Top airdropi za februar 2024

Home » Top airdropi za februar 2024

Airdropi so odličen način za prejemanje kriptovalut brez začetne investicije. Da pa vam ne bi bilo treba prečesavati na stotine spletnih strani v iskanju naslednjega airdropa, smo vam pripravili ta seznam top airdropov za februar 2024.

Airdropi kot odličen način za začetek kripto poti

Vrhunski kripto airdropi ponujajo učinkovito in pogosto preprosto metodo za začetek ali razširitev vaše kriptovalutne bilance. In kaj je airdrop? V kontekstu kriptovalut se airdrop na splošno nanaša na razdelitev novih žetonov prvim uporabnikom in vlagateljem projekta. To se izvede kot nagrada in za zagotovitev široke razpršitve žetonov, kar pripomore k decentraliziranemu upravljanju.

Ti airdropi, odvisno od vaših specifičnih potreb, lahko segajo od dejavnosti brez napora, kot je nekaj klikov in upoštevanje preprostih smernic, do bolj angažiranega zasledovanja. Za nekatere se lov na airdrope razvije v hobi, številni Web 3 navdušenci pa veliko časa namenijo iskanju najbolj obetavnih padcev in tako aktivno sodelujejo v različnih kripto skupnostih in tičijo v globočninah platform, kot so Discord, Telegram in Twitter (X).

Največji airdropi leta 2023 so bili:

 • Arbitrum airdrop: To je bil eden največjih airdropov v vrednosti približno 1,969 milijarde dolarjev. Arbitrum, rešitev za skaliranje Ethereuma, je razdelil svoj lastni žeton za upravljanje, ARB, različnim projektom in članom skupnosti. Posamezniki so tako v povprečju prejeli med 400 in 1250 dolarji. Najvišja dodelitev za posamezen naslov je znašala 10.250 žetonov ARB, kar pomeni vrednost med 6.500 in 20.600 dolarji.
 • Blur airdrop: Blur, Ethereum NFT tržnica, je s svojim airdropom čez noč preoblikovala industrijo NFT. Z nagrajevanjem uporabnikov na podlagi obsega transakcij in odpravo pristojbin ustvarjalcem je pridobil precejšen ugled na področju NFT.
 • Celestia airdrop: Celestia je uvedla Genesis Airdrop in aktivnim uporabnikom, stakerjem in sodelavcem Githuba dodelila 60 milijonov žetonov $TIA. Ta airdrop je imel vrednost približno 728 milijonov dolarjev pri najvišji ceni žetonov doslej (do datuma pisanja tega članka).
 • Jito Airdrop: Jito, protokol likvidnega stakinga brez potrebe po dovoljenju, je napovedal uvedbo svojega upravljalnega žetona, $JTO, in dodelil 100 milijonov žetonov v obliki airdropa. Ta airdrop je bil ovrednoten na približno 312 milijonov dolarjev.
 • Worldcoin airdrop: Ustvarjalci slavnega chatbota ChatGPT – podjetje OpenAI – so s svojim novim projektom Worldcoin lansirali žeton $WLD, pri čemer je bilo 60% začetne zaloge dodeljeno uporabniškim subvencijam. Ta airdrop je imel skupno vrednost približno 182 milijonov dolarjev.

Kako enostavno lahko prejmem airdrop?

Ko raziskujete nešteto spletnih strani na temo sirdropov, pogosto ugotovite, da so organizirane nekoliko neurejeno. To je razumljivo glede na številne vidike, s katerih lahko ocenjujemo najboljše kripto airdrope, ki se razlikujejo glede na posamezne cilje in interese. Da pa bodo stvari še bolj preproste, bomo naš seznam sestavili s kategorijami »enostavno, srednje in visoko zahtevno«.

 • Enostavno: To so tisti airdropi, ki zahtevajo minimalno dejanje za pridobitev. Tipičen primer te vrste je na primer airdrop, ki ga lahko zahtevate tako, da obiščete spletno mesto in kliknete na nekaj gumbov.
 • Srednje zahtevno: Tukaj je običajno potrebno nekoliko več sodelovanja. To lahko vključuje dejanja, kot je sledenje računom projekta na Twitterju ali deljenje informacij o airdropu z dvema ali tremi prijatelji.
 • Visoko zahtevno: V skladu s svojim imenom ti airdropi zahtevajo veliko vašega časa in truda, da bi bili upravičeni do nagrad. Običajno je za te vrste airdropov treba izvesti določena dejanja v verigi blokov, aktivno sodelovati v skupnosti projekta, promovirati projekt v svojih družabnih omrežjih in druge podobne dejavnosti.

Top airdropi februar 2024

Da pa vam ne bi bilo treba prečesavati tisočerih spletnih strani v iskanju naslednjega airdropa, smo vam pripravili ta seznam.

1. Pixels

Igra Pixels je napovedala pomemben dogodek, ki je vključeval njen novi kriptožeton $PIXEL. Ta dogodek je del pobude za ohranjanje sodelovanja igralcev in privabljanje širšega občinstva v sektorju iger Web3. Airdrop, znan kot Play-to-Airdrop 2.0, je bil zasnovan tako, da je igralcem omogočil zaslužiti žetone $PIXEL pred uradnim začetkom prodaje. Postopek vključuje različne dejavnosti, kot so lastništvo NFT Pixel Farm Land, izpolnjevanje nalog, pridobivanje značk, plezanje po lestvicah in priporočanje prijateljev. Najboljših 7000 igralcev na lestvici bo prejelo žetone PIXEL. Poleg tega je bilo do airdropa upravičenih tudi 1.000 igralcev, ki so dosegli več kot 3000 točk, in tisti, ki so sodelovali v prvi kampanji Play-to-Airdrop leta 2023. Pomembno je, da je bilo razdeljevanje žetonov PIXEL določeno le prek nadzorne plošče za nagrade v igri. Žetoni PIXEL bodo vrhunska igralna valuta, ki bo v igri omogočala edinstvene pripomočke. Za razliko od obstoječega igralnega žetona BERRY naj bi bilo žetone PIXEL težje pridobiti, omogočali pa naj bi funkcije, kot sta mintanje hišnih ljubljenčkov NFT in funkcije cehov.

Kako prejeti PIXEL airdrop?

 1. Obiščite stran Pixels airdrop.
 2. Kliknite “Continue with Ronin Wallet”.
 3. Namestite denarnico Ronin in se prijavite.
 4. Zdaj z igranjem igre zahtevajte značke.
 5. Več značk kot jih boste prejeli, več točk boste prejeli.
 6. Prav tako prejmite 250 točk za vsako napotitev.
 7. Najboljših 7000 udeležencev bo na podlagi točk prejelo brezplačen PIXEL.
 8. Dodatne nagrade bo prejelo 1 000 udeležencev, ki bodo dosegli več kot 3 000 točk.
 9. Točke bodo pretvorjene v PIXEL pri TGE.

2. Smart Layer

Omrežje Smart Layer, ki je znano po svojih decentraliziranih storitvah in podpori verigam EVM, ima ključno vlogo v ekosistemu digitalnega premoženja. Uvedba tega omrežja je bila ključna za široko sprejetje pametnih žetonov, vključno z izvršilnimi žetoni in NFT. Smart Layer airdrop, ki ga predstavlja podjetje Smart Token Labs, uporabnikom ponuja zanimivo priložnost, da se potopijo v svet tokenizacije in si prislužijo žetone SLN.

Spletna stran poudarja nagrade za dosledno sodelovanje v zadnjih 6-7 mesecih. Osredotoča se na pomen povezovanja denarnic s Smart Cats & Cat Loots in Smart Layer Pass v okviru posebne naloge. Ta korak je ključnega pomena za prihajajoči airdrop, saj bo narejen posnetek za določitev upravičenosti in nagrad na podlagi skupne količine točk SmartLayer in pridobljenih dosežkov na verigi

Kako prejeti Smart Layer airdrop?

 1. Obiščite spletno mesto Smart Layer.
 2. Kliknite »Register Early«.
 3. Pošljite svoj e-poštni naslov in se prijavite.
 4. Potrdite svoj e-poštni naslov.
 5. Prejeli boste 50 točk.
 6. Izpolnite preostale naloge, da si prislužite več točk.
 7. V prihodnosti bo dodanih še več nalog, zato redno obiskujte stran in si prislužite več točk.
 8. Prav tako lahko za vsako napotitev zaslužite več točk, in sicer do največ 25 napotitev.
 9. Ko bo žeton zaživel, bodo uporabniki na podlagi zbranih točk prejeli brezplačne SLN.
 10. Ne pozabite prenesti svoje Smart Layer Pass v novo omrežje Smart Layer Network, da boste prejeli 300 točk. Ta korak je obvezen, če želite biti upravičeni do prejema Airdrop.

3. Xai

Xai je pionirsko omrežje »plasti 3«, razvito na platformi Arbitrum (ARB), ki je sama po sebi rešitev za skaliranje plasti 2 za Ethereum. januarja je Xai že izvedel pomemben dogodek, pri katerem so razdelili kar 125 milijonov žetonov XAI. Ta airdrop je predstavljal približno 5% celotne ponudbe XAI in je imel takrat tržno vrednost približno 70 milijonov USD, celotna tržna kapitalizacija XAI pa se je gibala okoli 154 milijonov USD. Upravičenci do tega airdropa so bili predvsem imetniki NFT in validatorji, ki so sodelovali pri upravljanju Sentry Nodes v omrežju.

XAI airdrop je potekal po strukturiranem postopku, v katerem so morali udeleženci na spletno mesto DappRadar povezati aktivno kripto denarnico, kot sta MetaMask ali Coinbase Wallet. Nato so morali potrditi svojo udeležbo v XAI airdrop in potrditi prejem žetonov v izbrano denarnico. Pomembno je, da so bila merila za upravičenost do airdropa jasno opredeljena, saj so imetniki določenih NFT, kot so Vanguard in Legendary NFT, ter upravljavci Sentry Node prejeli določene količine žetonov XAI. Medtem ko podrobnosti o naslednji fazi xai airdrop, ostajajo skrivnostne, pa partnerstvo omrežja z e-športno organizacijo Team Secret nakazuje vznemirljivo prihodnost tekmovalnega igranja blockchain iger.

Vas zanimajo najbolj vroče blockchain igre? Preberite si naš seznam.

Kako prejeti XAI airdrop? (Opomba: ta airdrop je zgolj verjeten ter še ni bil potrjen)

 1. Obiščite stran Arbitrum goerli.
 2. Zahtevajte testnet ETH.
 3. Od tukaj dodajte Xai testnet v Metamask.
 4. Nato premostite ETH iz Arbitrum Goerli v Xai testnet tukaj.
 5. Obiščite stran z žetoni Xai testnet in izkopljete žetone za iskanje.
 6. Zdaj obiščite stran Xai testnet NFT mint.
 7. Kliknite na “Mint” in ustvarite NFT.
 8. Opravite tudi nalogi Galxe in Zealy.
 9. Potrdili so, da bodo izdali svoj žeton, imenovan XAI. Zgodnji uporabniki, ki bodo opravili naloge na testnem omrežju, bodo morda dobili airdrop, ko bo njihov žeton prišel v prodajo.
 10. Upoštevajte, da ni nobenega zagotovila, da bodo izvedli airdrop. Gre le za špekulacije.

4. Portal

Portal je nedvomno eden od najbolj odmevnih airdropov, čeprav je bil tudi precej kontroverzen. Ta večverižni igralni žeton, strateško zasnovan za premostitev vrzeli med Web3 igrami v različnih blockchainih, je navdušence nad kriptovalutami spodbudil k aktivnemu sodelovanju pri dejavnostih, kot so ustvarjanje vsebin, deljenje in interakcije na Twitterju, da bi si prislužili kredite za bližajoči se airdrop – kar je povzročilo precejšnje navdušenje nad sodelovanjem skupnosti.  Kljub občasnemu pretiranemu navdušenju je okoli Portalovega ambicioznega početja še vedno precejšnja mera navdušenja. Projekt se ponaša z ekipo, ki je močno povezana z ekipama Overlord in Creepz NFT pri podjetju SuperDuper, s ključnimi dodatki, kot so soustanovitelj Rockstar Games in skupina cenjenih svetovalcev. Poleg tega je Portal sklenil dragocena partnerstva s pomembnimi predstavniki industrije, vključno s priznano agencijo za talente WME in NFT tržnico Magic Eden.

Kako prejeti Portal airdrop? (Opomba: ta airdrop je zgolj verjeten ter še ni bil potrjen)

 1. Obiščite spletno stran Portal.
 2. Povežite podprto denarnico.
 3. Izberite žeton, ki ga želite prenesti.
 4. Zdaj povežite ciljno denarnico in omrežje.
 5. Zaključite transakcijo.
 6. Portal še nima lastnega žetona, zgodnji uporabniki, ki so uporabili most, pa bodo morda dobili airdrop, če bodo zagnali lastni žeton.
 7. Upoštevajte, da ni nobenega zagotovila, da bodo izvedli airdrop in da bodo lansirali lasten žeton. To so le špekulacije.

5. Nifty Island

Nifty Island, ki je 17. januarja vstopila v odprto beta različico, predstavlja svežo igralno izkušnjo v slogu Sandbox, ki združuje elemente, ki spominjajo na igre Animal Crossing, Roblox in ustvarjalni način igre Fortnite. Ta inovativna igra igralcem omogoča, da si prilagodijo svoje otoke in sodelujejo z drugimi uporabniki, kar obljublja zanimivo in poglobljeno okolje. Pomembno je, da je igra Nifty Island predstavila pobudo »play-to-airdrop«, ki uporabnikom ponuja številne možnosti za potencialno pridobitev žetonov ISLAND.

Kot je bilo opisano v vrsti tvitov, bo Nifty Island uporabnikom dodeljeval točke na podlagi različnih dejavnikov, kot so stopnja vključenosti, napotitve v igro in lastništvo sredstev NFT v medsebojno povezanih denarnicah. Čeprav natančen čas razdelitve žetonov ostaja negotov, je očiten precejšen naval udeležencev, ki si želijo zagotoviti potencialni delež prihajajočega zagona igre ISLAND.

Kako prejeti Nifty Island airdrop?

 1. Pojdite v Web 3 spletno aplikacijo Nifty Island Airdrop.
 2. Prijavite se brezplačno in preverite, ali ste upravičeni do storitve Airdrop.
 3. Prenesite in redno igrajte igro Nifty Island, da si prislužite točke Points in Blooms.
 4. Bloome porabite za nagrade NFT na tržnici Nifty Island in si tako povečajte število točk.
 5. Delite napotitveno povezavo svojega otoka in tako povečajte dodelitev žetonov $ISLAND.

6. Saga Protocol

Saga Protocol je novo blockchain omrežje, ki je v prvi vrsti prilagojeno za področje blockchain iger, kar se seveda ujema z načinom morebitnega pridobivanja deleža prihajajočega airdropa z vključevanjem v igralne dejavnosti. Nedavno je ekipa Saga poskrbela za valove z napovedjo 5 milijonov dolarjev vrednega začetnega kroga, ki ga je vodilo ugledno podjetje tveganega kapitala Placeholder. Da bi vključila skupnost, je tudi Saga decembra začela kampanjo »play-to-airdrop«, ki je zajemala več iger, delujočih na testnem omrežju. Udeleženci, ki so dosegli najvišja mesta na lestvicah, so bili pripravljeni prejeti del želenih žetonov SAGA. Zanimivo je, da je izvršna direktorica družbe Saga Rebecca Liao namignila na možnost, da bodo nekateri igralci zaslužili “dvojne airdrope”. Ta edinstven scenarij se pojavi, ker lahko igre znotraj ekosistema Saga neodvisno uvedejo lastne žetone in s tem nagradijo zgodnje uporabnike.

Nestrpno pričakovani glavni splet Saga bo predvidoma debitiral spomladi 2024, v prihodnjih mesecih pa obljublja še več razburljivih tekmovanj. Poleg tega je mreža Saga razširila svoj doseg z razširitvijo upravičenosti do žetonov na uporabnike omrežij Polygon, Avalanche, Cosmos in Celestia, s čimer je širšemu spektru udeležencev ponudila priložnost, da sodelujejo v airdropu. Poleg tega je Saga začela vabljivo kampanjo “Three Kingdoms” za igre, ki delujejo na Solani, Polygonu in Avalanchu, v kateri so predstavljeni težki naslovi, kot so Parallel, Shrapnel in Gas Hero.

Kako prejeti Saga Protocol airdrop?

 1. Odprite spletno stran Saga Protocol airdrop
 2. Povežite delujočo kripto denarnico. Opomba: Neuporabljene ali nove denarnice ne izpolnjujejo pogojev.
 3. V vmesniku denarnice preverite, ali ste sodelovali v akciji airdrop.
 4. Po preverjanju boste takoj preusmerjeni na skrivno stran $SAGA airdrop.
 5. Na strani $SAGA airdrop potrdite prejem žetonov v denarnico.
 6. Žetoni bodo takoj preneseni v vašo denarnico, s čimer bo postopek zaključen.

7. zkSync

zkSync je izboljšava plasti 2 za Ethereum, ki želi povečati hitrost transakcij in hkrati zmanjšati stroške plina. Ta platforma se ponaša z velikim številom decentraliziranih aplikacij (dapps), čeprav trenutno nima lastnega žetona. Priprava na morebitno zkSync airdrop vam lahko omogoči dostop ne le do žetona zkSync ($ZKS), temveč tudi do airdropov iz projektov znotraj njenega ekosistema. Spoznajte korake za morebitno pridobitev žetona zkSync ($ZKS) in airdropa iz njegovega ekosistema, kar lahko podvoji vaše nagrade.

Čeprav žetoni zkSync še niso na voljo, se veliko špekulira in pričakuje glede njihove morebitne distribucije z airdropom. Da bi bili udeleženci v najboljšem položaju za to, jim priporočamo, da se aktivno vključijo v ekosistem zkSync. To vključuje raziskovanje glavnega omrežja zkSync s priključitvijo denarnice Layer-1 Ethereum in opravljanjem zamenjav na platformi. Poleg tega lahko sodelovanje z izvornimi aplikacijami na testnem omrežju zkSync, kot je Orbiter Finance, še poveča verjetnost prejema airdropa. Udeležencem svetujemo tudi, da razmislijo o uporabi kripto denarnic, ki so združljive z zkSync, kot so WalletConnect, Ledger, Trezor, Formatic, Coinbase Wallet

Kako prejeti zkSync airdrop?

 1. Dodajte omrežje zkSync v Metamask, kot je navedeno na tej strani zkSync.
 2. Obiščite Rhino.fi, povežite svojo denarnico ETH in podpišite dve sporočili (brez stroškov plina). zkSync priporoča most Rhino.fi na seznamu mostov na njihovi spletni strani.
 3. Zdaj premostite svoj ETH, USDT ali USDC iz glavnega omrežja Ethereum v glavno omrežje zkSync.
 4. Nekaj ETH ali drugih žetonov lahko kupite na borzi, kot sta Binance ali KuCoin. Če nimate nobenih sredstev v kriptovalutah, lahko tudi neposredno položite fiat na Binance in kupite ETH.
 5. Toplo priporočamo uporabo naslednjih dAppov, ki temeljijo na zkSync, da bi morda postali upravičeni do drugih potencialnih airdropov, medtem ko sodelujete v potencialnem padcu zkSync:
  1. SyncSwap
  1. id zkSync
  1. zkSync Name Service
  1. ZigZag
  1. Nexon Finance
 6. Za premostitev sredstev iz zkSync v Ethereum Mainnet lahko zdaj uporabite Rhino.fi, saj bo to štelo kot še ena transakcija, kar bo povečalo možnost, da se kvalificirate za morebitni airdrop.
 7. Poleg tega lahko z zkSync premostite tudi na Scroll, Base, Polygon zkEVM, Manta, Linea ali Optimism, zaradi česar boste morda upravičeni do drugih več potencialnih airdropov.

8. Mixmob

MixMob, igralna platforma na omrežju Solana (SOL), je napovedal uvedbo žetona MXM, upravljalnega žetona, ki je sestavni del njegovega ekosistema. Ekipa MixMob je za airdrop namenila 63 milijonov žetonov MXM, ki bodo razdeljeni zgodnjim podpornikom platforme. V to skupino spadajo kupci žetonov MixBot NFT in udeleženci spodbudne beta faze igre. Nedavna javna prodaja MixBotov, pri kateri je bilo v samo 12 minutah prodanih 9.000 žetonov NFT in s tem zbranih več kot 2,25 milijona dolarjev, poudarja veliko zanimanje skupnosti za platformo in njeno podporo.Poleg uvedbe žetona MXM je podjetje MixMob razkrilo načrte za nadaljnje sezone v igri za svojo igro »race-to-earn«, Racer1, ki bodo vezane na dodatna izstrelitev. Racer1, prva igra podjetja MixMob, združuje igranje dirkanja z interakcijami na podlagi kart, kar tekmovalni dirkaški izkušnji dodaja strateško komponento.

Kako prejeti Mixmob airdrop?

 • Zaženite Telegram Bot Mixmob
 • Sledite na Twitterju
 • Pridružite se Discordu
 • Registrirajte račun in igrajte brezplačno igro na spletnem mestu MixMob (samo za namizni brskalnik)
 • Pošljite svoj naslov Solana
 • 3000 naključnih zmagovalcev bo prejelo po 300 USD
 • 100 najboljših napotitev bo prejelo po 1000 USD

Ko potegnemo črto

Airdropi so odličen način, da si zagotovite kriptovalute brez investicije in se tako postavite v dober položaj v konkurenčnem kripto svetu. Z razdeljevanjem brezplačnih žetonov airdropi udeležencem omogočajo, da so del poti projekta že v zgodnji fazi in pogosto uživajo koristi, ko projekt dozori. Vendar pa je za njihovo iskanje potrebno dobro oko in aktivno sodelovanje v kripto skupnosti. Ključno je ostati obveščen in povezan. Platforme in agregatorji, kot sta Airdrops.io in Coin Airdrops, so bistveni za opazovanje novih kampanj, prav tako omrežja Discord, Telegram in Twitter (X). Vendar pa je ključnega pomena, da te priložnosti za izkrcanje temeljito raziščete. Legitimni projekti bodo imeli profesionalno spletno stran, podrobno belo knjigo in aktivno prisotnost v družabnih medijih. Bodite previdni pri projektih, ki obljubljajo nerealne nagrade ali zahtevajo osebne podatke, kot so zasebni ključi.

Namen tega vodnika je opremiti vas z znanjem in orodji za učinkovito krmarjenje na področju letalskih spustov. Upamo, da vam bo ta seznam najboljših airdropov v februarju 2024 služil kot dragocen vir na vaši poti po svetu kriptovalut. Ne pozabite, da je prostor kriptovalut dinamičen in se nenehno razvija, zato je za izkoriščanje teh priložnosti ključno, da ostanete informirani in vključeni. Srečno airdropanje!

KuCoin

Welcome Gift Pack do 700 USDT!

KuCoin
4.8/5