Top airdropi za junij 2024

Home » Top airdropi za junij 2024

Airdropi so odličen način za prejemanje kriptovalut brez začetne investicije. Da pa vam ne bi bilo treba prečesavati na stotine spletnih strani v iskanju naslednjega airdropa, smo vam pripravili ta seznam top airdropov za junij 2024.

Vrhunski kripto airdropi ponujajo učinkovito in pogosto preprosto metodo za začetek ali razširitev vaše kriptovalutne bilance. In kaj je airdrop? V kontekstu kriptovalut se airdrop na splošno nanaša na razdelitev novih žetonov prvim uporabnikom in vlagateljem projekta. To se izvede kot nagrada in za zagotovitev široke razpršitve žetonov, kar pripomore k decentraliziranemu upravljanju.

Koliko si lahko obetamo od airdropov?

Odvisno. Eden največjih airdropov prejšnjega leta je bil na primer Arbitrum airdrop v skupni vrednosti približno 1,969 milijarde dolarjev. Arbitrum, rešitev za skaliranje Ethereuma, je razdelil svoj lastni žeton za upravljanje, ARB, različnim projektom in članom skupnosti. Posamezniki so tako v povprečju prejeli med 400 in 1250 dolarji. Najvišja dodelitev za posamezen naslov je znašala 10.250 žetonov ARB.

Prav tako je dobro vedeti, da so airdropi velikokrat špekulacije – projekti objavijo airdrop malo prej, kriteriji za prejemanje airdropa pa so načeloma uporaba njihovih produktov. Zato vam na seznamu predstavljamo tudi potencialne airdrope.

Top airdropi junij 2024:

Da pa vam ne bi bilo treba prečesavati tisočerih spletnih strani v iskanju naslednjega airdropa, smo vam pripravili ta seznam.

1. Lingo Airdrop

LINGO je Web3 program zvestobe, ki izkorišča tehnologijo blockchain in s svojim žetonom Community Reward Token ponuja nagrade iz realnega sveta (RWA), kot so bivanje v hotelu in nakupovalni boni.

Podpora realnih sredstev omogoča, da te nagrade ustvarjajo resnično vrednost za Lingov ekosistem, ki ni odvisen od izjemne nestanovitnosti trga kriptovalut. Pravzaprav bodo nagrade za zvestobo v Lingu podprte z denarno donosnimi sredstvi, kot so nepremičnine. Platforma bo nadalje uporabila del provizij, pridobljenih s trgovanjem s kriptovalutami na verigi, prenosi in odkupi, za ponovno vlaganje v RWA in razširitev sklada nagrad s povečevanjem rasti.

Pri Lingu bo žetone, ki jih bodo zaslužili njeni uporabniki, mogoče zamenjati za številne nagrade v realnem življenju. V ta namen je Lingo sklenil partnerstvo s podjetjem Fizen, ki uporabnikom Linga omogoča dostop do več kot 3.000 blagovnih znamk in mreže več kot 100.000 hotelov ter darilnih kartic.

Kako prejeti LINGO airdrop?

 • Obiščite uradno stran Lingo airdrop in kliknite »Fly To Airdrop Islands«.
 • Opravite naloge: Začnite z otokom Ape Rock, tako da povežete svoj račun X (Twitter) in sledite Lingu na X s strani airdrop.
 • Preverite svojo e-pošto: Povežite in preverite svoj e-poštni naslov ter zahtevajte vstopno karto, ki odklene nadaljnje naloge in otoke.
 • Program za priporočanje: Obiščite Hodl Haven in pridobite svojo priporočilno povezavo ter priporočite vsaj 10 prijateljev, da nadgradite svoje nagrade.
 • Dodatni otoki: Izvedite naloge na drugih otokih, kot je otok Degen, kjer lahko z opravljanjem nalog v družabnih medijih pridobite Airmiles. Če dosežete 3. stopnjo Airmiles, zavrtite kolo in zbirajte žetone LINGO.
 • Posebne kampanje: Sodelujte v kampanjah Zealy in Galxe za dodatne nagrade.

2. eBTC Airdrop

eBTC je pritegnil pozornost s kampanjo »Get Paid to Borrow Bitcoin«, ki jo je razvil v sodelovanju z Lido. Ta kampanja nagrajuje uporabnike za izposojo bitcoinov (BTC) in na začetku namenja 15 Lido Staked Ethereum (stETH) za tiste, ki si eBTC izposodijo z uporabo ethereuma (ETH) ali Wrapped Ethereum (WETH). Te spodbude, ki so v aplikaciji prikazane kot dodatni APY, povečujejo privlačnost izposojanja.

Če poenostavimo, eBTC je projekt, namenjen ustvarjanju sintetičnega Bitcoina (eBTC) v verigi blokov Ethereum. Združuje stabilnost in vrednost Bitcoina s prilagodljivostjo ekosistema Ethereum. eBTC airdrop je pobuda za distribucijo žetonov eBTC širšemu občinstvu, ki spodbuja sodelovanje in vključenost v ekosistem.

Trenutno poteka 3. krog te kampanje. eBTC te nagrade ob koncu spodbujevalnega programa razdeli neposredno v denarnice uporabnikov, s čimer odpade potreba po reklamacijah ali skrbi zaradi visokih pristojbin za plin. Razdelitev nagrad lahko traja do sedem dni po koncu akcije.

Kako prejeti eBTC airdrop?

 • Obiščite stran eBTC airdrop, kjer boste našli vsa potrebna navodila in povezave.
 • Povežite svojo denarnico: Prepričajte se, da imate Ethereumovo denarnico, kot je MetaMask. Svojo denarnico povežite s platformo.
 • Izvedite zahtevane naloge: Običajno te naloge vključujejo sledenje eBTC na platformah družbenih medijev, kot je Twitter, pridružitev njihovi skupini Telegram in deljenje objav za povečanje prepoznavnosti.
 • Zastavite ali obdržite žetone: Nekatere kampanje airdrop lahko zahtevajo, da vložite določene žetone ali da eBTC v svoji denarnici hranite določeno obdobje.
 • Navedite svoj naslov denarnice in vse druge potrebne podatke za prijavo na airdrop.
 • Ko se kampanja airdrop zaključi, lahko žetone eBTC zahtevate prek platforme, tako da sledite zagotovljenim navodilom.

3. NEXO airdrop

Nexo, pomemben akter v digitalni finančni industriji, je v okviru svoje kampanje »Nexonomics« napovedalo znatno letalsko akcijo. S tem airdropom bo novim in obstoječim uporabnikom platforme razdelil 10 milijonov žetonov NEXO, kar ustreza približno 12,6 milijona USD.

Nexo je vodilna institucija za kriptop osojila, znana po tem, da ponuja profesionalne finančne storitve na področju digitalnega premoženja. Od ustanovitve leta 2018 si Nexo prizadeva povezati tradicionalne finančne storitve s tehnologijo veriženja blokov in uporabnikom omogočiti, da izkoristijo vrednost svojih kripto sredstev z različnimi produkti, kot so posojanje, izposojanje in pridobivanje obresti.

Kako prejeti NEXO airdrop?

 • Ustvarite račun: Obiščite spletno mesto Nexo in ustvarite račun, če ga še nimate. Prepričajte se, da ste opravili postopek naprednega preverjanja.
 • Sodelujte z izdelki Nexo: Če želite zbirati točke, ki jih lahko zamenjate za žetone NEXO, morate aktivno uporabljati izdelke Nexo. To vključuje:
 • Financiranje računa: Vložite sredstva na svoj račun Nexo.
 • Izposoja sredstev: Naročite se na račun Nexo: V obdobju kampanje lahko najemate posojila.
 • Izmenjavo žetonov: Uporabite storitve Nexo za izmenjavo.
 • Uporaba kartice Nexo: Opravite nakupe z Nexo kartico.
 • Bonusi z množiteljem točk:
 • Tedenski multiplikator: Uporabniki, ki začnejo kampanjo na začetku, prejmejo 1,5-kratni množitelj točk, ki se vsak teden zmanjša.
 • Multiplikator za nove uporabnike: Novi uporabniki lahko za svoje prve transakcije izkoristijo 5-kratni množitelj točk.
 • Multiplikator zvestobe: Uporabniki, ki imajo žetone NEXO, lahko na svoje točke prejmejo do 2-kratni množitelj.
 • Obdobje zbiranja točk se konča 7. julija 2024. Točke lahko zamenjate za žetone NEXO od 10. julija 2024 do 24. julija 2024. Poskrbite, da boste žetone zahtevali v tem obdobju, saj bodo neprevzeti žetoni po izteku roka zapadli.

4. Marginly airdrop

Marginly je decentraliziran finančni protokol (DeFi), ki ponuja finančni vzvod kot storitev. Ustvarja izolirane stranske bazene za obstoječe bazene avtomatiziranih vzdrževalcev trga (AMM), kar uporabnikom omogoča, da na več decentraliziranih borzah (DEX), kot so Uniswap, SushiSwap, Curve in Balancer, prevzemajo dolge in kratke pozicije z do 20-kratnim vzvodom na različnih kriptovalutah. Pred kratkim je Marginly sodeloval s podjetjem Pendle, da bi ponudil kmetovanje z donosom z vzvodom na glavnih žetonih Pendle, kar povečuje potencialne donose yield farming.

Kako prejeti Marginly airdrop?

Če želijo sodelovati v akciji Marginly airdrop, morajo uporabniki sodelovati v tekočem dogodku Liquidity Bootstrap Event (LBE). Tukaj je vodnik po korakih za začetek:

 • Obiščite uradno spletno stran Marginly.
 • Uporabite združljivo denarnico, kot je MetaMask, da se povežete s platformo Marginly.
 • Vnesite podprta sredstva, kot so WETH, USDC ali USDT, v bazene Marginly. Če teh žetonov nimate, jih lahko pridobite na večjih borzah, kot sta Binance ali KuCoin.
 • Za vsak polog prejmete Sparks, nagradne točke platforme. S temi iskrami ste upravičeni do prihodnjega izplena žetonov Marginly.
 • Svoje točke lahko povečate tako, da priporočite prijatelje. Marginly ponuja dvostopenjski sistem priporočanja, v katerem zaslužite 10% Sparks svojih priporočenih prijateljev in 5% njihovih priporočenih prijateljev.

5. Token Metrics airdrop

Token Metrics je raziskovalno podjetje za naložbe v kriptovalute, ki s pomočjo umetne inteligence in strojnega učenja ter z našim naborom podatkovnih znanstvenikov, kvantnih trgovcev in analitikov za raziskave kriptovalut zagotavlja pravočasne vpoglede v več kot 6.000 kripto in NFT projekte. Token Metrics je eno od vodilnih orodij za blockchain, ki deluje od leta 2019 in se ponaša z več kot 50 tisoč aktivnimi uporabniki.

Token Metrics AI Airdrop je zasnovan tako, da nagrajuje udeležence in vam omogoča, da postanete zgodnji posvojitelji njihovega domačega žetona. Podjetje Token Metrics ob prihajajoči uvedbi svojega žetona Token Metrics AI v zrak spušča brezplačne žetone Token Metrics AI. Obiščite stran Galxe Quest in izpolnite preproste družbene naloge ter si prislužite brezplačne točke.

Kako prejeti Token Metrics airdrop?

 • Obiščite stran Token Metrics Galxe Quest.
 • Prijavite se z računom X, računom Discord ali e-poštnim naslovom.
 • Izvedite preproste družbene naloge in si prislužite brezplačne točke.
 • Več kot boste opravili dejavnosti, več točk boste zaslužili, kar vam bo pomagalo zaslužiti večji delež nagrad za žetone TMAI.

6. Rain.fi airdrop

Rain.fi je inovativna platforma v ekosistemu Solana (SOL), ki zagotavlja prvi popolnoma decentralizirani likvidnostni protokol za NFT, ki deluje na osnovi medsebojnega sodelovanja. Uporabnikom in projektom omogoča posojanje in izposojanje sredstev SOL, USDC in MSOL, pri čemer lahko kot zavarovanje uporabijo svoje NFT. Ta nastavitev ne olajšuje le likvidnosti, temveč se tudi brezhibno povezuje s spletnimi mesti prek posojilnih bazenov SOL, kar povečuje vključenost uporabnikov in finančno poslovanje.

Čeprav Rain.fi uradno ni potrdil airdropa, se v skupnosti veliko špekulira o morebitni prihodnji izstrelitvi. Na platformi trenutno deluje sistem točk, imenovan »Droplets«. Uporabniki si jih prislužijo z dejavnostmi izposojanja in izposojanja. Za vsakih 10 USD, porabljenih za te dejavnosti, uporabniki prejmejo 1 Droplet. Te točke naj bi imele ključno vlogo pri upravičenosti do morebitnih prihodnjih razdelitev žetonov.

Kako prejeti Rain.fi airdrop?

 • Obiščite spletno mesto Rain.fi in povežite svojo Solana denarnico.
 • Sodelujte v dejavnostih platforme, kot so Izposoja in posojanje žetonov na platformi.
 • S sodelovanjem pri posojanju in izposojanju zbirajte Droplets. Bolj ko sodelujete, več Dropletov zaslužite.
 • Čeprav ni nobenega zagotovila, boste z zaslužkom Dropletov zdaj morda upravičeni do morebitnega airdropa.

Ko potegnemo črto

Airdropi so odličen način, da si zagotovite kriptovalute brez investicije in se tako postavite v dober položaj v konkurenčnem kripto svetu. Z razdeljevanjem brezplačnih žetonov airdropi udeležencem omogočajo, da so del poti projekta že v zgodnji fazi in pogosto uživajo koristi, ko projekt dozori. Vendar pa je za njihovo iskanje potrebno dobro oko in aktivno sodelovanje v kripto skupnosti. Ključno je ostati obveščen in povezan. Platforme in agregatorji, kot sta Airdrops.io in Coin Airdrops, so bistveni za opazovanje novih kampanj, prav tako omrežja Discord, Telegram in Twitter (X). Vendar pa je ključnega pomena, da te priložnosti za izkrcanje temeljito raziščete. Legitimni projekti bodo imeli profesionalno spletno stran, podrobno belo knjigo in aktivno prisotnost v družabnih medijih. Bodite previdni pri projektih, ki obljubljajo nerealne nagrade ali zahtevajo osebne podatke, kot so zasebni ključi.

Namen tega vodnika je opremiti vas z znanjem in orodji za učinkovito krmarjenje na področju letalskih spustov. Upamo, da vam bo ta seznam najboljših airdropov za junij 2024 služil kot dragocen vir na vaši poti po svetu kriptovalut. Ne pozabite, da je prostor kriptovalut dinamičen in se nenehno razvija, zato je za izkoriščanje teh priložnosti ključno, da ostanete informirani in vključeni. Srečno airdropanje!

KuCoin

Welcome Gift Pack do 700 USDT!

KuCoin
4.8/5