Home » GGPoker

GGPoker ima danes status druge največje poker platforme na svetu. Poglejmo si, kakšni so bonusi, izbor iger, turnirji, podpora uporabnikom in metode izplačila ter se prepričajte, ali je ta platforma dobra izbira za vas.

Prednosti
 • Druga največja platforma po prometu igranja iger
 • Široka ponudba različic pokra, vključno z Texas Hold’em, Omaha in Seven Card Stud
 • Na voljo v slovenščini
 • GGPoker je ekskluzivni partner za spletne turnirje WSOP /li>
 • Podpira kriptovalute, kot sta Bitcoin (BTC) in Tether (USDT)
Pomanjkljivosti
 • Poudarek je predvsem na igrah Hold’em in Omaha, manj možnosti za druge različice 
 • Relativno visoke provizije za nekatere igre pri višjih vložkih

GGPoker pregled

GGPoker je od svoje ustanovitve leta 2017 hitro postal ena najboljših spletnih poker platform na svetu. Mreža GGNetwork z vodilnim spletnim mestom GGPoker je v Aziji začela delovati leta 2014 in je bila usmerjena predvsem na trge jugovzhodne Azije in Kitajske. Do leta 2016 in 2017 se je mreža razširila na Kanado in več evropskih držav, tudi Slovenijo

GGPoker je znan po svojih inovativnih funkcijah, enostavnem vmesniku za uporabo in močni varnosti, zato je zanimiv tako za običajne igralce kot za profesionalce z visokimi vložki. Njegova priljubljenost je močno narasla, ko je leta 2020 gostil World Series of Poker (WSOP) Online, s čimer je utrdil svoj ugled v panogi. GGPoker ponuja edinstvene igre, kot sta Rush & Cash in All-In or Fold, ter serijo turnirjev GG Masters, zaradi česar je hitro postal prva izbira tako za medrarodne kot slovenske igralce.

Bonusi in promocije

Bonusi so idealna priložnost za novince, da pridobijo nekaj prednosti in kapitala ter si povečajo možnosti za dobitek. In tukaj GGPoker ne razočara, saj ponuja vrsto različnih bonusov:

Bonus za dobrodošlico

Kot bonus dobrodošlice vam GGPoker servira na dva načina:

 1. 100 % bonus do 600 €: Ta bonus 100 % ustreza vašemu prvemu pologu do največ 600 €. Bonus se izplača v korakih po 1 € za vsakih 5 €, ki jih ustvarite v obliki neto provizije ali turnirskih pristojbin. Za sprostitev celotnega zneska imate na voljo 90 dni.
 1. 100 € v brezplačnih vstopnicah in Cash Game Dollars (C$): V šestih dneh se lahko igralci odločijo tudi za nagrade v vrednosti do 100 €, ki vključujejo 52,50 € v vstopnicah All-In ali Fold Sit & Go. Poleg tega lahko igralci z izpolnjevanjem dnevnih izzivov All-In ali Fold zaslužijo še do 47,50 €.

Za aktivacijo obeh bonusov je treba vplačati najmanj 20 €. Izberite bonus, ki najbolj ustreza vašemu slogu igranja, tako da pri nakazilu v blagajni izberete ustrezno možnost.

Ostali bonusi in promocije

Seveda pa vam platforma ponuja še ostale radodarne bonuse in promocije:

 • Honeymoon za novince: To je 30-dnevno promocijsko obdobje, ki novim igralcem ponuja dnevne misije. Z izpolnjevanjem teh nalog igralci prejmejo različne nagrade, vključno z vstopnicami za turnirje, denarnimi nagradami in bonus točkami.
 • Program zvestobe Fish Buffet: Ta program zagotavlja stalne nagrade, ki temeljijo na obsegu igranja. Igralci s svojo dejavnostjo zbirajo točke Fish Buffet (FP), ki jih lahko zamenjajo za denarne nagrade. Čim več točk zaslužite, tem višja je stopnja zvestobe, ki omogoča boljše nagrade. Najvišje stopnje ponujajo do 60% rakeback.
 • GGCare & GGCheers: Ti promociji sta namenjeni zagotavljanju tolažilnih nagrad za slabe udarce in praznovanju velikih zmag. GGCare igralce nagradi z vstopnicami za turnirje ali denarjem, kadar imajo posebno nesrečne kombinacije, GGCheers pa deli veselje ob pomembnih zmagah z dodatnimi nagradami.

Provizije

Pri denarnih igrah GGPoker velja 5% provizija, pri čemer se zgornja meja spreminja glede na velikost mize in vložke:

 • Pri 9-Max Hold’em je zgornja meja od 0,30 € pri mikro vložkih (0,01 €/ 0,02 €) do 42 € pri visokih vložkih (50 €/ 100 €).
 • Pri 6-Max Hold’em je zgornja meja od 0,20 € pri mikro vložkih do 48 € pri visokih vložkih.
 • Tudi pri igrah Omaha velja 5% rake, zgornje meje pa so podobne kot pri Hold’emu in se prilagajajo glede na število igralcev in vložke.

Rakeback

Igralnica GGPoker ima večstopenjski program rakebacka, znan kot Fish Buffet. Igralci si na podlagi obsega igranja prislužijo točke Fish Buffet (FP), ki jih lahko zamenjajo za denarne nagrade. Odstotek rakebacka se razlikuje glede na položaj igralca v sistemu Fish Buffet in znaša od 15% na nižjih ravneh do 60% za igralce najvišje ravni.

Izbor iger

Kot ena največjih poker platform na svetu vam GGPoker ponuja zares zajetno knjižnico poker iger. Spodaj vam predstavljamo pregled: 

 • Texas Hold’em in Omaha: To so glavne zvezde v ponudbi GGPoker. Igralci lahko najdejo mize z različnimi vložki, od mikro (0,01 €/ 0,02 €) do visokih vložkov (50 €/ 100 € in več). Na voljo so mize za 6-max in 9-max, kar zagotavlja različne možnosti za različne igralne stile.
 • Rush & Cash: to je različica hitrega predaje v igri GGPoker, ki igralcem omogoča, da po preložitvi hitro preidejo na novo igro. Na voljo je za igre Hold’em in Omaha ter je idealna za tiste, ki uživajo v hitri akciji.
 • Short Deck Hold’em: Ta igra, znana tudi kot 6+ Hold’em, uporablja manjši komplet in drugačno razvrstitev kombinacij ter tako ponuja nov preobrat v tradicionalnem Hold’emu.
 • All-In ali Fold (AoF): V tem formatu imajo igralci v vsaki igri le dve možnosti: vstopiti all-in ali odstopiti. To je zelo akcijska igra, ki je kot nalašč za tiste, ki imajo radi adrenalinski poker.
 • GGCare & GGCheers: GGCare nagrajuje igralce, ki utrpijo slabe udarce, z vstopnicami za turnirje in denarnimi nagradami, medtem ko GGCheers slavi velike zmage z deljenjem s skupnostjo.
 • All-In ali Fold: V hitrih in akcijskih igrah se igralci vsako igro odločijo, ali bodo igrali “all-in” ali “fold”.
 • Spin & Gold: V loteriji Sit & Go se nagradni sklad določi z vrtenjem pred začetkom igre, pri čemer lahko igralci osvojijo do 12.000x. 

Turnirji in dogodki

GGPoker pri turnirji res ne skopari, saj vam ponuja tako dnevne, tedenske kot posebne dogodke:

 • GGMasters: To je vodilna serija turnirjev z vsakodnevnimi zamrznitvami in visokimi jamstvi. Turnir GGMasters High Roller ponuja še posebej velike nagradne sklade.
 • Bounty Hunters: Na turnirjih s progresivnim izločanjem si igralci za izločitev nasprotnikov prislužijo nagrade, kar vsaki izločitvi doda dodatno razburljivost.
 • Daily Guarantees: Različni turnirji z zajamčenimi nagradnimi skladi, ki igralcem vsak dan zagotavljajo tekmovalno dogajanje.

In potem so tu seveda še večji turnirji:

 • GGPoker World Festival: Ta serija z zagotovljenimi 250 milijoni evrov vključuje več sto turnirjev s štirimi stopnjami vstopnin: Nizka, Srednja, Visoka in Super. Festival poteka od maja do junija, zato je eden najbolj pričakovanih dogodkov leta.
 • WSOP Online: GGPoker kot ekskluzivni mednarodni partner World Series of Poker organizira spletne turnirje za zapestnice in satelite za turnirje WSOP v živo. Igralci se lahko potegujejo za prestižne naslove WSOP in velike nagradne sklade.
 • Serija Omaholic: Ta serija je namenjena navdušencem nad igro Omaha in vključuje vrsto dogodkov Omaha z znatnimi jamstvi, ki poudarjajo strateško globino in akcijsko naravo igre.

Kako se registrirati na GGPoker?

 1. Obiščite uradno spletno stran GGPoker.
 2. Kliknite gumb »Sign up« in začnite postopek registracije.
 3. V spustnem meniju izberite svojo državo.
 4. Vpišite veljavni e-poštni naslov.
 5. Vnesite bonusno kodo “NEWBONUS”, da se kvalificirate za bonus dobrodošlice.
 6. Izpolnite navodila za dokončanje registracije in nastavitev računa.
 7. Igrajte poker!

Plačilne metode

Čas pologaČas izplačilaMin. pologMin. izplačiloMaks. izplačilo
Bančno nakazilo0-24 ur3-5 dni10 EUR10 EUR15.000 EUR
VISA/MastercardTakoj24 do 48 ur10 EUR10 EUR15.000 EUR
PaypalTakoj24 do 48 ur10 EUR10 EUR15.000 EUR
SkrillTakoj24 do 48 ur10 EUR10 EUR50.000 EUR
NetellerTakoj24 do 48 ur10 EUR10 EUR15.000 EUR
BitcoinTakoj24 do 48 ur10 EUR10 EUR50.000 EUR

Mobilna aplikacija

V igri GGPoker lahko uživate na poti z njihovo mobilno aplikacijo, ki je na voljo za naprave z operacijskim sistemom Android in iOS. Aplikacija ponuja nemoteno in prijetno izkušnjo pokra ter vam omogoča igranje vaših najljubših iger kadar koli in kjer koli. Je enostavna za uporabo in vključuje vse funkcije, ki jih najdete v namizni različici.

Podpora uporabnikom

GGPoker vam nudi 24/7 podporo uporabnikov prek naslednjih kanalov:

 • E-pošta: support@ggpoker.com
 • Klepet v živo: Najhitrejša podpora, ki je na voljo 24/7
 • Telefon: +44 20 8089 9705

Odgovorno igranje: GGPoker se zavzema za spodbujanje odgovornega igranja in ponuja več orodij in virov, ki igralcem pomagajo pri upravljanju njihovih igralnih dejavnosti, kot so samoizklčjučitev, limit pologa, časovni limit.

Zaključek

GGPoker je izjemna spletna poker platforma, ki je še posebej priljubljena med igralci iz EU. Ponuja razburljivo paleto iger, velikodušne bonuse in vrhunsko mobilno aplikacijo, zato je idealna tako za priložnostne kot profesionalne igralce. Čeprav so višje provizije in omejene različice iger lahko manjše slabosti, jih splošna izkušnja več kot odtehta. Ne glede na to, ali si prizadevate za slavo na WSOP ali uživate v dnevnih turnirjih, vam GGPoker ponuja celovito in prijetno poker izkušnjo.

Pogosta vprašanja

Ali GGPoker podpira slovenski jezik?

Katere so glavne vrste iger pokra, ki so na voljo na GGPokerju?

Katere bonuse lahko pričakujejo novi igralci?

Kako se lahko registriram na igri GGPoker?

Kateri načini plačila so na voljo?