Top airdropi za april 2024

Home » Top airdropi za april 2024

Airdropi so odličen način za prejemanje kriptovalut brez začetne investicije. Da pa vam ne bi bilo treba prečesavati na stotine spletnih strani v iskanju naslednjega airdropa, smo vam pripravili ta seznam top airdropov za april 2024.

Vrhunski kripto airdropi ponujajo učinkovito in pogosto preprosto metodo za začetek ali razširitev vaše kriptovalutne bilance. In kaj je airdrop? V kontekstu kriptovalut se airdrop na splošno nanaša na razdelitev novih žetonov prvim uporabnikom in vlagateljem projekta. To se izvede kot nagrada in za zagotovitev široke razpršitve žetonov, kar pripomore k decentraliziranemu upravljanju.

Top airdropi april 2024

Da pa vam ne bi bilo treba prečesavati tisočerih spletnih strani v iskanju naslednjega airdropa, smo vam pripravili ta seznam.

1. Meteora Pools Airdrop

Meteora je pionirski DeFi projekt, ki se osredotoča na ustvarjanje dinamične infrastrukture za donos na Solani. Kot temelj svojega delovanja uvaja kapitalsko zelo učinkovite bazene avtomatiziranih tržnih oblikovalcev (Automated Market Maker – AMM). Te bazene odlikuje sposobnost dodeljevanja likvidnosti različnim posojilnim platformam, pri čemer se razmerja dodeljevanja dinamično prilagajajo v rednih časovnih intervalih. Cilj tega inovativnega pristopa je optimizirati ustvarjanje donosa na način, ki se prilagaja nenehno spreminjajočim se razmeram na trgu DeFi.

Z dajanjem prednosti trajnostnim likvidnostnim rešitvam želi Meteora spremeniti Solano v glavno trgovalno središče za mainstream uporabnike kriptovalut in tako pripraviti teren za rast brez primere.

Kako prejeti Meteora airdrop?

 • Obiščite stran Meteora;
 • Prijavite se na platformo Meteora Pools
 • Povežite svojo Ethereum denarnico;
 • Zastavite svoje žetone (staking) v enega od likvidnostnih bazenov Meteora Pools in zaslužite nagrade.
 • Ostanite aktivni na platformi, sodelujte v razpravah skupnosti in opravite vse zahtevane naloge, da bi povečali svoje možnosti za pridobitev večjega deleža.
 • Ko bo razposlan airdrop, sledite navodilom, da prevzamete žetone in začnete raziskovati funkcije Meteora Pools.

Kakšne nagrade si lahko obetamo?

Udeleženci akcije Meteora Pools Airdrop lahko kot nagrado za sodelovanje prejmejo brezplačne žetone. Ti žetoni se lahko nato uporabijo v ekosistemu Meteora Pools, kar uporabnikom omogoča, da na lastni koži izkusijo prednosti decentraliziranega financiranja.

2. Binance Bitcoin Halving Special

Bitcoin halving je za vogalom in ena največjih kripto borz Binance v ta namen spet pripravlja airdrop. Ta borza z uporabniško bazo več kot 185 milijonov vlagateljev v kriptovalute nenehno izboljšuje svojo platformo in ponuja številne priložnosti navdušencem nad kriptovalutami po vsem svetu. 

Glavna dejavnost vključuje uporabnike, ki napovedujejo natančen datum in uro skorajšnjega bitcoin halvinga. Nagrade za točne napovedi vključujejo enomesečno oprostitev vseh pristojbin za rudarski bazen pri Binance Pool ali nadgradnjo ravni VIP+1 za en mesec, odvisno od tega, ali je udeleženec obstoječi uporabnik Binance Pool ali ne. Za sodelovanje v tej promociji se morajo uporabniki prijaviti v svoj račun Binance, se prek spletne strani ali aplikacije Binance usmeriti v Binance Pool in nato predložiti svojo napoved za točen datum in čas dogodka razpolovitve bitcoinov.

V ta namen Binance ponuja še več različnih nagrad:

 • Zaključite svoj prvi nakup BTC in pridobite 3 FDUSD. Ta airdrop je odprt za uporabnike, ki niso uporabili funkcije “Nakup kriptovalut” na Binance pred 2024-03-11. Prvih 3.000 upravičenih uporabnikov, ki opravijo nakup BTC v skupni vrednosti vsaj 30 USD, prejme bon za žetone 3 FDUSD.
 • Promocija B: 500 najboljših kupcev BTC si razdelit 4.000 FDUSD. Uporabniki, ki so že uporabljali funkcijo” Nakup kriptovalut “, lahko sodelujejo tako, da se registrirajo in opravijo nakup BTC v skupni vrednosti vsaj 500 USD. Najboljših 500 udeležencev po skupnem obsegu nakupa BTC prejme super nagrade.

3. Bitget wallet airdrop

Namen dogodka je predstaviti BWB, uradni žeton ekosistema denarnice Bitget Wallet, in bistveno razširiti svet Web3 ter pritegniti milijardo uporabnikov k raziskovanju novih sredstev in priložnosti za zaslužek. Dogodek airdrop, ki bo potekal od 18. marca do 28. aprila 2024, vključuje razdelitev 50 milijonov žetonov BWB, kar ustreza 5 % celotne ponudbe, med udeležence v obliki točk BWB. Te točke se lahko pozneje pretvorijo v žetone BWB ob njihovi uradni izdaji in kotiranju v drugem četrtletju leta 2024.

Če želijo sodelovati, morajo uporabniki opravljati različne dejavnosti, od posedovanja določenih sredstev do izvajanja transakcij zamenjave in napotitve novih uporabnikov. Novi uporabniki, ki bodo prenesli aplikacijo Bitget Wallet App in ustvarili svojo prvo denarnico med kampanjo, bodo na primer na začetku prejeli 50 točk BWB, več pa bodo lahko zaslužili z dnevnimi transakcijami in opravljanjem dodatnih nalog, opisanih v kampanji.

Ta strategija ne nagrajuje le zvestih uporabnikov in aktivnih trgovcev v verigi, temveč spodbuja tudi raziskovanje ekosistema Bitget, vključno z obsežno ponudbo več kot 250.000 kriptovalut v več kot 100 omrežjih. Cilj integracije denarnice z najboljšimi DEX-i in NFT trgi je ponuditi najboljše cene trgovanja, zato je bil na njenem DEX-u in trgu NFT v aplikaciji že zabeležen skupni obseg zamenjav v višini 8 milijard USD, s čimer je njen trg NFT eden največjih na BNB Chain in Polygon (MATIC).

Kako prejeti Bitget Wallet airdrop?

 • Ko nastavite novo denarnico, na domačem zaslonu odprite “BWB”, tapnite “Claim Airdrop” in avtorizirajte transakcijo.
 • Če vas je priporočil prijatelj, vnesite njegovo kodo. V nasprotnem primeru ta korak preskočite. Strinjajte se s pogoji in tapnite »Claim Now«. Obiščite »Earn More BWB Points« in si oglejte kampanjo airdrop.
 • Čestitamo! Zaslužili ste 50 točk BWB, kar je enakovredno 500 USD v obsegu trgovanja, kar vam omogoča odličen začetek. Točke lahko povečate tako, da povabite prijatelje, zamenjate ali posedujete sredstva.

Kakšne nagrade si lahko obetamo?

Udeleženci airdropa si lahko obetajo razdelitev 50 milijonov žetonov BWB, kar ustreza 5% celotne ponudbe, med udeležence v obliki točk BWB.

4. Chainverge airdrop

Chainverge airdrop predstavlja vznemirljivo priložnost za navdušence v decentraliziranih avtonomnih organizacijah (DAO) in blockchain gaming sektorju.

Airdrop se bo predvidoma zaključil 15. aprila 2024 in ni namenjen le nagrajevanju udeležencev, temveč tudi krepitvi njene prisotnosti v skupnosti kriptovalut. V okviru teh prizadevanj je udeležencem ponujena možnost, da s sodelovanjem s platformo zaslužijo žetone CVE. Natančneje, vsak udeleženec, ki bo uspešno opravil predpisane naloge, bo za nagrado prejel žetone CVE v vrednosti 10 USD. Če želijo sodelovati v tem airdropu, se morajo posamezniki prijaviti na Chainverge in sodelovati v dejavnostih, ki širijo njihovo kripto skupnost, kot je na primer novačenje prijateljev.

Ekosistem Chainverge je obsežen in ponuja različne funkcije, vključno z možnostjo zamenjave kriptovalut po konkurenčnih cenah, kripto kartico Web3, ki ponuja 2% povračilo denarja pri transakcijah s kriptovalutami, in možnostjo povečanja zaslužka z zastavljanjem žetonov CVE. Platforma poudarja svojo zavezanost varnosti in inovacijam ter si prizadeva zagotoviti brezhibno izkušnjo v okviru svojih funkcij izmenjave, blockchain iger in DAO.

Kako prejeti Chainverge airdrop?

 • Dodajte svoj naslov denarnice ERC20 na stran airdrop
 • Spremljajte Chainverge na Twitterju
 • Pridružite se Chainverge na Telegramu
 • Obiščite spletno stran Chainverge
 • Povabite svoje tri prijatelje

5. MYTH airdrop

MYTH je ekosistem za digitalno zabavo Web3 in GameFi. Poslanstvo podjetja MYTH je prehod že obstoječih blagovnih znamk in intelektualnih lastnosti Web2.0 v prostor Web3 z razvojem iger, igralnih in metaverse izkušenj ter digitalnih zbirateljskih predmetov.

MYTH bo na TGE svojim udeležencem izstrelilo 6.250.000 MYTHx žetonov v ocenjeni vrednosti kar  1.000.000 USD. MYTH ima tudi dolg seznam načrtovanih časovnih načrtov za zgodnje posvojitelje. Ti vključujejo uvedbo žetona MYTHx, uvedbo nagradnega žetona Essence Off-Chain, prihajajočo brezplačno menjalnico, igro Hex Mythica, tržnico in zagonsko platformo NFT, ekonomijo investitorjev MYTH in uvedbo več projektov.

Kako prejeti MYTH airdrop?

 • Obiščite stran za airdrop MYTH Zealy.
 • Povežite se z Zealy prek storitve Discord, WalletConnect ali e-pošte in se udeležite dogodka.
 • Izvedite omenjene preproste družbene naloge in si prislužite brezplačne XP. Poleg tega lahko uporabniki sodelujejo tudi v njihovih kvizih in nalogah true or false, da si prislužijo več XP. Več XP kot bodo uporabniki zaslužili, višje bodo uvrščeni na lestvici.
 • Za več podrobnosti o airdropu obiščite njihovo uradno spletno stran.

Kakšne nagrade si lahko obetamo?

Udeleženci airdropa si lahko obetajo razdelitev kar 1 milijona dolarjev v žetonih MYTHx.

6. SubQuery airdrop

Odprava iz omrežja SubQuery je povezana z zagonom omrežja Kepler in služi kot faza pred zagonom omrežja, namenjena preizkušanju in zagonu decentraliziranih zmogljivosti omrežja SubQuery. Ta pobuda je z razdeljevanjem žetonov kSQT namenjena zgodnjim posvojiteljem in sodelavcem v ekosistemu, zlasti indekserjem in ambasadorjem. Ti žetoni so namenjeni spodbujanju sodelovanja in podpore zgodnji fazi omrežja, ob zagonu glavnega omrežja pa jih nameravajo pretvoriti v uradni žeton SubQuery (SQT). Njihov hitri, prilagodljivi in odprti podatkovni indekser pospešuje delovanje aplikacij dApps v več kot 125 omrežjih in omogoča svet Web 3, osredotočen na uporabnike.

Airdropa se tako udeležijo predvsem udeleženci programa SubQuery Seekers, ki skupnost vabi k sodelovanju pri izzivih in prispevanju k omrežju, pri čemer ponuja delež 50 milijonov žetonov SQT. Upravičeni udeleženci za različne kategorije airdropov lahko svoje žetone zahtevajo prek uradne strani za zahtevke SubQuery

Kako prejeti SubQuery airdrop?

 • Obiščite stran SubQuery airdrop.
 • Povežite svojo kripto denarnico.
 • Zdaj pošljite svojo e-pošto in preverite.
 • Prejeli boste 200 točk.
 • Zdaj opravite izzive in si prislužite več točk.
 • Prav tako dobite več točk za vsako napotitev.
 • Točke, pridobljene med akcijo airdrop, bodo ob koncu akcije sorazmerno pretvorjene v žetone SQT.
 • Za uveljavljanje nagrad bodo morali udeleženci pozneje izpolniti postopek KYC.

Kakšne nagrade si lahko obetamo?

SubQuery uporabnikom, ki opravijo preproste naloge, razdeli skupaj 50 milijonov žetonov SQT.

Ko potegnemo črto

Airdropi so odličen način, da si zagotovite kriptovalute brez investicije in se tako postavite v dober položaj v konkurenčnem kripto svetu. Z razdeljevanjem brezplačnih žetonov airdropi udeležencem omogočajo, da so del poti projekta že v zgodnji fazi in pogosto uživajo koristi, ko projekt dozori. Vendar pa je za njihovo iskanje potrebno dobro oko in aktivno sodelovanje v kripto skupnosti. Ključno je ostati obveščen in povezan. Platforme in agregatorji, kot sta Airdrops.io in Coin Airdrops, so bistveni za opazovanje novih kampanj, prav tako omrežja Discord, Telegram in Twitter (X). Vendar pa je ključnega pomena, da te priložnosti za izkrcanje temeljito raziščete. Legitimni projekti bodo imeli profesionalno spletno stran, podrobno belo knjigo in aktivno prisotnost v družabnih medijih. Bodite previdni pri projektih, ki obljubljajo nerealne nagrade ali zahtevajo osebne podatke, kot so zasebni ključi.

Namen tega vodnika je opremiti vas z znanjem in orodji za učinkovito krmarjenje na področju letalskih spustov. Upamo, da vam bo ta seznam najboljših airdropov za april 2024 služil kot dragocen vir na vaši poti po svetu kriptovalut. Ne pozabite, da je prostor kriptovalut dinamičen in se nenehno razvija, zato je za izkoriščanje teh priložnosti ključno, da ostanete informirani in vključeni. Srečno airdropanje!

Kriptomat

Hitra in enostavna registracija

Kriptomat
4.8/5