S to razširitvijo lahko služite Bitcoin z brskanjem po spletu

Home » S to razširitvijo lahko služite Bitcoin z brskanjem po spletu

Tehnologija blockchain se vse bolj integrira v vsakodnevna opravila na spletu. Zagonsko podjetje Slice v sodelovanju z ZEBEDEE zdaj omogoča potrošnikom, da med brskanjem po spletu zaslužijo Bitcoin.

Brskalnik Brave je populariziral koncept nagrajevanja uporabnikov s kriptovalutami za uporabo svojega spletnega brskalnika, zaradi česar je število uporabnikov močno naraslo. Zdaj pa lahko podobno funkcionalnost dodate številnim brskalnikom, tudi brskalnikoma Chrome in Brave, ter pri tem zaslužite bitcoine.

Slice, inovativno zagonsko podjetje na področju AdTech, in ZEBEDEE, Fintech in plačilni procesor naslednje generacije za igralno industrijo, sta napovedala uvedbo integracije, ki s pomočjo razširitve brskalnika Slice vsakomur omogoča zaslužiti Bitcoin preprosto z brskanjem po spletu. Čeprav je pasivni dohodek običajno vse kaj drugega kot resnično pasiven, saj zahteva veliko dela, da bi dobili karkoli v zameno, je Slice menda legitimen in trajnosten način, da vsakdo zasluži nekaj denarja samo z običajnim brskanjem po spletu.

Gre za razširitev brskalnika, ki jo dodate v brskalnike Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge ali Brave in s katero lahko uporabniki začnejo prejemati točke, imenovane »Slices«, v zameno za ogled oglasov, ki se prikazujejo med brskanjem po spletu. Uporabniki lahko nato te točke zamenjajo za dejanski denar, v tem primeru v obliki bitcoinov, ki jih pošljejo neposredno na svoj ZEBEDEE račun.

Storitev je podprta z Lightning Network

Novo izboljšana razširitev temelji na tehnologiji zagonskega podjetja Zebedee, ki za mikroplačila uporablja Bitcoinovo omrežje Lightning Network, o katerem lahko več izveste tukaj. Uporabniki bodo med brskanjem po spletu videli dodatne oglase, vstavljene v strani. Z ogledom teh oglasov uporabniki dobijo zgoraj omenjene točke, ki jih lahko nato prek računa Zebedee zamenjajo za Bitcoine. Uporabniki storitve Brave bodo lahko hkrati zaslužili nagrade v bitcoinih (z žetoni Slices) in lastni žeton BAT (Basic Attention Token) družbe Brave – kar bo omogočilo dvojni zaslužek kripto nagrad v zameno za prikaz več oglasov med brskanjem.

Če to primerjamo s starejšimi sistemi, kot je PayPal, kjer izplačila lahko trajajo več dni in so povezana z visokimi pristojbinami, je jasno, zakaj integracija Slice z ZEBEDEE ustvarja izkušnjo pasivnega dohodka, primerno za sodobno dobo.

Zebedee v zadnjem letu izpolnjuje svoje ambicije

Zebedee je svojo tehnologijo že prej usmerjala v igre, lani pa so začeli uporabljati modificirane strežnike za priljubljeno prvoosebno strelsko igro Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), ki igralcem omogočajo stave in dobitke v majhnih zneskih bitcoinov, merjenih v satoših ali “satih”. Vsak bitcoin (BTC) je sestavljen iz 100 milijonov satov.

Podjetje je nedavno začelo sodelovati z razvijalcem iger Viker in model zaslužka v BTC razširilo na znane igre, kot sta pasjansa in sudoku, ter igri Wordle podobno igro “Missing Letters”, ki igralce nagrajuje z brezplačnimi satoshiji in o čemer smo pisali tukaj. Julija je isto podjetje zbralo 35 milijonov dolarjev iz serije B, v kateri je sodeloval tudi znani založnik videoiger Square Enix, ki je odgovoren za uspešnice, kot sta Final Fantasy in Kingdom Hearts.

Slice se osredotoča na demokratizacijo interneta

Na drugi strani pa je Slice tehnološko zagonsko podjetje s sedežem v Londonu, ki si prizadeva izboljšati internet za vse, tako da uporabnikom omogoči uporabo orodij za sodobno brskanje po internetu – nov pristop k ustvarjanju vrednosti, zasnovan z mislijo na osebno monetizacijo in zasebnost podatkov. Njegova prva izdaja je razširitev brskalnika, ki spletnim uporabnikom pomaga zaslužiti čas brskanja z nevsiljivim načinom prikazovanja oglasov na vseh obiskanih spletnih straneh ter čas in pozornost spremeniti v pravi denar.

Dodaj odgovor