Home » ExpressVPN

ExpressVPN je ena izmed najbolj priljubljenih izbir VPN med uporabniki in strokovnjaki. Ponudnik se močno osredotoča na zagotavljanje trajne varnosti in zasebnosti svojim uporabnikom. Uporabniki sami poudarjajo tudi kakovost storitev, ki jih ExpressVPN zagotavlja. To vključuje majhen vpliv na hitrost povezave in impresivne zmožnosti pretakanja. Zaradi teh prednosti se ljudje po vsem svetu odločajo za ExpressVPN, kljub dražjim naročniškim paketom.

Postavlja se vprašanje, ali ExpressVPN izpolnjuje pričakovanja, glede na njegovo ceno? Da bi odgovorili na to vprašanje, smo ga preizkusili z različnimi hitrostmi, uporabljali različne lokacije strežnikov in protokole tuneliranja. Prav tako smo ga preizkusili z več storitvami za pretakanje in seveda smo preučili vsako njegovo funkcijo, da bi ocenili funkcionalnost varnostnega paketa.

Strinjati se moramo z govorico, da ExpressVPN ponuja nezlomljivo zaščito, saj med testom ni bilo puščanja IP in funkcije so odlično opravile svoj namen. Čeprav so bile sposobnosti pretakanja prav tako impresivne, pa ne moremo pohvaliti doslednosti hitrosti. Kljub temu pa prejšnji pozitivni rezultati naredijo ExpressVPN vreden svoje cene.