Top AI kriptovalute za nakup julija 2024

Home » Top AI kriptovalute za nakup julija 2024
top kriptovalute

Kriptovalute s področja umetne inteligence so najbolj vroča narativa tega bull runa, zato bi jih v svojem portfelju moral imeti vsak kripto trgovec. Poglejmo, katere AI kriptovalute največ obetajo julija 2024.

Medtem ko smo v zadnjih mesecih videli tako Bitcoin ETF kot Ethereum ETF (na obzorju je tudi Solana ETF), pa je kripto trg trenutno v mirnih vodah, cene kriptovalut pa se gibljejo konkretno nižje od njihovega marčevskega ATH-ja. In ravno to ponavadi izkaže kot dober čas za nakup kriptovalut z velikim potencialom, ki bi lahko kmalu eksplodirale. In če je glavna zgodba prejšnega bikovskega trga obsegala DeFi, NFT in metaverse, pa v trenutnem biku prednjačijo AI, DePin, gaming in memecoini. Dobro se obeta predvsem AI kriptovalutam, ki jih poganja vzpon družbe Nvidia, ki je ponovno prekosila svoja pričakovanja glede zaslužka in dala nov veter v jadra umetni inteligenci.

Zato vam danes predstavljamo 7 najboljših AI kriptovalut za nakup ta hip.

Opomba: Svet kriptovalut je zelo nestanoviten ter poln prevar. Pozivamo vas, da nikoli ne vložite več, kot ste pripravljeni izgubiti in da pred kakršnokoli investicijo opravite lastno raziskavo – DYOR.

1. Injective Protocol (INJ)

Injective Protocol (INJ) je veriga blokov, zgrajena posebej za finančne aplikacije, ki združuje hitre transakcije z obsežno interoperabilnostjo v več blockchain ekosistemih. Zgrajen je z uporabo Cosmos SDK in uporablja proof-of-stake (PoS) Tendermint za takojšnjo dokončnost transakcij. Zaradi tega je Injective odlična izbira za razvijalce, ki si prizadevajo zgraditi zahtevne decentralizirane aplikacije (dApps) na področju DeFi.

Predstavljajte si, da želi trgovec zamenjati žetone med omrežjema Ethereum in Cosmos. Prek Injective lahko uporabnik to zamenjavo izvede brez težav, pri čemer uporabi decentralizirano knjigo naročil Injective, da poišče najboljše cene in zagotovi nemoteno transakcijo brez krmarjenja po več korakih ali platformah.

Injective je sklenil strateška partnerstva z večjimi projekti in vlagatelji, vključno z Binance, Cosmos in uglednimi osebnostmi, kot je Mark Cuban. Ta sodelovanja povečujejo tehnološke zmogljivosti in tržni doseg Injective.

Kje lahko kupim INJ?

INJ je na voljo na kar nekaj večjih kripto borzah, kot so Binance, Coinbase ter KuCoin, pa tudi na dexih, kot sta Uniswap ali Pancakeswap.

Registriraj se in prejmi do:

700 USDT

omejen čas!

2. Atlas (NAVI)

Atlas (NAVI) je navigacijska aplikacija z umetno inteligenco, ki je zasnovana za optimizacijo voznih izkušenj in izboljšanje varnosti v cestnem prometu. Z uporabo naprednih algoritmov umetne inteligence in strojnega učenja Atlas Navi zagotavlja prometne posodobitve v realnem času, spremljanje stanja cest in napovedno analitiko, ki voznikom pomagajo pri učinkoviti navigaciji.

Algoritmi računalniškega vida z umetno inteligenco analizirajo videoposnetke iz avtomobilskih kamer, da zaznajo in interpretirajo razmere na cesti, prometne vzorce in morebitne nevarnosti. Modeli strojnega učenja pa po drugi strani napovedujejo prometne trende in voznikom na podlagi podatkov v realnem času ponujajo najboljše možne poti.

Kako deluje v praksi?

 • Drive2Earn Model: Uporabniki zaslužijo žetone NAVI z zajemanjem posnetkov cest s pametnim telefonom ali napravo Atlas Miner. Ti posnetki se analizirajo, da se zagotovijo prometni podatki v realnem času in izboljša navigacijska izkušnja.
 • Spremljanje prometa v realnem času: Algoritmi umetne inteligence obdelujejo podatke s kamer za samodejno vožnjo in pametnih telefonov, da zaznajo prometne razmere, nesreče, razpoložljiva parkirna mesta in druge ključne informacije o cestah. Ti podatki se uporabljajo za preusmerjanje voznikov na manj obremenjene in varnejše poti.
 • NFT kot vozila: Uporabniki si lahko lastijo virtualne predstavitve svojih vozil in z njimi trgujejo kot z nezamenljivimi žetoni (NFT), ki združujejo prednosti veriženja blokov z realnimi sredstvi.

Kje lahko kupim NAVI?

NAVI je na voljo na kar nekaj večjih kripto borzah, kot so KuCoin, MEXC in BITGET, pa tudi na dexih, kot je Uniswap.

3. The Graph (GRT)

The Graph (GRT) je decentraliziran protokol, namenjen indeksiranju in poizvedovanju po podatkih iz verig blokov, ki je podoben iskalniku za blockchain podatke. Razvijalcem omogoča gradnjo in objavo odprtih API-jev, znanih kot podgrafi, po katerih lahko aplikacije poizvedujejo z uporabo GraphQL. Cilj protokola je omogočiti lažjo dostopnost in uporabnost podatkov v verigah blokov ter povečati učinkovitost decentraliziranih aplikacij (dApps) in širšega ekosistema Web3.

Primeri uporabe so res široki:

 • Razvijalec, ki gradi DeFi platformo, uporablja podgrafe za indeksiranje podatkov o transakcijah iz verige blokov Ethereum, kar uporabnikom omogoča, da brez težav poizvedujejo po zgodovini svojih transakcij.
 • NFT tržnica uporablja graf za indeksiranje metapodatkov iz različnih NFT zbirk, kar uporabnikom olajša iskanje in filtriranje NFT.

Lastni žeton GRT spodbujajo udeležence omrežja, vključno z indeksatorji, kuratorji in delegatorji, ter zagotavljajo nemoteno delovanje in varnost protokola.

Kje lahko kupim GRT?

GRT je na voljo na kar nekaj večjih kripto borzah, kot so Binance, Coinbase ter KuCoin, pa tudi na dexih, kot sta Uniswap ali Pancakeswap.

Registriraj se in prejmi do:

100 USDT popusta

za trgovanje

4. ChainGPT (CGPT)

ChainGPT (CGPT) je kot blockchain verzija klepetalnega robota ChatGPT, ki uporablja napredne modele umetne inteligence za zagotavljanje različnih storitev, vključno z obdelavo naravnega jezika (NLP), samodejnim trgovanjem in analizo podatkov. Cilj platforme ChainGPT je nemoteno povezovanje umetne inteligence s tehnologijo veriženja blokov, da bi ponudila inovativne rešitve za razvijalce, traderje in podjetja.

ChainGPT uporablja napredne modele umetne inteligence za avtomatizacijo in izboljšanje različnih nalog, povezanih z veriženjem blokov. Njihove storitve vključujejo klepetalnega robota za združevanje tržnih podatkov in interakcijo z verigami blokov, generator NFT z umetno inteligenco za ustvarjanje edinstvene digitalne umetnosti ter orodja za generiranje in revizijo pametnih pogodb.

Kako deluje v praksi?

 • Podpora strankam: Kripto borza uporablja storitve NLP podjetja ChainGPT za zagotavljanje 24-urne samodejne podpore strankam in učinkovito reševanje poizvedb uporabnikov.
 • Trgovalni roboti: Trgovec uporablja trgovalnega bota ChainGPT, ki ga poganja umetna inteligenca, za avtomatizacijo svoje trgovalne strategije, kar omogoča dosledno analizo trga in izvedbo.
 • Vpogledi v poslovanje: Projekt veriženja blokov uporablja podatkovno analitiko ChainGPT, da pridobi vpogled v vedenje uporabnikov in optimizira delovanje svoje platforme.

Kje lahko kupim CGPT?

CGPT je na voljo na kar nekaj večjih kripto borzah, kot so KuCoin, MEXC in BITGET, pa tudi na dexih, kot je Uniswap.

5. NeuralAI (NEURAL)

NeuralAI (NEURAL) je revolucionarni projekt, ki uporablja generativno umetno inteligenco za preoblikovanje načina ustvarjanja 3D modelov. Tradicionalno je bila izdelava 3D modelov delovno intenzivna in draga. NeuralAI to spreminja z možnostjo pretvorbe besedila v 3D in slike v 3D, kar drastično zmanjša čas, stroške in zapletenost ustvarjanja 3D modelov.

Kako to deluje v praksi?

 • Pretvorba besedila v 3D: Uporabniki lahko vnesejo besedilne opise, algoritmi umetne inteligence NeuralAI pa na podlagi teh opisov ustvarijo podrobne 3D modele.
 • Pretvorba slike v 3D: Z nalaganjem slik lahko uporabniki dobijo visokokakovostne 3D modele, ki so pripravljeni za uporabo v različnih aplikacijah, od razvoja iger do arhitekturne vizualizacije.
 • Tržnica 3D sredstev: NeuralAI ponuja tržnico, na kateri lahko uporabniki kupujejo, prodajajo in trgujejo s 3D sredstvi, kar zagotavlja robusten ekosistem za ustvarjalce in razvijalce.
 • Storitev najema grafičnih procesorjev: NeuralAI uporabnikom omogoča, da s žetonom $NEURAL najamejo moč grafičnega procesorja, kar tudi tistim z omejeno strojno opremo omogoča, da izkoristijo vrhunske računalniške vire.

Žetoni $NEURAL so potrebni za dostop do različnih storitev NeuralAI, ki temeljijo na umetni inteligenci, kot sta ustvarjanje 3D modelov in najem grafičnih procesorjev. Uporabniki lahko tudi zastavijo žetone $NEURAL in zaslužijo nagrade, s čimer spodbujajo dolgoročno posedovanje in zmanjšujejo nestanovitnost trga.

Kje lahko kupim NEURAL?

NEURAL je zaenkrat na voljo na decentralizirani borzi Uniswap, kjer ga lahko kupite z ETH.

6. Oraichain (ORAI)

Oraichain (ORAI) je edinstvena platforma, ki združuje umetno inteligenco in tehnologijo veriženja blokov ter zagotavlja podatkovne oraklje z umetno inteligenco za pametne pogodbe. Njen cilj je izboljšati funkcionalnost pametnih pogodb z vključitvijo podatkovnih storitev, ki temeljijo na umetni inteligenci.

Vedeževalci umetne inteligence platforme obdelujejo podatke z algoritmi strojnega učenja in rezultate posredujejo pametnim pogodbam. Ta integracija omogoča bolj izpopolnjeno pogodbeno logiko, na primer napovedno analitiko in avtomatizirano sprejemanje odločitev na podlagi vpogledov umetne inteligence.

Kako to deluje v praksi?

 • API umetne inteligence: Razvijalci lahko dostopajo do različnih API-jev umetne inteligence za različne aplikacije, vključno z analizo podatkov, strojnim učenjem in obdelavo naravnega jezika.
 • Integracija pametnih pogodb: Oraklji umetne inteligence pametne pogodbe oskrbujejo s podatki, obdelanimi z umetno inteligenco, kar omogoča bolj zapletene in inteligentne funkcije pogodb.
 • Tržnica podatkov: Oraichain ponuja tržnico, na kateri lahko uporabniki kupujejo in prodajajo modele umetne inteligence in podatkovne nize, kar spodbuja sodelovalni ekosistem za razvoj umetne inteligence.

Kje lahko kupim ORAI?

ORAI Je na voljo na kar nekaj večjih kripto borzah, kot so KuCoin, MEXC in BITGET, pa tudi na dexih, kot je Pancakeswap.

Registriraj se in prejmi do:

700 USDT

omejen čas!

7. Paal AI (PAAL)

PAAL AI je vrhunska platforma, ki uporablja napredne tehnologije umetne inteligence in strojnega učenja za ustvarjanje prilagojenih botov umetne inteligence. Ti boti se lahko uporabljajo na več platformah, vključno s Telegramom, Discordom in aplikacijami po meri, kar zagotavlja celovite rešitve za podjetja in projekte. Ekosistem PAAL je zasnovan tako, da izboljša uporabniško izkušnjo, racionalizira delovanje in opolnomoči skupnosti z naprednimi pripomočki.

Algoritmi NLP omogočajo robotom učinkovito razumevanje in odgovarjanje na poizvedbe uporabnikov, medtem ko algoritmi ML pomagajo sistemu, da se sčasoma uči in prilagaja preferencam uporabnikov. Funkcija PAAL AI Sniper uporablja kombinacijo podatkov iz verige blokov in analize družbenih podatkov, izboljšano s strojnim učenjem, da nenehno izboljšuje svoja priporočila za žetone ter tako zagotavlja visoko natančnost in učinkovitost.

Kako to deluje v praksi?

 • Prilagojeni AI boti: Uporabniki lahko ustvarijo in prilagodijo boote umetne inteligence, ki ustrezajo posebnim potrebam, bodisi za storitve za stranke, analizo trga ali sodelovanje v skupnosti.
 • Analiza podatkov v realnem času: Uporabniki lahko analizirajo podatke v realnem času in se nanje odzivajo, kar zagotavlja točne in pravočasne informacije.
 • Trgovanje s kriptovalutami in priporočila: Funkcija PAAL AI Sniper uporablja umetno inteligenco za prepoznavanje in priporočanje obetavnih kriptožetonov z analizo podatkov iz verige blokov in družbenih podatkov. To orodje skenira nove uvrstitve žetonov, ocenjuje likvidnost in porazdelitev imetnikov ter analizira razpoloženje v družbenih medijih, da pripravi utemeljena priporočila za nakup.

Kje lahko kupim PAAL?

PAAL je na voljo na naketerih kripto borzah, kot so BitMart in Poloniex, pa tudi na dexih, kot je Uniswap.

Zaključna misel

Kot je razvidno iz našega seznama top kriptovalut za nakup z AI področja, obstajajo številni kakovostni projekti umetne inteligence, ki želijo izboljšati svoja področja. V katere boste vložili svoj denar, je seveda odvisno samo od vas. AI žetoni, tako kot gaming žetoni, predstavljajo najbolj vročo narativo bikovskega trga, v katerem se nahajamo. Seveda pa bo potreben čas, da bodo eksplodirali. Toda ko se bo to zgodilo, poskrbite, da se boste pravočasno vkrcali na vlak. Nikoli ne veste, morda se tukaj skriva naslednji 100x žeton. Seveda pa pristopajte s premišljeno strategijo in nikoli ne vložite več, kot ste pripravljeni izgubiti. Prav tako je bistvenega pomena, da imate dobro diverzificiran portfelj. Na ta način ste bolj »imuni« na celoten trg, ki je lahko sila nestanoviten.

Top kripto borze 2024:

Registriraj se

hitro in enostavno

Kupuj, trguj in vlagaj!

4.8

Registriraj se in prejmi do:

700 USDT

omejen čas!

4.8

Registriraj se in prejmi do:

100 USDT popusta

za trgovanje

4.8

Registriraj se in prejmi:

$25 v BTC

darila!

4.8