Joker potovanja

Home » Joker potovanja
18 februarja, 2024
V današnjem članku vam predstavljamo top 10 potovanja za poletje 2024 za tiste, ki prisegajo na poletna potovanja ...
18 februarja, 2024
Katere so top destinacije za surfanje na valovih to poletje? Slovenci imamo morda res le 47 kilometrov obale, ...
18 februarja, 2024
Hrvaška obala se je iz balkanske ležerne uživancije prelevila v svetovno turistično središče, nekoč relativno neobljudeni čudoviti otoki ...
18 februarja, 2024
Treking ali pohodništvo sta že pregovorno najljubša aktivnost na prostem za Slovence. In zdaj, ko je poletje pred ...
21 julija, 2023
AirBnB, Uber, Flixbus, Skyscanner… Današnji popotnik je vedno bolj digitaliziran, celotna potovalna industrija pa po pandemiji dosega nove ...

Naša kategorija Avanture je namenjena tako adrenalinskim odvisnikom kot bolj umirjenim raziskovalcem, ki si upajo podati na pot stran od uhojenih poti. Izstopite iz udobja vsakdanjosti in se potopite v vznemirljiv svet nepoznanega – od rustikalnega šarma pozabljenih mest, preko nedotaknjene lepote odmaknjene divjine, pa do najboljših surferskih kotičkov. Tukaj boste našli alternativne počitniške destinacije, potovalne vodiče ter zgodbe o zakladih našega planeta, ki prekipevajo od edinstvene kulture, bogate zgodovine in osupljive narave.

Vas zanimajo najboljše poletne treking destinacije? Morda vas zanima, kaj vse lahko počnete v Gruziji ali Butanu? Ali pa koliko stane vzpon na Mount Everest in kako se pripraviti nanj? V tej kategoriji bodo svoje mesto našli tudi športniki, ki bodo odkrili najboljše surf destinacije po Evropi in svetu, najboljše turne smuke ter kam se odpraviti na šolo kajtanja.

Naj bo ta kategorija vaše okno v neznane  in nepozabne kotičke sveta. Joker Avanture – za popotnike, ki si želijo pustolovščin stran od gneč turistov.