Revolut Ramp: Odslej lahko napolnite Metamask kar direktno preko Revoluta!

Home » Revolut Ramp: Odslej lahko napolnite Metamask kar direktno preko Revoluta!

Digitalna banka Revolut je združila moči s priljubljeno kripto denarnico MetaMask in razkrila Revolut Ramp – storitev, ki vam omogoča nakup kriptovalut na Metamask kar direktno preko Revoluta.

Da se priljubljena digitalna banka Revolut vedno globlje spušča v kripto vode, ni skrivnost. Po tem ko je pred kratkim napovedala lastno kripto borzo, pa je včeraj predstavila novo storitev Revolut Ramp.

Digitalna banka bo uporabnikom omogočila nakupe kriptovalut neposredno v kripto denarnico MetaMask v Združenem kraljestvu in Evropskem gospodarskem prostoru (EGP), s čimer bo olajšala dodajanje kriptovalut v neskrbniške denarnice. Uporabniki lahko uporabijo svoje stanje v fiat valuti na računu Revolut ali plačajo s karticami Visa ali Mastercard, je še navedeno v sporočilu za javnost. Funkcija Revolut Ramp tako omogoča nakup kriptovalut v le nekaj sekundah, kar znatno poenostavi proces nakupa kriptovalut v Metamask. Do zdaj nas je namreč večina za ta namen morala kriptovalute v Metamask prenesti iz centralizirane borze, kot so Binance, KuCoin ali Bitstamp.

Kako poteka nakup kriptovalut preko Revolut Ramp?

Funkcija Revolut Ramp vključuje poenostavljen postopek Poznaj svojo stranko (KYC), ki posameznikom, ki niso trenutne stranke Revoluta, omogoča hitro preverjanje, pogosto v le nekaj minutah. Ta okvir preverjanja je isti, ki je bil uporabljen za potrditev identitete več kot 40 milijonov Revolutovih uporabnikov. Obstoječi uporabniki Revoluta imajo koristi od hitrejšega postopka, saj se v celoti izognejo preverjanju, ker platforma že ima njihove podatke za preverjanje iz svoje aplikacije. Zato je postopek za te uporabnike neverjetno hiter in običajno traja le nekaj sekund. Tukaj so ključni poudarki:

  • Ko uporabniki plačujejo neposredno z računa Revolut, je transakcija v fiat valutah zunaj tirnic sheme kartic. Namesto tega je v celoti znotraj Revolutovega ekosistema.
  • Ko uporabnik MetaMask v denarnici klikne na možnost »Nakup«, je med najboljšimi ponudniki na voljo Revolut, in sicer v rubriki Debetni ali kreditni plačilni način. Ko uporabniki izberejo storitev Revolut, bodo preusmerjeni na plačilni tok digitalne banke.
  • Rešitev »on-ramp« zagotavlja visoko stopnjo uspešnosti transakcij, opravljenih v ekosistemu Revolut, in nizke provizije za vse stranke.

Revolut je nedavno v svoji aplikaciji uvedel tudi funkcijo »Staking«, s čimer je dodatno razširil svoje storitve na področju kriptovalut. Ta nova funkcija, ki je zdaj dostopna Revolutovi obsežni bazi strank, uporabnikom omogoča, da zaslužijo nagrade za določene žetone, kot so Ethereum (ETH), Cardano (ADA) inPolkadot (DOT). S stakingom svojega digitalnega premoženja lahko stranke prejmejo nagrade, ki temeljijo na zastavljenem stanju, pri čemer potencialni letni odstotni donos (APY) dosega do 11,65 %. To ne spodbuja le naložb znotraj platforme, temveč tudi poglablja sodelovanje uporabnikov z ekosistemom digitalnih valut ter ponuja brezhiben in varen način prispevanja k varnosti in delovanju omrežij veriženja blokov.

Revolut podpisal partnerstvo tudi s KuCoin

Kot smo omenili zgoraj, Revolut vstopa v kripto vode z veliko žlico. Konec februarja 2024 je podpisal partnerstvo s kripto borzo KuCoin, da bi omogočili nemotene nakupe kriptovalut z enim klikom v evrih. Integracija podpira širok nabor kriptovalut, vključno z glavnimi igralci ter KuCoinov lastni žeton (KCS). Poleg tega partnerstvo zajema razvijajoči se trg meme kovancev z dodajanjem podpore za Dogecoin (DOGE) in Shiba Inu (SHIB).

KuCoin borza:

KuCoin

Welcome Gift Pack do 700 USDT!

KuCoin
4.8/5