoni SUI prišli v obtok, je bila skupnost razočarana, da ni bilo airdropa, ampak so se žetoni razdelili naključno. To je povzročilo jezo in padec cene SUI. Toda ker je projekt še vedno zelo obetaven, lahko pričakujemo, da se bodo glave »ohladile« in da bo kripto svet zajahal SUI val.

Kje lahko kupim SUI?

SUI je na voljo na kar nekaj večjih kripto borzah, kot so Binance, Gemini ali Coinbase, pa tudi na dexih, kot sta Uniswap ali Pancakeswap.

7. Rocket Pool (RPL)

Rocket Pool (RPL) je bazen za staking Ethereum 2.0. Namen protokola je zmanjšati kapitalske in strojne zahteve za staking na ETH 2.0 ter povečati decentralizacijo in varnost Ethereuma. Da bi to dosegel, Rocket Pool uporabnikom omogoča, da stavijo brez potrebe po zaupanju do omrežja upravljavcev vozlišč.

Rocket Pool omogoča uporabnikom z le 0,01 ETH, da ohranijo skrbništvo nad svojimi sredstvi in vložijo sredstva za katerega koli operaterja vozlišča po lastni izbiri. Operaterji vozlišč v protokolu so tisti, ki potrjujejo ali potrjujejo transakcije v sistemu Ethereum 2.0 in morajo imeti 16 ETH, da to lahko počnejo v sistemu Rocket Pool. Vsi potencialni upravljavci vozlišč imajo enake možnosti za zbiranje pooblastil od uporabnikov.

Vsakič, ko uporabnik »zastaka« 16 ali 32 ETH, prejme v zameno žeton rETH, ki predstavlja dve glavni stvari: vaš vložek in vaš donos. Medtem ko je premoženje zaklenjeno, lahko vlagatelji žetone rETH uporabljajo tako kot vse druge žetone ERC-20, na primer jih prodajajo, uporabljajo na platformah DeFi ali jih zavarujejo v hladnem shranjevanju.

Zakaj je RPL dobra investicija v maju?

Z Rocket Poolom lahko uporabniki, ki nimajo zahtevanega najmanjšega števila žetonov ETH za staking in/ali so brez tehničnega znanja, vseeno sodelujejo pri stakingu Ethereuma. To je po uvedbi Ethereum 2.0 in rasti kripto trga še kako pomembno, saj nima veliko ljudi 32 ali več ETH. Podatki o obsegu trgovanja RPL kažejo, da se je obseg trgovanja v zadnjih 24 urah zmanjšal za 20%. To nakazuje, da je trenutni trend upadanja morda začasen, RPL pa poskuša najti stabilnost in se konsolidirati znotraj višjega cenovnega razpona.

Kje lahko kupim RPL?

RPL je na voljo na kar nekaj večjih kripto borzah, kot so Binance, Gemini ali Coinbase, pa tudi na dexih, kot sta Uniswap ali Pancakeswap.

8. Render (RNDR)

Render Network (RNDR) je blockchain projekt, ki ter posameznikom omogoča, da prispevajo neuporabljeno moč grafičnih procesorjev za pomoč projektom pri upodabljanju gibljive grafike in vizualnih učinkov.

V zameno uporabniki prejmejo žeton Render (RNDR), lastni žeton omrežja Render. Z vzpostavitvijo omrežja P2P (peer-to-peer), v katerem lahko ljudje in podjetja poceni in učinkovito izkoristijo premalo izkoriščeno računsko moč, Render dodobra poenostavlja standardne postopke upodabljanja in pretakanja 3D-okolij ter drugih vizualnih učinkov. Zato je projekt bistven gradnik za digitalne izdelke in storitve naslednje generacije v metaprostoru.

https://twitter.com/_MLCrypto_/status/1655927852162842626

Zakaj je RNDR dobra investicija v maju?

Od animiranih filmov in spletnih iger do metaversa – večina priljubljenih oblik digitalne zabave se v veliki meri opira na gibljivo grafiko in tridimenzionalne (3D) vizualne učinke. 3D grafika se uporablja tudi v različnih industrijskih aplikacijah, od izdelave prototipov izdelkov in simulacij do znanstvene in arhitekturne vizualizacije. Zaradi vse večjega povpraševanja po uporabniških izkušnjah visoke ločljivosti se je močno povečala tudi potreba po 3D upodabljanju, ki je postopek, pri katerem grafična procesna enota naprave (GPU) pretvori 3D model v vizualni prikaz s teksturo in podrobnostmi. Zato RNDR po Jokerjevem mnenju ni le dobra investicija v maju, temveč tudi kot dolgoročni HODL.

Kje lahko kupim RNDR?

RNDR je na voljo na kar nekaj večjih kripto borzah, kot so Binance, Gemini ali Coinbase, pa tudi na dexih, kot sta Uniswap ali Pancakeswap.

9. Yachtify (YCHT)

Yachtify (YCHT) je novinec na kripto sceni, ki je šele lansiral predprodajo te dni. Gre za platformo, ki združuje trg luksuznih jaht in tehnologijo blockchain.

Yachtify po svojih besedahs ponudbo dostopne, varne in učinkovite naložbene platforme, ki uporablja NFT in tehnologijo blovkchain, temeljito spreminja industrijo luksuznih plovil. Pričakuje se, da bo ta inovativni pristop povzročil revolucijo na trgu ter demokratiziral lastništvo in naložbe v plovila, hkrati pa ustvaril nove priložnosti za rast sektorja kriptoinvesticij.

S žetonom YCHT lahko vlagatelji kupijo delež jahte že za 100 dolarjev, s čimer so naložbe v jahte dostopne širšemu krogu ljudi. Vsak NFT predstavlja določeno jahto, model delniškega lastništva pa omogoča bolj raznoliko naložbeno strategijo in nižje vstopne stroške za vlagatelje.

Zakaj je YCHT dobra investicija v maju?

Projekt se še niti ni dobro začel. Vlagatelji lahko sodelujejo pri projektu preko predprodaje na njihovi spletni strani  za 0,10 USD na žeton YCHT. Med predprodajo bodo vlagatelji deležni tudi 30% bonusa pri nakupu žetonov, s čimer bodo lahko povečali svoje donose in izkoristili potencial prihodnje rasti platforme.

Poleg tega je žeton ekipe zaklenjen za tri leta, likvidnost pa je zaklenjena za vse življenje, kar varuje naložbo. Pametno pogodbo revidira tudi SolidProof.

Seveda pri takšnih mladih projektih svetujemo dodatno previdnost pri vlaganju.

Kje lahko kupim YCHT?

YCHT je zaenkrat na voljo v predprodaji preko Yachtify spletne strani.

10. Kava (KAVA)

Kava (KAVA) je programski protokol, ki uporablja več kriptovalut in uporabnikom omogoča, da si izposojajo in posojajo sredstva brez potrebe po tradicionalnem finančnem posredniku.

V tem smislu je Kava ena od novih pobud za decentralizirano financiranje (DeFi). Po drugi strani pa projekt temelji na jedru Tendermint Core in ne na Ethereumu, ki po mnenju razvojne ekipe dodaja več funkcionalnosti. Večina projektov DeFi medtem poteka na Ethereumu. Uporabniki Kavine platforme si lahko posojila izposodijo v USDX, eni od izvornih kriptovalut posojilne platforme, tako da kriptovaluto zaklenejo v pametne pogodbe.

Za kriptovalute, ki jih sprejema in se nato izvajajo v programih v ločenih omrežjih, Kava uporablja funkcijo ekosistema Cosmos, imenovano cone. Zaradi tega lahko projekt poveča nabor kriptovalut, ki jih lahko uporabljajo posojilojemalci, tako da lahko uporabljajo na primer Ripple (XRP), Binance Coin (BNB) in Bitcoin (BTC).

Zakaj je KAVA dobra investicija v maju?

Kriptovaluta KAVA se uporablja za nagrajevanje uporabnikov, ki kujejo USDX, in ima trenutno ključno vlogo pri upravljanju omrežja Kava. Z lastništvom in stakingom KAVA lahko uporabniki glasujejo za spremembo določenih parametrov programske opreme. Ti med drugim vključujejo sredstva, ki jih protokol sprejema kot zavarovanje, zahtevano stopnjo zavarovanja in pristojbine, ki jih plačujejo posojilojemalci. Zaradi uporabnosti projekta KAVA in konsolidacije cene v zadnjem mesecu bi lahko cena kriptovalute v maju dobro kotirala.

Kje lahko kupim KAVA?

RNDR je na voljo na kar nekaj večjih kripto borzah, kot so Binance, Gemini ali Coinbase, pa tudi na dexih, kot sta Uniswap ali Pancakeswap.

Ko potegnemo črto

Medtem ko sta Bitcoin In Etehreum še vedno kralja kriptovalut, zaradi svoje razširjenosti in visokih tržnih kapitalizacij ne ponujata več tako privlačnih donosov kot nekoč. In zato se vedno več uporabvnikov obrača na altcoine. Ta mesec smo doživeli pravi memeseason, ki je indikator, da se trg prebuja iz medvedjega trga; in ravno to je čas, da si oblikujemo dobre altcoin pozicije. V tem članku je Joker pripravil izčrpen seznam desetih najboljših altcoinov za nakup v maju, ki temeljijo na potencialu rasti in obetavnih tehnoloških napredkih. Pomembno je opozoriti, da je vlaganje v kriptovalute zelo nestanoviten in tvegan podvig, zato je treba vedno opraviti skrbni pregled in pametno vlagati. Vključili smo altcoine iz različnih sektorjev in različnih uporabnosti (tudi memecoine). Upamo, da vam je v pomoč. Pa srečno!

Pogosta vprašanja

Kaj je KAVA?

Kaj je SUI?

Na kaj moram biti pozoren pri vlaganju v altcoine?

Kateri je najboljši altcoin za nakup maja 2023?

Ali naj vložim v vseh 10 priporočenih altcoinov?

Kdaj naj prodam svoje altcoine?