Top AI kriptovalute za nakup marca 2024

Home » Top AI kriptovalute za nakup marca 2024

Kriptovalute s področja umetne inteligence so najbolj vroča narativa tega bull runa, zato bi jih v svojem portfelju moral imeti vsak nekaj. Poglejmo, katere AI kriptovalute največ obetajo marca 2024.

Če je glavna zgodba prejšnega bikovskega trga obsegala DeFi, NFT in metaverse, pa v trenutnem biku prednjačijo AI, gaming in memecoini. In glede na to, da je ravno v teku Nvidia AI konferenca, se nam zdi dober čas, da vam predstavimo 5 najboljših AI kriptovalut za nakup ta hip.

1. Fetch.AI (FET)

Začnimo z eno najbolj svetlih zvezd, ki se je že lahkotno sprehodila od 200 milijonov do 2,4 milijarde tržne kapitalizacije v samo pol leta. Fetch.ai, je pionirska platforma na stičišču blockchaina, umetne inteligence (AI) in strojnega učenja (ML), katere cilj je ustvariti decentralizirano omrežje, v katerem lahko avtonomni agenti medsebojno delujejo, sodelujejo in se učijo. Uvedba lastnega žetona FET prek začetne ponudbe na borzi (IEO) na borzi Binance marca 2019 je pomenila pomemben mejnik za projekt. Ekosistem Fetch.ai je zasnovan tako, da demokratizira dostop do umetne inteligence in ML ter tehničnim in netehničnim uporabnikom omogoča uvajanje agentov z umetno inteligenco, ki lahko opravljajo različne naloge v različnih sektorjih, ne da bi potrebovali centraliziran nadzor.

Fetch.ai se široko uporablja v panogah, kot so decentralizirane finance (DeFi), prevoz, energija in potovanja. Na področju DeFi optimizira strategije trgovanja in upravljanje tveganj, na področju prevoza izboljšuje mobilnost in logistiko, na področju energetike omogoča učinkovito rabo energije in trgovanje z njo, na področju potovanj pa poenostavlja procese rezervacij in načrtovanja. Platforma se nenehno razvija, v njenem časovnem načrtu pa so podrobno opisane prihodnje izboljšave, vključno z izboljšavami denarnice, novimi integracijami ter uvedbo inovativnih funkcij in izdelkov.

Kje lahko kupim FET?

FET je na voljo na kar nekaj večjih kripto borzah, kot sta Binance ter KuCoin, pa tudi na dexih, kot je Uniswap ali Pancakeswap.

2. Ispolink (ISP)

Kaj pa, če vam povemo, da se na Kucoinu in Pancakeswapu skriva projekt, ki združuje AI, web3 gaming in metaverse obenem? Poleg tega pa ima tržno kapitalizacijo pri manj kot 10 milijonov dolarjev? ISP bi lahko bil eden izmed projektov, ki ima 50x ali celo 100x potencial.

Ispolink (ISP) uporablja algoritme, ki jih poganja umetna inteligenca, in povezuje blockchain podjetja z vrhunskimi Web 3 razvijalci in talenti. Ta pristop bistveno skrajša čas in sredstva, potrebna za zaposlovanje, kar koristi tako podjetjem kot kandidatom. Platforma ponuja avtomatizirano preverjanje življenjepisov, ki življenjepise ovrednoti glede na zahteve delovnega mesta in zagotovi oceno ujemanja, ki odraža primernost kandidata za delovno mesto. Poleg tega Ispolink podpira video življenjepise, kar kandidatom omogoča, da svoje komunikacijske spretnosti in osebnost predstavijo bolj, kot je to mogoče s tradicionalnimi besedilnimi življenjepisi.

Ena od glavnih značilnosti platforme je sistem napotitev in mehanizem takojšnjih povratnih informacij. Uporabniki so nagrajeni za posredovanje kvalificiranih kandidatov, delodajalci in iskalci zaposlitve pa med postopkom zaposlovanja prejemajo pravočasne posodobitve.

Kje lahko kupim ISP?

ISP je zaenkrat na voljo na KuCoinu ter MEXC, Pa tudi na dexih, kot sta Pancakeswap in Uniswap.

3. Render Token (RNDR)

O RNDR pa vam že kar nekaj časa »trobimo«. Render Network omogoča lažje upodabljanje kompleksnih vizualnih učinkov, animacij in drugih digitalnih vsebin s povezovanjem ustvarjalcev z mrežo ponudnikov grafičnih procesorjev. Ta sistem omogoča ustvarjalcem, ki za naloge upodabljanja potrebujejo znatne računalniške vire, cenovno ugoden dostop do teh virov. Z uporabo Ethereumovih pametnih pogodb Render zagotavlja varen, učinkovit in neposreden transakcijski postopek med ustvarjalci in lastniki grafičnih procesorjev, pri čemer kot sredstvo izmenjave delujejo žetoni RNDR.

RNDR je sestavni del ekosistema, saj omogoča transakcije med ustvarjalci in ponudniki grafičnih procesorjev. Vrednost žetona je večja zaradi njegove uporabe na avtomatiziranem trgu, ki daje prednost učinkovitosti, varnosti in demokratizaciji moči upodabljanja. Z omejeno skupno ponudbo in strukturo, ki podpira rast omrežja in tok povpraševanja, je RNDR postal eden najbolj obetavnih kriptovalut za nakup v 2024.

Kje lahko kupim RNDR?

RNDR je na voljo na kar nekaj večjih kripto borzah, kot sta Binance ter KuCoin, pa tudi na dexih, kot je Uniswap ali Pancakeswap.

4. PaLM AI (PALM)

PALM deluje kot osnova za večplatformnega AI klepetalnega robota, ki ponuja široko paleto funkcij, vključno s pogovorom, kodiranjem, ustvarjanjem slik in vidom, pri čemer se prilagodi vhodnim podatkom, od glasovnih sporočil do slik. Z uporabo Googlovega naprednega paketa za umetno inteligenco si Palm AI prizadeva vzpostaviti vseobsegajočega klepetalnega robota, s katerim bo umetna inteligenca dostopna vsem. Ta ambicija se ujema z naraščajočim povpraševanjem po integriranih rešitvah AI v različnih panogah, kar še povečuje privlačnost podjetja PALM za vlagatelje in tehnološke navdušence.

Kljub nestanovitni naravi kriptožetonov je PALM pokazal opazna cenovna gibanja, vključno z impresivnim vzponom z najnižje vrednosti v zgodovini, kar pomeni več kot 20.000% povečanje cene, kar govori o njegovem sprejemanju na trgu in potencialu za prihodnjo rast.

Kje lahko kupim PALM?

PALM je na voljo na nekaterih centraliziranih kripto borzah, kot je MEXC, pa tudi na dexih, kot je Uniswap.

5. ChainGPT (CGPT)

Še en stari Jokerjev znanec, ki smo ga v članku obravnavali pred kakšnim letom na čistem začetku svoje poti.

Ekosistem ChainGPT vključuje široko paleto orodij in aplikacij, namenjenih zadovoljevanju različnih potreb na področju kriptovalut. ChainGPT ponuja rešitve, ki se dotikajo skoraj vseh vidikov trga veriženja blokov in kriptovalut, od klepetalnih robotov z umetno inteligenco, ki pomagajo pri programiranju pametnih pogodb brez kode in analizi trga, do novičarskih storitev, ki jih ustvarja umetna inteligenca in zagotavljajo najnovejše industrijske trende. ChainGPT ponuja naslednje funkcije:

  • Ustvarjanje in revidiranje pametnih pogodb: ChainGPT poenostavlja razvoj in zagotavlja varnost pametnih pogodb z uporabo naprednih tehnologij umetne inteligence.
  • AI NFT: ChainGPT omogoča uporabnikom, da v nekaj sekundah ustvarijo edinstvene digitalne zbirateljske predmete, in tako demokratizira področje NFT.
  • Napredna analiza trgovanja: Z orodji, namenjenimi tako novim kot izkušenim trgovcem, umetna inteligenca ChainGPT izboljšuje tehnično analizo in izvajanje strategij.
  • Platforma za inkubacijo in zagon: ChainGPT Pad zagotavlja okolje za vzgojo nastajajočih projektov ter ponuja orodja in vire za uspešen zagon.

Z več kot 120.000 mesečno aktivnimi uporabniki in več kot 35.000 imetniki žetonov $CGPT se ChainGPT ponaša z močno in angažirano skupnostjo. Platforma je priznana zaradi svojih inovacij, kar dokazujejo številne nagrade in subvencije prestižnih subjektov, kot sta Google Cloud in NVIDIA.

Ko potegnemo črto

Kot je razvidno iz našega seznama top kriptovalut za nakup z Ai področja, obstajajo številni kakovostni projekti umetne inteligence. V katere boste vložili svoj denar, je seveda odvisno samo od vas. AI žetoni, tako kot gaming žetoni, predstavljajo prihodnost ekosistema veriženja blokov. Potreben bo čas, da bodo eksplodirali. Toda ko se bo to zgodilo, poskrbite, da se boste pravočasno vkrcali na vlak. Nikoli ne veste, morda se tukaj skriva naslednji 100x žeton. Seveda pa pristopajte s premišljeno strategijo in nikoli ne vložite več, kot ste pripravljeni izgubiti.

KuCoin

Welcome Gift Pack do 700 USDT!

KuCoin
4.8/5