Prihaja KuCoin Visa kartica!

Home » Prihaja KuCoin Visa kartica!
KuCoin kartica

Dobra novica za vse kripto navdušence – predvsem pa za tiste, ki jih je prizadela ukinitev Binance kartice. Ena največjih kripto borz KuCoin bo namreč lansirala lastno Visa kartico za uporabnike v EU. Tukaj je vse, kar je znano o kartici.

Ena najbolj priljubljenih kripto borza KuCoin je predstavila KuCard, kripto debetno kartico, ki jo poganja Visa. Ta inovativna ponudba povezuje digitalno premoženje s tradicionalnim bančništvom in uporabnikom omogoča, da svojo kriptovaluto uporabljajo za različne transakcije, kot so vsakodnevni nakupi, spletno nakupovanje in dvigi gotovine na bankomatih. Kartica KuCard poenostavlja postopek pretvorbe in porabe kriptovalute, saj jo na prodajnem mestu samodejno pretvori v lokalno valuto in tako zagotovi najboljši menjalni tečaj. Prav tako bo integrirana z aplikacijama Apple Pay in Google Pay za brezstično plačevanje prek pametnih telefonov.

Na začetku bo KuCard na voljo izključno prebivalcem EU, v prihodnosti pa je načrtovana uvedba po vsem svetu. Upravičenost do kartice zahteva preverjanje identitete s podprto osebno izkaznico, izdano v EGP. Po odobritvi vloge lahko uporabniki za nakupe takoj uporabijo virtualno kartico KuCard, fizična kartica pa je na voljo po naročilu. Kartica trenutno podpira USDT in EUR, načrtuje pa razširitev podpore na širši nabor kriptovalut. Poleg funkcionalnih prednosti ponuja KuCard tudi inovativne funkcije in nagrade. Te vključujejo program cashback, ki uporabnikom omogoča, da z vsakim nakupom s kartico zaslužijo kriptovalute. Ob prvi fazi uvedbe kartice KuCoin uvaja posebno promocijo, ki vključuje neomejeno vračilo denarja in bonus v višini 2250 dolarjev.

Odlična alternativa Binance kartici

KuCard je začela delovati mesec dni po tem, ko je Binance – največja svetovna kripto borza po obsegu trgovanja – napovedaal, da v EU ne bo več ponujala svojih kartičnih storitev. To je v skladu z regulativimi pritiski, pod katerimi se je znašla omenjena borza, ki je tudi morala zapustiti sedež v ZDA.

Johnny Lyu, izvršni direktor kripto borze KuCoin, je poudaril pomen uvedbe kartice KuCard za KuCoin in širšo industrijo kriptovalut. Poudaril je, da je kripto debetna kartica ključno orodje za pospešitev množičnega sprejemanja kriptovalut, saj uporabnikom ponuja brezhibno kombinacijo digitalnega premoženja in tradicionalnih bančnih funkcij. Ta uvedba predstavlja velik korak naprej pri omogočanju uporabnikom, da brez težav porabijo svojo kriptovaluto in hkrati uživajo v tradicionalnih prednostih debetne kartice

Naroči KuCard:

KuCoin

Welcome Gift Pack do 700 USDT!

KuCoin
4.8/5

Pogosta vprašanja

Kako se lahko prijavim za KuCoin kartico?

Prvi pogoj je, da ste rezident EU, torej vključno s Slovenijo. Da bi upoštevali finančne regulativne zahteve in se zaščitili pred goljufivimi dejavnostmi, lahko od vas zahtevajo določene podatke, kot so podatki o vašem potnem listu, osebni izkaznici in dokazilo o stalnem prebivališču.

Katere valute podpira KuCoin kartica?

Ali potrebujem fizično kartico ali je dovolj digitalna?