Home » WPT Global

WPT Global je ena največjih poker platform na svetu in licenčna blagovna znamka World Poker Tour. Poglejmo si, kakšni so bonusi, izbor iger, turnirji, podpora uporabnikom in metode izplačila ter se prepričajte, ali je ta WPT Global dobra izbira za vas.

Prednosti
 • Radodarni 100% bonus do 1.500 USD in brezplačne vstopnice za turnirje
 • Ena največjih baz poker igralcev
 • Pametna UI omejuje število profesionalcev za vsako poker mizo na 2
 • Kvalifikacije za turnirje v živo, kot je WPT® World Championship/li>
 • Sprejema kriptovalute, kot so Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), USDT in ostale
Pomanjkljivosti
 • Ogromno prometa včasih pomeni tudi težave pri nalaganju 
 • Bonus za dobrodošlico se sprošča v majhnih korakih

WPT Global pregled

WPT Global, licenčna blagovna znamka World Poker Tour, je svojo spletno poker platformo zagnala aprila 2022 in hitro postala senzacija v več kot 130 državah. Prizadeva si za vzpostavitev trajnostnega poker ekosistema in se osredotoča na privabljanje rekreativnih igralcev. Z 38.000 dnevno aktivnimi uporabniki ima eno največjih omrežij denarnih iger v spletnem pokru. Napredna tehnologija umetne inteligence zagotavlja pošteno izkušnjo z omejevanjem profesionalnih igralcev ter odpravljanjem botov, dogovarjanja in pomoči v realnem času.

WPT Global je dostopen v operacijskih sistemih Windows, macOS, Android in iOS ter ponuja igre, kot so No Limit Hold ‘Em, PLO in 6+. Edinstvene funkcije vključujejo Pace Poker, straddle, bomb pots in mize z velikimi ante. Global Spins ponuja turbo sit-and-go igre s progresivnim jackpotom. Z rednimi turnirji in sateliti za večje turnirje WPT Global, ki deluje z licenco Curacao, zagotavlja zabavno, pošteno in varno platformo, zato smo jo tudi brez pomisleka uvrstili na naš seznam najboljših poker platform. Poglejmo, kaj se skriva pod pokrovom!

Bonusi in promocije

Bonusi so idealna priložnost za novince, da pridobijo nekaj prednosti in kapitala ter si povečajo možnosti za dobitek. Tukaj lahko rečemo, da je WTP Global res radodaren v tem pogledu:

Bonus za dobrodošlico

Dobrodelni bonus WPT Global je zelo privlačen, saj novim igralcem ponuja 100% ujemanje pologa do 1.500 USD. Če želite izkoristiti ta bonus, morate vplačati najmanj $30. Poleg ujemanja depozita igralci prejmejo tudi brezplačne vstopnice za turnirje glede na znesek pologa:

 • Za pologe med $30 in $99 prejmete 2x $5 MTT vstopnic in 5x $1 satelitskih vstopnic Global Spins.
 • Za pologe med $100 in $499 prejmete 2x $5 MTT vstopnic, 1x $10 satelitskih vstopnic Global Spins in 2x $5 satelitskih vstopnic Global Spins.
 • Za pologe med $500 in $1.499 prejmete 2x $11 MTT vstopnic, 1x $110 vstopnic Sunday Slam in 2x $5 satelitskih vstopnic Global Spins.
 • Za pologe v vrednosti $1.500 ali več prejmete 2x $11 MTT vstopnic, 2x $110 vstopnic Sunday Slam, 1x $25 satelitskih vstopnic Global Spins in 2x $10 satelitskih vstopnic Global Spins.

WPT Global bonus paket prav tako vključuje 100% bonus za vaš Casino račun – skupaj s $100 v brezplačnih vrtljajih!

Ostali bonusi in promocije

WPT Global se ne ustavi pri bonusu za dobrodošlico:

 • Ekskluzivni program zvestobe: Z uporabo bonus kode »UNIVERSAL« se lahko igralci pridružijo ekskluzivnemu programu zvestobe, ki vsak teden ponuja 40% povračilo denarja brez minimalnih zahtev. To zagotavlja stalne nagrade ne glede na obliko igre ali vložke. 
 • Global Spins Rake Chase: Ta promocija je prav tako povezana z bonus kodo UNIVERSAL in ponuja dodatno vračilo denarja glede na število iger Global Spins, ki jih odigrate vsak teden. Zaslužite lahko do 15 % denarnega povračila, kar je donosna ponudba za tiste, ki uživajo v tej hitri obliki igre. Če na primer v enem tednu odigrate 250 ali več iger Global Spins, boste prejeli največ 15% povračilo denarja
 • Freerolli in posebni turnirji: WPT Global pogosto organizira brezplačne turnirje in posebne turnirje. Igralci se lahko udeležijo turnirja Sunday Slam z nagradnim skladom 50.000 EUR za vstopnino 110 EUR ali turnirja Mini Slam z nagradnim skladom 8.888 EUR za vstopnino 11 EUR
 • Influencer Launch Event: Ta edinstvena promocija je igralcem omogočila, da so se udeležili brezplačnih turnirjev, ki so jih vodili priljubljeni vplivneži, in imeli priložnost osvojiti pomembne nagrade ter se celo pomeriti z vplivneži v tekmah z visokimi vložki.
 • Napotila prijateljem: WPT Global vas nagradi, če na platformo pripeljete prijatelje. S priporočanjem novih igralcev si lahko prislužite dodatne bonuse in vstopnice za turnirje, kar bo vašemu igranju na spletnem mestu dodalo dodatno vrednost. 
 • WPT Live Qualifiers: Za tiste, ki si želijo sodelovati na turnirjih WPT v živo, WPT Global ponuja spletne satelite, kjer lahko osvojite vstopnice za večje turnirje po vsem svetu, kar vam omogoča pot od spletnega igranja do prestižnih turnirjev v živo.

Provizije

WPT Global ponuja konkurenčno strukturo provizij, ki je primerna za širok krog igralcev pokra. Provizije za denarne igre se izračunajo po sistemu Weight Contributed, ki upošteva limit in število igralcev, ki sodelujejo v potu. Na splošno se pri denarnih mizah rake giblje med 4 % in 6 %. Pri turnirjih je rake vključen v vstopnino in običajno znaša 10 %, kar je standard v celotni panogi.

Rakeback

WPT Global ponuja velikodušne rakeback možnosti. Igralci lahko na podlagi svojih mesečnih prispevkov zaslužijo do 45% povračila provizij. Poglejmo, kako:

 • 30% Rakeback, dosežen z minimalnim vložkom 24 € na mesec.
 • 45% Rakeback, če ustvarite več kot 5.700 € na mesec.

Izplačila za vračilo dobička se na račune igralcev nakazujejo mesečno, približno 9. do 10. v naslednjem mesecu. 

Izbor iger

Kot ste verjetno pričakovali, izbor poker iger pri WTP Global je zares obsežen. Spodaj vam predstavljamo nekatere najbolj priljubljene:

 • No Limit Hold’em (NLHE): Ta klasična različica je na voljo v širokem razponu vložkov. NLHE je še vedno najbolj priljubljena igra na platformi, kjer so v vsakem trenutku na voljo številne mize.
 • Pot Limit Omaha (PLO): Na voljo sta različici s štirimi in petimi kartami, ki predstavljata zanimivo alternativo igri Hold’em. Izbira iger vključuje nizke in visoke stave, zato je dostopna vsem igralcem.
 • Short Deck Hold’em (6+ Hold’em): Ta različica je vedno bolj priljubljena, WPT Global pa je za ljubitelje poskrbel z več mizami in turnirji. Struktura, ki temelji na predplačilih, dodaja dodatno raven strategije in vznemirjenja.
 • Global Spins (Spin & Go): Ti hitri turnirji s tremi igralci imajo različne vstopnine od 1 do 230 EUR, nagradni skladi pa lahko dosežejo do 12.000-kratnik vstopnine. Ta oblika je idealna za igralce, ki iščejo hitre igre z visokimi potencialnimi nagradami.
 • Bomb Pots in Pace Poker: V igri Bomb Pots, ki je edinstvena za WPT Global, morajo vsi igralci vsakih 12 minut prispevati določen znesek v pot, kar znatno poveča vložke. Pace Poker, varianta s hitrimi kartami, zagotavlja neprekinjeno dogajanje, saj igralce takoj, ko odstopijo, prestavi k novi mizi.

Turnirji in dogodki

Tukaj boste našli tako tedenske kot dnevne turnirje:

 • WPT Global Spring Festival: ta festival poteka spomladi in ponuja več kot 7 milijonov evrov zajamčenih nagrad.
 • WPT Global Winter Festival, ki poteka pozimi
 • Redni turnirji: Dnevni in tedenski turnirji so namenjeni vsem denarjem, od turnirjev z nizko vstopnino, kot je Mini Winter Main Event za 22 €, do turnirjev z visokimi vložki, kot je WPT Championship za 3500 €.

Kako se registrirati na WPT Global?

Registracija na WTp Global je preprost postopek:

 1. Aplikacijo WPT Global prenesite z uradnega spletnega mesta ali iz trgovine z aplikacijami.
 2. Odprite aplikacijo in kliknite gumb »Sign Up«.
 3. V prijavni obrazec vpišite svoje osebne podatke (ime, e-pošto itd.).
 4. Ustvarite uporabniško ime in geslo za svoj račun.
 5. Svojo e-pošto preverite tako, da kliknete povezavo, poslano na vaš e-poštni naslov.
 6. Prijavite se v svoj račun in vplačajte svoj prvi depozit ter začnite igrati.
 7. Igrajte poker!

Plačilne metode na WPT Global

Čas pologaČas izplačilaMin. pologMin. izplačiloMaks. izplačilo
Bančno nakazilo0-24 ur3-5 dni15 EUR10 EUR10.000 EUR/teden
VISA/MastercardTakoj24 do 48 ur15 EUR10 EUR5.000 EUR/teden
PaypalTakoj24 do 48 ur15 EUR10 EUR5.000 EUR/teden
SkrillTakoj24 do 48 ur10 EUR10 EUR5.000 EUR/teden
NetellerTakoj24 do 48 ur10 EUR10 EUR5.000 EUR/teden
BitcoinTakoj24 do 48 ur35 EUR70 EUR10.000 EUR/teden

Mobilna aplikacija

Mobilna aplikacija WPT Global je na voljo za naprave iOS in Android ter omogoča brezhibno in intuitivno poker izkušnjo. Igralci lahko uživajo v vseh funkcijah in igrah, ki so na voljo v namizni različici, in tako nikoli ne zamudite akcije – niti ko ste na poti.

Podpora uporabnikom na WPT Global

GGPoker vam nudi 24/7 podporo uporabnikov prek naslednjih kanalov:

 • E-pošta: customercare@wptglobal.com, verification@wptglobal.com in responsiblegambling@wptglobal.com.
 • Klepet v živo: Za takojšnjo pomoč je na voljo prek aplikacije in spletnega mesta
 • Telefon: +1 (800) 619-7866. Telefonska podpora je na voljo od ponedeljka do sobote med 11:00 in 23:00 po našem času.

Odgovorno igranje: WPT Global se zavzema za spodbujanje odgovornega igranja in ponuja več orodij in virov, ki igralcem pomagajo pri upravljanju njihovih igralnih dejavnosti, kot so samoizključitev, limit pologa, časovni limit.

Zaključek

WPT Global igralcem v EU ponuja vznemirljivo izkušnjo spletnega pokra. Platforma ponuja široko paleto igralnih formatov, privlačne ponudbe povratnih sredstev in zanesljivo mobilno aplikacijo. Čeprav je mogoče izboljšati promocijske ponudbe in regionalno dostopnost, WPT Global izstopa po obsežnem razporedu turnirjev, uporabi umetne inteligence, enostavnem vmesniku za uporabo in odzivni podpori strankam. To je odlična izbira tako za priložnostne kot profesionalne igralce, ki iščejo zanesljivo in zanimivo spletno mesto za poker.

Pogosta vprašanja

Ali WPT Global podpira slovenski jezik? 

Katere vrste iger so na voljo v igri WPT Global? 

Kakšne so možnosti vplačil in izplačil pri WPT Global? 

Ali obstaja mobilna aplikacija za WPT Global? 

Kakšen je bonus dobrodošlice na WPT Global?