NFT projekt: Slotie Junior

Pozabite na Las Vegas, bleščeča igralnica vas čaka v metaversu

Home » NFT projekt: Slotie Junior
slotie

Metaverse je v razcvetu, prav tako pa tudi igralniška industrija. Zato je bila selitev igralnic v metaverse nekako logična poteza. Na papirju je to sicer zelo donosen podvig, ampak marsikomu v industriji ni uspel. To pa na srečo ne velja za Slotie Junior. Slotie je pred nekaj več kot mesecem dni uradno debitiral v metaverse prostoru in od takrat niza uspeh za uspehom. Iz tega neverjetno donosnega projekta je izšel Slotie Junior. Cilj igre Slotie Junior je preprost, in sicer postati Las Vegas metaversa.

Če ste že kdaj obiskali Las Vegas, vas je divja mešanica neonskih luči, blišča in glamurja, iger na srečo in kupov denarja nedvomno očarala. Eden hotel večji od drugega, ena predstava bolj divja in spektakularna od druge. Kaj pa, če bi lahko vse to doživeli preko svojega zaslona, v varnem zavetju svojega doma?

Podrobno dodelana Las Vegas igralnica v metaversu

slotieverse

SlotieVerse je Las Vegas izkušnja v metaversu, kjer se odvija vsa zabava. Gre za decentralizirano platformo virtualne resničnosti, ki jo poganja Ethereumova veriga blokov, njen cilj pa je ustvariti neprimerljive igralniške izkušnje in zabavne dogodke povsod, kamor greste. Igralnice so ena največjih zabavnih industrij na svetu in nedvomno so strokovnjaki za ustvarjanje dejavnosti, ki pritegnejo mase ljudi. V SlotieVerse te dejavnosti niso le igre na srečo, ampak tudi splošna družabna izkušnja. Glejte na to kot na mesto, v katerem lahko uporabniki doživijo popolnoma poglobljeno izkušnjo, enakovredno izkušnji v pravem igralniškem raju – Las Vegasu.

V igri SlotieVerse se lahko udeleženci med drugim osredotočijo na gradnjo privlačnih stavb, organizacijo koncertov v živo in nagrajevanje svojih strank, nato pa imajo koristi od ustvarjanja odličnih dizajnov in lastne igralne logike.

Slotie Juniors NFT

slotie junior

Slotie Juniors so prvi, ki so se preselili v SlotieVerse in predstavljajo zbirko 10.000 edinstvenih umetniških del in zagotavljajo dokazilo o lastništvu na verigi blokov Ethereum, ki temelji na standardu ERC-721. Vendar se ne ustavijo pri tem. Vsak Slotie Junior, ki se vanj vključi, dobi kos zemljišča v Slotie Junior District: zbirki sosednjih parcel (skupaj 10.000). To je popolnoma samostojno in eno najbolj priljubljenih območij v SlotieVerse, za vse pa skrbi živahna skupnost Slotie Junior.

Slotie Juniors so naslednja generacija NFT v najbolj pričakovanem blockchain omrežju iger na srečo Sloties. Samo 5.000 Juniorjev bo kdajkoli mogoče izkopati, preostalih 5.000 juniorjev pa je rezerviranih za razmnoževanje imetnikov Slotiejev. Slotie Juniors omogočajo dostop do Las Vegasa metaverse, SlotieVerse. Slotie Juniors so torej nezamenljivi – kar pa pomeni, da ni dveh enakih žetonov (kot je sama izvirna ideja koncepta NFT).

The Wall of Owners

Kot lastnik Slotie Junior NFT lahko pričakujete dodatne ugodnosti na tržnici SlotieVerse NFT (Exclusive Holder Rewards), kjer lahko trguješ z digitalnimi sredstvi. Te vključujejo dodatne nagrade iz igralnih avtomatov, brezplačne vrtljaje, različne popuste, kot Slotie imetniki pa se lahko virtualnih dogodkov v SlotieVerse udeležite po ugodnejši ceni.

Da bi prispevali k občutku skupnosti, kot imetnik dobite posebno mesto na The Wall of Owners (Zid lastnikov). To je zid v metaverseju z 10.000 kipi, na katerih je upodobljen vsak edinstven Slotie Junior, vsi pa so poimenovani po svojih lastnikih.

Zakaj se mi kot uporabniku splača vstopiti v Slotieverse?

slotie

SlotieVerse je zaradi številnih razlogov idealna metaverse igralnica. Za začetek bo vsak Slotie Junior pristal v SlotieVerse. Ta zemljišča bodo dragocena in ko bodo združena, bodo vsa zemljišča v lasti Slotie Juniorjev sestavljala tako imenovano okrožje Slotie Junior District.

Koncept virtualnih zemljišč se je v zadnjih mesecih močno »razpasel«, eden izmed zanimivih dogodkov je bil, ko je v Sandbox metaversu svoje zemljišče kupil Snoop Dog.

V okrožjih Slotie je 50 igralnih avtomatov, na katerih lahko igralci stavijo in zaslužijo EHR. EHR je nagrada za ekskluzivne imetnike, ki se izplačuje igralcem Slotie Juniors. Vsak Junior, ki ima EHR, lahko ustvari dodatne nagrade. Slotie Juniors so upravičeni tudi do brezplačnih vrtljajev, povračil in znižanih vstopnic za igralne avtomate in druge igralniške igre v SlotieVerse. V Slotie District je tudi prej omenjeni Wall of Owners, kjer lahko Juniorji držijo edinstven kipec, ki ga lahko tudi poimenujejo po sebi.

Nazadnje je tu še tržnica SlotieVerse. To je platforma, na kateri bodo uporabniki lahko trgovali z različnimi sredstvi. Ta so lahko različna, od 3D predmetov do novih igralniških iger in umetniških del. Možnosti so neskončne. S Slotiejem bodo igralci lahko vstopili v Las Vegas kar od doma. Ponuja vsa doživetja Las Vegasa brez težav s potovalno logistiko. Prihodnost je danes, tudi za svet igralništva.

Dodaj odgovor