Home » Neoserv

Vsak, ki je kdaj ustvaril spletno stran ali blog, ve, kako pomembno je zanesljivo in kakovostno gostovanje. V Sloveniji je eden takšnih ponudnikov gotovo Neoserv, ki se s svojo ponudbo uvršča na vrh slovenskega trga.

Neoserv

Neoserv je ugleden slovenski ponudnik spletnega gostovanja, ki se ponaša s pregledno in privlačno spletno stranjo. Njegova uporabniška izkušnja je preprosta in jasna, proces nakupa je učinkovit in brez ugibanja, z možnostjo popustov ob daljši vezavi.

Dostop do nadzorne plošče omogoča enostavno konfiguracijo strežnika z nekaj kliki, celotna plošča pa je v slovenščini. Na voljo je orodje za izdelavo spletnih strani, ki omogoča izdelavo učinkovitih spletnih mest brez tehničnega znanja.

Za bolj zahtevne uporabnike so na voljo možnosti enostavne namestitve naprednih portalov. Ker so strežniki v Sloveniji, je hitrost in odzivnost spletne strani izjemna, kar povečuje uporabniško izkušnjo obiskovalcev. Tehnična podpora je hitra, prijazna in dosegljiva.

Neoserv je visoko ocenjen ponudnik, ki poleg kakovostnih storitev omogoča plačevanje s kriptovalutami in PayPalom. Ponuja tudi 30-dnevno preizkusno obdobje, kar uporabnikom omogoča, da brez tveganja preverijo njegove storitve.