Joker avanture

Home » Joker avanture
23 julija, 2023
Hrvaška obala se je iz balkanske ležerne uživancije prelevila v svetovno turistično središče, nekoč relativno neobljudeni čudoviti otoki ...
21 julija, 2023
AirBnB, Uber, Flixbus, Skyscanner… Današnji popotnik je vedno bolj digitaliziran, celotna potovalna industrija pa po pandemiji dosega nove ...
23 junija, 2023
Slovenci imamo morda res le 47 kilometrov obale, toda to nam ni preprečilo, da smo v zadnjih nekaj ...
7 junija, 2023
Po treh letih negotovosti se je svet končno izvil iz sence pandemije in zdaj poletje obeta kot rekordno ...
1 junija, 2023
Treking ali pohodništvo sta že pregovorno najljubša aktivnost na prostem za Slovence. In zdaj, ko je poletje pred ...

Naša kategorija Avanture je namenjena tako adrenalinskim odvisnikom kot bolj umirjenim raziskovalcem, ki si upajo podati na pot stran od uhojenih poti. Izstopite iz udobja vsakdanjosti in se potopite v vznemirljiv svet nepoznanega – od rustikalnega šarma pozabljenih mest, preko nedotaknjene lepote odmaknjene divjine, pa do najboljših surferskih kotičkov. Tukaj boste našli alternativne počitniške destinacije, potovalne vodiče ter zgodbe o zakladih našega planeta, ki prekipevajo od edinstvene kulture, bogate zgodovine in osupljive narave.

Vas zanimajo najboljše poletne treking destinacije? Morda vas zanima, kaj vse lahko počnete v Gruziji ali Butanu? Ali pa koliko stane vzpon na Mount Everest in kako se pripraviti nanj? V tej kategoriji bodo svoje mesto našli tudi športniki, ki bodo odkrili najboljše surf destinacije po Evropi in svetu, najboljše turne smuke ter kam se odpraviti na šolo kajtanja.

Naj bo ta kategorija vaše okno v neznane  in nepozabne kotičke sveta. Joker Avanture – za popotnike, ki si želijo pustolovščin stran od gneč turistov.