Oglaševanje NFT iger na Googlu bo mogoče od 15. septembra dalje

Home » Oglaševanje NFT iger na Googlu bo mogoče od 15. septembra dalje
oglaševanje nft iger

V skladu z ažurirano politiko o oglaševanju kriptovalut, bo Google omogočil (doslej prepovedano) oglaševanje NFT iger.

Ta nova pravila bodo vplivala samo na igre, ki izpolnjujejo določene kriterije in jih oglašujejo certificirani oglaševalci preko Google Ads.

Google bo dovolil oglaševanje NFT igric, pod pogojem, da ne spodbujajo vsebin igrami na srečo, in sicer od 15. septembra dalje.

Vas zanima oglaševanje kriptovalut?

Zagotavljamo vrhunske storitve na področju iskalnega in social marketinga na področju kriptovalut.

Posvetujte se o možnostih oglaševanja:

info@joker.si

Da bi bili oglasi odobreni, morajo oglaševalci izpolnjevati Googlove pogoje za Igre na srečo in druge igre ter pridobiti potrebne Googlovo Ads certifikate ter izpolniti specifične zahteve.

Primeri sprejemljivih NFT iger vključujejo tiste, ki omogočajo nakup virtualnih predmetov znotraj same igre za izboljšanje izkušnje ali napredovanje, na primer virtualna oblačila in orožje.

Zakaj je to pomembno?

Oglaševalci, ki jih zanima oglaševanje NFT iger, bodo lahko dosegli doslej nepovezane tržne segmente ter tako precej razširili svoj doseg in potencialno občinstvo.

Katerih iger ne zajema?

Google bo še vedno prepovedoval oglaševanje iger, ki:

Omogočajo stave ali vložitev NFT-jev v zameno za možnost osvojitve česar koli, kar ima realno vrednost (vključno z drugimi NFT-ji).

Oglašujejo družabne casino igre, ki nagrajujejo NFT-je.

Oglašujejo destinacije za “pravo denarno igranje”. To vključuje oglase, povezane s hazardnim igrami, ki se prikazujejo na destinaciji vaše igre.

Kakšne pa so kazni?

Kršitve te politike ne bodo vodile v takojšen suspenz vašega računa, ampak boste prejeli opozorilo najmanj 7 dni pred morebitno suspenzijo računa.

Zakaj zdaj?

Ta sprememba se uvaja v sklopu načrtov o posodobitvi Googlove politike o kriptovalutah in povezanih izdelkih. Posodobljena politika bo zagotovila jasna navodila za oglaševanje iger na osnovi blockchain tehnologije z NFT-ji.