Top airdropi za julij 2024

Home » Top airdropi za julij 2024

Airdropi so odličen način za prejemanje kriptovalut brez začetne investicije. Da pa vam ne bi bilo treba prečesavati na stotine spletnih strani v iskanju naslednjega airdropa, smo vam pripravili ta seznam top airdropov za julij 2024.

Vrhunski kripto airdropi ponujajo učinkovito in pogosto preprosto metodo za začetek ali razširitev vaše kriptovalutne bilance. In kaj je airdrop? V kontekstu kriptovalut se airdrop na splošno nanaša na razdelitev novih žetonov prvim uporabnikom in vlagateljem projekta. To se izvede kot nagrada in za zagotovitev široke razpršitve žetonov, kar pripomore k decentraliziranemu upravljanju.

Koliko si lahko obetamo od airdropov?

Odvisno. Eden največjih airdropov prejšnjega leta je bil na primer Arbitrum airdrop v skupni vrednosti približno 1,969 milijarde dolarjev. Arbitrum, rešitev za skaliranje Ethereuma, je razdelil svoj lastni žeton za upravljanje, ARB, različnim projektom in članom skupnosti. Posamezniki so tako v povprečju prejeli med 400 in 1250 dolarji. Najvišja dodelitev za posamezen naslov je znašala 10.250 žetonov ARB.

Prav tako je dobro vedeti, da so airdropi velikokrat špekulacije – projekti objavijo airdrop malo prej, kriteriji za prejemanje airdropa pa so načeloma uporaba njihovih produktov. Zato vam na seznamu predstavljamo tudi potencialne airdrope.

Top airdropi julij 2024:

Da pa vam ne bi bilo treba prečesavati tisočerih spletnih strani v iskanju naslednjega airdropa, smo vam pripravili ta seznam.

1. NEXO airdrop

Nexo je vodilna institucija za digitalno premoženje, ki ponuja celovit nabor finančnih produktov, vključno z rešitvami za trgovanje, združevanjem likvidnosti in prilagodljivimi kreditnimi linijami, zavarovanimi s premoženjem. V okviru svojega poslanstva, da bi povečal vrednost in uporabnost digitalnega premoženja, Nexo praznuje svojo šesto obletnico s pomembnim airdrop dogodkom, ki je del tekoče pobude »Nexonomics«.

Družba Nexo je napovedala 12 milijonov dolarjev v žetonih NEXO. Dogodek, poimenovan “The Hunt for $12M in NEXO,”, traja od 8. maja 2024 do 7. julija 2024. V tem obdobju lahko udeleženci zbirajo točke z različnimi dejavnostmi na platformi Nexo, kot so polnjenje računov, pridobivanje obresti, uporaba s kriptovalutami podprtih kreditov ter trgovanje s promptnimi in terminskimi pogodbami.

Kako prejeti NEXO airdrop?

 • Obiščite uradno spletno stran Nexo in ustvarite račun.
 • Opravite napredno preverjanje.
 • Obiščite stran Nexo airdrop in kliknite »Join the Hunt«.
 • Prenesite mobilno aplikacijo Nexo in se prijavite.
 • Pojdite v nagradno središče in se prijavite.
 • Izvedite dejavnosti, kot so financiranje računa, izposoja sredstev, zamenjava žetonov in uporaba kartice Nexo, da si prislužite točke.
 • Med 10. julijem in 24. julijem 2024 zahtevajte žetone NEXO v nagradnem centru v aplikaciji.

Opomba: Novi uporabniki lahko s prvim polnjenjem računa prejmejo 5-kratni bonusni multiplikator. Kampanja se konča 7. julija 2024.

2. Financing Social airdrop

Financing Social je decentralizirana finančna platforma (DeFi), ki se osredotoča na spodbujanje družbenega vpliva s pomočjo tehnologije blockchain. Namen platforme je povezati vlagatelje z družbenimi projekti ter omogočiti financiranje in podporo pobudam, ki spodbujajo pozitivne družbene spremembe. Z uporabo pametnih pogodb in decentraliziranih aplikacij (dApps) Financing Social zagotavlja pregledne, varne in učinkovite transakcije.

Z akcijo Financing Social airdrop so nagrajeni obstoječi in novi uporabniki platforme. V okviru te akcije bodo razdeljeni žetoni, ki jih je mogoče uporabiti v ekosistemu Financing Social ali z njimi trgovati na podprtih kripto borzah. Natančna količina in način razdeljevanja bosta temeljila na stopnji sodelovanja in vključenosti uporabnikov na platformi.

Kako prejeti Financing Social airdrop?

 1. Pojdite na stran Gleam airdrop Financial Social;
 2. Posledite aplikaciji Financing Social na X (Twitter);
 3. Ponovno objavite tvit, povezan z airdropom;
 4. Pridružite se družbi Financing Social na Telegramu;
 5. Sledite Financing Social na Instagramu;
 6. Navedite svoj naslov denarnice BEP-20.

3. Bitvium airdrop

Bitvium je pionirski prehod iz fiat v kriptovalute, ki zagotavlja storitve v več kot 160 državah. Omogoča transakcije, ki vključujejo več kot 170 kriptovalut v več kot 70 verigah blokov, ter ponuja poenostavljen postopek za nakup in upravljanje kriptovalut. Bitviumova obsežna mreža partnerjev in integracija z različnimi plačilnimi metodami, kot so Google Pay, Apple Pay, Visa in Mastercard, uporabnikom zagotavljata nemotene in varne transakcije.

Bitvium je najavil airdrop žetonov USDC s skupnim nagradnim skladom 2.000 USDC. Ta airdrop je del njihovih prizadevanj za nagrajevanje uporabnikov in promocijo njihove platforme. Naključno bo izbranih 100 zmagovalcev, ki bodo prejeli po 20 USDC. Izžrebanje traja do 8. julija 2024.

Kako prejeti Bitvium airdrop?

 1. Prijavite se na Bitviumovi airdrop strani
 2. Povežite denarnico
 3. Sledite Bitviumu na X (Twitter);
 4. Retweetajte Bitvium.

4. Revox x Binance Airdrop

Revox je modularno omrežje umetne inteligence na verigi, zasnovano za revolucionarni razvoj decentraliziranih aplikacij (dApp) z uporabo umetne inteligence in velikih jezikovnih modelov (LLM). Revox razvijalcem zagotavlja obsežen nabor API-jev in podatkovnih virov, kar poenostavlja ustvarjanje prilagojenih agentov AI za različne scenarije in izzive. Binance, največja borza kritpovalut po obsegu trgovanja, pri tem dogodku airdrop sodeluje z Revox.

Revox x Binance airdrop ponuja sklad točk v višini 100.000.000.000 točk REVOX, ki bodo pozneje pretvorjene v žetone RGT. Namen kampanje je nagraditi uporabnike, ki na platformi Binance opravijo različne naloge. Akcija traja do 12. julija 2024.

Kako prejeti Revox airdrop?

 1. Odprite Binance: V razdelku “Denarnice” odprite možnost “Web3“.
 2. Kliknite na banner kampanje “Revox x Binance”.
 3. Povežite denarnico: Prepričajte se, da je vaša denarnica Binance Web3 povezana.
 4. Izvedite naloge: Sodelujte pri različnih družbenih nalogah, kot je opisano v kampanji.

5. Betarena airdrop

Betarena je vrhunska platforma za Web3 športne vsebine, ki združuje tehnologijo blockchain in kriptovalute ter ustvarja decentraliziran ekosistem za športne navdušence. Uporabniki lahko s sodelovanjem v različnih vlogah, kot so ustvarjalci vsebin, fantazijski športni tekmovalci, razvijalci in ustvarjalci NFT, zaslužijo nagrade. Betarena želi revolucionirati športne vsebine s prehodom od pasivne potrošnje k aktivnemu sodelovanju, s čimer bo uporabnikom omogočila, da prispevajo in zaslužijo nagrade.

Družba Betarena organizira kripto dogodke z nagradnim skladom 10.000 dolarjev v vrednosti žetonov BTA. Namen dogodka je nagraditi uporabnike, ki aktivno sodelujejo s platformo z različnimi nalogami in družabnimi dejavnostmi.

Kako prejeti Betarena airdrop?

 • Dostopite do strani Airdrop: Obiščite stran kampanje Betarena Airdrop na portalu Zealy.
 • Opravite naloge: Sodelujte pri preprostih nalogah, da si prislužite XP-je in se povzpnete na lestvico.
 • Registracija in preverjanje: Prijavite se na platformi Betarena, ustvarite svoj profil in preverite svoj e-poštni naslov.
 • Pridobite nagrade: Nagrade Airdrop se bodo v vašo denarnico na platformi Betarena pripisale po dogodku za ustvarjanje žetonov (TGE – Token Generation Event).

6. Cryptopia airdrop

Cryptopia je popolnoma decentralizirana blockchain igra, ki deluje neodvisno od osrednjih igralnih strežnikov. Igra ima integrirano denarnico z več podpisi in pristop »free-to-play-and-earn« v omrežju SKALE, kar omogoča nemoten postopek vklopa. Cryptopia ponuja različne igralne sloge, vključno z igrami Tycoon, Adventure, Pirates in Bounty Hunters, ki zadovoljujejo različne igralne preference.

Cryptopia začenja svojo prvo kampanjo airdrop, v kateri ponuja 25,000,000 TOS žetonov. Skupni nagradni sklad znaša približno 87.500 dolarjev, ki bo razdeljen med udeležence, ki bodo opravili zahtevane naloge.

Kako prejeti Cryptopia airdrop?

 • Pojdite na stran airdrop Cryptopia.
 • Prijavite se: Prijavite se s svojim e-poštnim naslovom.
 • Izvedite naloge: Sodelujte pri različnih nalogah in si prislužite vnose. Potrebujete kripto denarnico (priporočamo MetaMask), račun Discord ali Telegram in račun na Twitterju.
 • Sodelujte s skupnostjo: Uporabite priporočilno kodo, da povečate svoje možnosti in si prislužite dodatne nagrade.

7. Dwinity airdrop

Dwinity je pionirski operacijski sistem Web3, namenjen revoluciji podatkovnega gospodarstva z decentralizacijo nadzora in komercializacije občutljivih osebnih podatkov. Zagotavlja celovit ekosistem za shranjevanje, analizo in izmenjavo podatkov, s čimer zagotavlja, da uporabniki ohranijo nadzor nad svojimi podatki in hkrati sprostijo njihovo polno vrednost. Dwinity želi opolnomočiti uporabnike z zagotavljanjem orodij za varno upravljanje podatkov in omogočanjem poštenega trga za izmenjavo podatkov.

Dwinity začenja pomemben airdrop, v okviru katerega bo razdelila skupno 2.700.000 žetonov DWIN. Dogodek traja od 16. maja 2024 do 15. avgusta 2024, kar udeležencem omogoča, da si zaslužijo svoj delež žetonov. Vsak udeleženec lahko zasluži do 1.000 žetonov DWIN na podlagi izpolnjevanja različnih nalog v družabnih medijih.

Kako prejeti Dwinity airdrop?

 • Pojdite na stran Dwinity Gleam airdrop.
 • Prijavite se na izlet s svojim e-poštnim naslovom.
 • Vključite se v različne naloge družbenih medijev, opisane na strani airdrop, kot so sledenje na Twitterju, pridružitev skupinam Telegram in druge preproste dejavnosti.
 • Za vsako opravljeno nalogo prejmete vpise, pri čemer je vsak vpis enakovreden enemu žetonu DWIN.
 • V fazi registracije bodo morda dodane dodatne naloge, zato ostanite v stiku s spletnim mestom, da boste prejeli posodobitve.

8. ZKE borza airdrop

Borza ZKE je platforma za trgovanje s kriptovalutami, razvita z napredno tehnologijo ZK (Zero-Knowledge), ki od oktobra 2022 zagotavlja storitve trgovanja. Platforma je znana po svojih visokih varnostnih standardih in učinkovitem trgovalnem sistemu, katerega cilj je uporabnikom zagotoviti znanstvene reference za njihovo digitalno premoženje. Borza ZKE podpira široko paleto trgovalnih parov in ponuja uporabniku prijazen vmesnik tako za začetnike kot izkušene trgovalne mačke.

Borza ZKE ponuja obsežen airdrop, v okviru katerega je na voljo 157.500.000.000.000 žetonov ZKB. Ta airdrop je namenjen nagrajevanju uporabnikov, ki na platformi opravljajo posle. Dogodek je odlična priložnost, da se uporabniki vključijo v ekosistem ZKE in s svojimi trgovalnimi dejavnostmi zaslužijo žetone.

Kako prejeti ZKE airdrop?

 • Prijavite se na spletni strani ZKE Exchange.
 • Dostopite do svojega računa in sklepajte posle na platformi.
 • Vključite se v trgovalne dejavnosti, da zaslužite svoj delež 157 500 000 000 000 žetonov ZKB.

Zaključna misel

Airdropi so odličen način, da si zagotovite kriptovalute brez investicije in se tako postavite v dober položaj v konkurenčnem kripto svetu. Z razdeljevanjem brezplačnih žetonov airdropi udeležencem omogočajo, da so del poti projekta že v zgodnji fazi in pogosto uživajo koristi, ko projekt dozori. Vendar pa je za njihovo iskanje potrebno dobro oko in aktivno sodelovanje v kripto skupnosti. Ključno je ostati obveščen in povezan. Platforme in agregatorji, kot sta Airdrops.io in Coin Airdrops, so bistveni za opazovanje novih kampanj, prav tako omrežja Discord, Telegram in Twitter (X). Vendar pa je ključnega pomena, da te priložnosti za izkrcanje temeljito raziščete. Legitimni projekti bodo imeli profesionalno spletno stran, podrobno belo knjigo in aktivno prisotnost v družabnih medijih. Bodite previdni pri projektih, ki obljubljajo nerealne nagrade ali zahtevajo osebne podatke, kot so zasebni ključi.

Namen tega vodnika je opremiti vas z znanjem in orodji za učinkovito krmarjenje na področju letalskih spustov. Upamo, da vam bo ta seznam najboljših airdropov za julij 2024 služil kot dragocen vir na vaši poti po svetu kriptovalut. Ne pozabite, da je prostor kriptovalut dinamičen in se nenehno razvija, zato je za izkoriščanje teh priložnosti ključno, da ostanete informirani in vključeni. Srečno airdropanje!

Pogosta vprašanja

Ali so airdropi tvegani?

Obstaja možnost, da so nekateri kriptografski airdropi in darila tvegani. Lahko pa raziščete podjetje, ki organizira airdrope, in se odločite, ali je dogodek vredno prijaviti. Ker boste morda morali deliti osebne podatke, je nujno, da izdajatelju kripto airdropa zaupate.

Kakšne so prednosti airdropov?

Ali lahko prejete airdrope prodam?

Ali lahko zaslužim denar z airdropi?

Nexo

Darilo $25 v BTC

Nexo
4.8/5