Top gaming kriptovalute za nakup 2024

Home » Top gaming kriptovalute za nakup 2024

Blockchain igre so zagotovo ena najbolj vročih tem v kripto prostoru in ob začetku bull runa 2024 se nam zdi dober čas, da vam serviramo najboljše kriptovalute za nakup.

Če so bili DeFi, NFT in metaverse paradni konji prejšnjega bull runa, pa imamo v 2024 nove vroče kandidate s 100x potencialom cene, kot so umetna inteligenca (AI), layer 2, RWA in blockchain gaming. In ravno slednji se zdi najbolj vroč med najbolj vročimi. Gaming sektor dobiva zahvaljujoč tehnologiji blockchain popolnoma novo dimenzijo – in to ne samo zaradi vse bolj priljubljenega modela play-to-earn, pri katerem lahko z igranjem iger zaslužite kirptovalute. Baza uporabnikov GameFi naj bi se v 2024 znatno povečala, saj sektorja računalniških iger in tehnologije blockchain uspevata v odlični sinergiji. Ocenjuje se, da bo število aktivnih igralcev GameFi do konca leta 2024 preseglo 50 milijonov po vsem svetu, medtem ko jih je bilo leta 2023 približno 20 milijonov. To rast spodbujata večja ozaveščenost in dostopnost, kar kaže, da bi lahko GameFi do leta 2025 zavzel do 10% svetovnega trga iger, kar je znatno povečanje trenutnega tržnega deleža.

Porast zanimanja in naložb v GameFi je mogoče pripisati več ključnim dejavnikom in trendom:

  • Znaten pritok tveganega kapitala v blockchain igre poudarja potencial tega sektorja. Podjetja, kot so Polygon (MATIC), Limit Break in Gala Games, so zbrala impresivna sredstva. Zbiranje sredstev podjetja Polygon v višini 450 milijonov dolarjev z naložbo velikanov igralne industrije kaže na strateško potezo, da se pozicionira kot prednostni blockchain za igralne studie. Pri tem velja omeniti, da na Polygonu gostuje ena najbolj obetavnih play-to-earn platform Nakamoto Games (NAKA).
  • Razvojni cikel priljubljenih iger, ki običajno traja 2-3 leta, se popolnoma ujema s predvidenim časom novega bull runa. To pomeni, da bi lahko bili številni visokokakovostni projekti, ki so trenutno v razvoju, pripravljeni na začetek prodaje ravno takrat, ko bodo tržne razmere najbolj ugodne.
  • pomemben dejavnik je sodelovanje trdnih intelektualnih lastnin, kot sta The Walking Dead in Battlestar Galactica, v partnerstvih s podjetji, kot je Gala Games. Uporaba takšnih znanih intelektualnih lastnin lahko drastično zmanjša stroške pridobivanja igralcev in poveča privlačnost teh iger.
  • Gre za novo generacijo blockchain iger, ki so se učila od napak prejšnjih: Poleg donosov iz naložb obljublja tudi zabavo, kar bi lahko spodbudilo njegovo množično uporabo. Pričakuje se, da bo ta vidik »zabave kot uporabnosti« odmeval pri širšem občinstvu, kar bi lahko privedlo do scenarija, po katerem bi GameFi presegel rezultate, ki so jih NFT dosegli na prejšnjem bikovskem trgu.

Katere gaming kriptovalute kupiti 2024?

Pri izbiri najboljših kriptovalut s področja blockchain iger leta 2024 smo izbrali na podlagi številnih meril, ki so ključnega pomena pri izbiri kakovostnih projektov. Pri našem izboru smo se oprli na podrobno raziskavo posameznih projektov, od belih knjig, do spletnega ugleda projektov ter omemb na socialnih omrežjih. V naš izbor smo uvrstili tako žetone z visoko tržno kapitalizacijo (kot je Axie Infinity (AXS)) kot manjše projekte, ki so morda bolj tvegani, ampak imajo za to večji potencial (Creo Engine (CREO)).

Opomba: Seveda pa je ključnega pomena, da uporabniki pred naložbo pripravijo ustrezno izhodno strategijo. Prav tako je pomembno, da se o vseh naložbenih načrtih posvetujete s finančnim svetovalcem ter da nikoli ne vložite več, kot ste pripravljeni izgubiti Ta članek ni finančni nasvet.

1. Creo Engine (CREO)

Creo Engine (CREO) je inovativna platforma na področju kripto iger, katere cilj je vzpostaviti najboljšo platformo za kriptoigre s ponudbo visokokakovostnih videoiger z bogato vizualno in zvočno podobo. Njena najbolj privlačna značilnost je sistem »play-to-earn«, ki je povezan z varno tržnico za nakup in prodajo kriptovalut. Platformo razvija studio Nomina Games podjetja Creo Engine, ki se osredotoča na ustvarjanje poglobljenih igralnih izkušenj z odlično grafiko in zanimivimi zgodbami. Platformo sta leta 2021 ustanovila Javier Tan in Darrel Wijaya, ki sta navdušena gamerja z velikim zanimanjem za tehnologijo blockchain.

Funkcija integriranih iger v Creo Engine omogoča NFT, da se povežejo in so uporabni v več igrah na platformi CreoPlay, kar poveča njihovo vrednost in zagotavlja koristno izkušnjo za uporabnike in razvijalce. Poleg CreoPlay se Creo Engine osredotoča tudi na razvoj iger prek svojega lastnega studia Nomina Games. Nomina Games, ki ima več kot 70 članov, je namenjen zagotavljanju vrhunskih igralnih izkušenj po vsem svetu. CreoPlay s posodobitvami, načrtovanimi za prihodnje četrtletje, hitro postaja eden najbolj vznemirljivih in ambicioznih projektov na področju blockchain iger.

Zakaj je CREO dobra investicija?

Creo Engine odlikujejo interoperabilnost NFT, visokokakovostna ponudba iger, obsežen ekosistem in možnost pridobivanja oprijemljivih realnih nagrad. Poleg tega je tržna kapitalizacija tega obetavnega projekta v času pisanja tega članka šele 25 milijonov dolarjev, kar bi lahko pomenilo, da je CREO potencialni 100x dragulj.

Kje lahko kupim CREO?

CREO je za enkrat na voljo na nekaj manjših kripto borzah, kot so MEXC in Bitmart, sicer pa priporočamo nakup na dexih, kot je PancakeSwap.

2. Vulcan Forged (PYR)

Vulcan Forged (PYR) je večplasten blockchain ekosistem, ki obsega igralni studio, NFT tržnico, lastno decentralizirano borzo (DEX), inkubator za decentralizirane aplikacije (dApp) in živahno skupnost, ki presega 100.000 uporabnikov. Ta dinamična platforma ni namenjena le igranju iger; ponuja tudi vrsto orodij in priložnosti tako za razvijalce iger kot za gamerje.

V ekosistemu ima osrednjo vlogo lastni žeton platforme, PYR. Zasnovan je za združljivost z ERC-20/Matic in je vključen v vse igre in aplikacije v okviru Vulcan Forged. PYR se uporablja za različne transakcije znotraj platforme, vključno z nakupom in prodajo NFT na njeni tržnici, stavami na sredstva v igri, sodelovanjem v dejavnostih stavljenja in pridelovanja donosa ter za razvijalce pri ustvarjanju dAppov. Ta vsestranska uporaba žetona PYR kaže, da ima ta žeton pomembno vlogo pri spodbujanju play-to-earn modela. Eden od vidnejših projektov podjetja Vulcan Forged je VulcanVerse, fantazijska igra MMORPG, ki sta jo razvila priznana ustvarjalca iger Jamie Thomson in Dave Morris. VulcanVerse ni le igra, temveč obsežen metaverse, razdeljen na štiri različne regije, od katerih vsaka ponuja edinstvene izkušnje, sredstva in pripovedi, ki jih igralci lahko raziskujejo.

Zakaj je PYR dobra investicija?

PYR se kot medverižni žeton ERC-20 uporablja v vseh teh aplikacijah za različne namene, kot so transakcije na trgu, nadgradnja sredstev in pridobivanje ugodnosti “play-to-earn”. Poleg tega bo vodilna igra VulcanVerse najbrž ena najbolj priljubljenih play-to-earn iger leta, in PYR je v njenem samem osrčju.

Kje lahko kupim PYR?

PYR je na voljo na vseh večjih kripto borzah, kot so Binance, KuCoin in Coinbase, pa tudi na dexih, kot sta Uniswap ali PancakeSwap.

Registriraj se in prejmi do:

100 USDT popusta

za trgovanje

3. Treasure (MAGIC)

Treasure (MAGIC) je decentralizirana igralna platforma v omrežju Arbitrum (ARB), ki gosti medsebojno povezane metaverse projekte. Njen ekosistem, ki je bil vzpostavljen septembra 2021, vključuje NFT, imenovane »treasures«, ki se uporabljajo za rudarjenje domačega žetona MAGIC. MAGIC, žeton ERC-20, v zakladnici deluje kot žeton za uporabnost in upravljanje. Pomembne značilnosti platforme vključujejo interoperabilnost med igrami, NFT za uporabnost pri igranju in pristop, ki ga vodi skupnost. Imetniki žetona MAGIC lahko sodelujejo pri upravljanju prek decentralizirane avtonomne organizacije Treasure (DAO). Cilj zakladnice je izboljšati Web 3 igranje z zagotavljanjem infrastrukture za hitrejši razvoj iger in omogočanjem pretoka sredstev med več igrami.

Zakaj je MAGIC dobra investicija?

Žeton MAGIC je del širšega ekosistema Treasure, ki v 2024 kot paradni konj blockchain iger ogromno obeta.

Kje lahko kupim MAGIC?

MAGIC je na voljo na vseh večjih kripto borzah, kot sta Binance in Coinbase, pa tudi na dexih, kot sta Uniswap ali PancakeSwap.

Registriraj se in prejmi do:

700 USDT

omejen čas!

4. Nakamoto Games (NAKA)

Ni skrivnost, da je Nakamoto Games (NAKA) eden naših najljubših GameFi projektov, ki smo ga že večkrat opevali. Nakamoto Games je vodilno podjetje na trgu play-to-earn in metaverse, ki ponuja raznolik in obsežen katalog igric. Njihova vizija je ustvariti največji medsebojno povezani ekosistem GameFi in Metaverse, ki ga povezuje žeton $NAKA. V nasprotju s tradicionalnimi igralnimi platformami Nakamoto Games odločno nasprotuje igralništvu in igralnicam podobnim dejavnostim ter daje prednost igram, ki zahtevajo strateško razmišljanje in spretnost. Ta pristop ne le izboljša igralno izkušnjo, temveč uporabnikom omogoča tudi, da na podlagi svojih spretnosti zaslužijo nagrade.

Na platformi je na voljo vrsta nadvse preprostih iger, ki so zabavne in enostavne za razumevanje, saj ne zahtevajo predhodnega učenja ali podrobnih navodil. Te igre pokrivajo različne žanre, vključno z akcijskimi igrami, streljačinami, NFT igrami, športnimi igrami in drugimi. Ena od edinstvenih značilnosti je redno izdajanje novih iger, zaradi česar platforma ostaja dinamična in zanimiva. K temu pripomore tudi vključevanje iger razvijalcev tretjih oseb, ki ga omogoča SDK platforme. Žeton NAKA ima ključno vlogo v igralni mehaniki, kot so transakcije v igri, in je ključnega pomena v sistemu nagrajevanja izkušenih igralcev.

Zakaj je NAKA dobra investicija?

Nakamoto Games je zagnal svoj mainnet z več kot 200.000 registriranimi igralci in uspešno predstavil več kot 200 iger. Vizija platforme presega okvire zgolj Web 3 igre, saj želi s projektom NAKAVERSE ustvariti samozadosten metaverse, ki bo igre brez težav povezal z metaverse. In NAKA je v osrčju tega ekosistema. Cena NAKA je samo v 2023 naredila neverjetnih 25x.

Kje lahko kupim NAKA?

NAKA je na voljo na nekaterih večjih kripto borzah, kot je KuCoin, pa tudi na dexih, kot sta Uniswap ali PancakeSwap.

Registriraj se in prejmi do:

700 USDT

omejen čas!

5. Render (RNDR)

Render (RNDR) je inovativen projekt na področju digitalnega upodabljanja, ki uporablja tehnologijo BLOCKCHAIN za revolucijo v načinu uporabe računalniške moči grafičnih procesorjev v medijski produkciji. Omrežje Render Network je leta 2017 ustanovil Jules Urbach, izvršni direktor podjetja OTOY. Projekt uporablja verigo blokov Ethereum in programsko opremo OctaneRender – napredno programsko opremo za upodabljanje 3D, da bi ustvarilo decentralizirano globalno platformo za upodabljanje.

Bistvo omrežja Render Network je njegova zmožnost povezovanja ustvarjalcev vsebin, ki za naloge upodabljanja potrebujejo precejšnjo moč grafičnih procesorjev, s ponudniki grafičnih procesorjev, ki imajo presežne računalniške zmogljivosti. To ne le optimizira uporabo virov GPU, temveč ustvarjalcem zagotavlja tudi stroškovno učinkovito rešitev za njihove projekte. RNDR-jev mehanizem upodabljanja vključuje sistem za nadzor kakovosti, ki zagotavlja visokokakovostne rezultate. Ustvarjalci lahko v realnem času spremljajo potek upodabljanja in zagotavljajo povratne informacije, kar vpliva na oceno ugleda operaterjev vozlišč in zagotavlja visoko kakovost storitev.

Zakaj je RNDR dobra investicija?

Primeri uporabe RNDR segajo v različne panoge, vključno z zabavo, igrami, arhitekturo, igrami in znanstvenimi raziskavami. Na področju zabave RNDR pomaga pri vizualnih učinkih, animaciji in postprodukciji. Arhitekti ga uporabljajo za upodabljanje 3D načrtov, igralniška industrija pa ima koristi od njegove zmogljivosti za upodabljanje visokokakovostne grafike v realnem času. Poleg tega tehnologija RNDR pomaga pri znanstvenih raziskavah z upodabljanjem kompleksnih molekul in proteinov. Zaradi vsega tega ima RNDR zares velik potencial.

Kje lahko kupim RNDR?

RNDR je na voljo na vseh večjih kripto borzah, kot sta Binance in Coinbase, pa tudi na dexih, kot sta Uniswap ali PancakeSwap.

6. Illuvium (ILV)

Illuvium (ILV) je igra vlog z odprtim svetom, zgrajena na Ethereum blockchainu, ki bo s svojo ponudbo kakovosti AAA na novo opredelila blockchain igre. Ko igralci potujejo po domišljijskem svetu, naletijo na bitja, znana kot Illuviali, in jih ujamejo. Ta bitja so osrednjega pomena za mehaniko igre, saj se uporabljajo v različnih bitkah in izzivih, kar prispeva k vidiku igre Illuvium, ki temelji na načinu igranja.

Igra vsebuje žetone ILV in sILV ter žetone, ki ne predstavljajo bitij, kozmetičnih nadgradenj in funkcionalnih predmetov. Žetoni ILV se zaslužijo kot nagrade za izpolnjevanje izzivov in nalog v igri, igralci pa lahko te žetone vložijo v zakladnico Illuvium in si tako prislužijo več nagrad. Žeton ILV imetnikom omogoča tudi sodelovanje pri upravljanju igre prek decentralizirane avtonomne organizacije Illuvium (DAO). Illuvium ponuja bogato igralno izkušnjo z različnimi razredi in afinitetami Illuvialov, od katerih ima vsak edinstvene prednosti in slabosti. Ta raznolikost omogoča taktične odločitve pri ustvarjanju sinergij v bitkah. Igra uvaja tudi mehaniko združevanja, ki igralcem omogoča, da razvijejo svoje Illuviale v močnejše oblike, če izpolnjujejo določena merila v igri.

Zakaj je ILV dobra investicija?

Igra je pritegnila pozornost zaradi svojega ambicioznega cilja zagotoviti visokokakovostno igralno izkušnjo v svetu blockchain iger, kjer si gamerji že dolgo prizadevajo za kakovostno play-to-earn igro. Illuvium je s svojim lastnim žetonom ERC-20 fascinantna mešanica iger in decentraliziranih financ (DeFi), ki mu v letu 2024 vsekakor dobro kaže.

Kje lahko kupim ILV?

ILV je na voljo na vseh večjih kripto borzah, kot so Binance, KuCoin in Coinbase, pa tudi na dexih, kot sta Uniswap ali PancakeSwap.

Registriraj se in prejmi do:

100 USDT popusta

za trgovanje

7. Decentraland (MANA)

Decentraland (MANA), ki sta ga leta 2015 ustanovila Esteban Ordano in Ariel Meilich, je vesolje zanavidezno resničnost, zgrajeno na verigi blokov Ethereum. Predstavlja edinstveno mešanico iger, virtualne resničnosti in tehnologije veriženja blokov ter uporabnikom ponuja decentralizirano platformo za ustvarjanje, raziskovanje in interakcijo v digitalnem svetu. Ekosistem Decentraland deluje na dveh vrstah digitalnega premoženja: LAND in MANA. LAND je NFT, ki predstavlja lastništvo digitalne nepremičnine, kar uporabnikom omogoča, da gradijo in monetizirajo svoje zemljiške parcele. MANA pa je Decentralandov domači kriptožeton, ki se uporablja za transakcije znotraj platforme, vključno z nakupom in prodajo LAND ter drugega virtualnega blaga in storitev.

Decentraland ni le virtualni prostor za rekreacijo, temveč vključuje tudi model upravljanja, ki ga vodi skupnost. Upravljanje platforme poteka prek decentralizirane avtonomne organizacije, kjer lahko imetniki MANA glasujejo o posodobitvah politike, dražbah LAND in drugih odločitvah ter tako vplivajo na smer in razvoj platforme.

Zakaj je MANA dobra investicija?

Decentraland je ena prvih platform, ki učinkovito izvaja koncept virtualnega sveta ali metaverse, kjer lahko uporabniki kupujejo, prodajajo in razvijajo digitalne nepremičnine. MANA je tekom prejšnjega bull runa in razmaha metaverse bila ena vodilnih kriptovalut in verjamemo, da bo njen čas spet prišel v 2024/2025.

Kje lahko kupim MANA?

MANA je na voljo na vseh večjih kripto borzah, kot so Binance, KuCoin in Coinbase, pa tudi na dexih, kot sta Uniswap ali PancakeSwap.

Registriraj se in prejmi do:

700 USDT

omejen čas!

8. Echelon Prime (PRIME)

Echelon Prime (PRIME) je inovativen projekt na področju blockchain iger, ki ga je ustanovila istoimenska fundacija. Je osrednji del ekosistema Web3, ki se osredotoča na razvoj iger. Spodbuja strukturo, ki jo vodi skupnost, in uporablja odprtokodni pristop, kar ga odlikuje na razvijajočem se področju ekonomij digitalnih iger. Echelon Prime v svojem jedru uporablja verigo blokov Ethereum, ki omogoča njegovo delovanje. Žeton PRIME, ki je bistven element tega ekosistema, uporabnikom omogoča pridobivanje predmetov v igri in različnih digitalnih sredstev. Poleg tega ga je mogoče zamenjati za druge kriptovalute, kar zagotavlja prilagodljivost in uporabnost v igralnem svetu Echelon in zunaj njega.

Ključna značilnost sistema Echelon Prime je poudarek na preglednosti in poštenosti, kar je v gaming industriji ključnega pomena. Eden prvih partnerjev na področju iger, ki je sprejel in uporabil PRIME, je Parallel, znanstvenofantastična igra s trgovalnimi kartami. Ta igra, ki je trenutno v fazi zaprtega alfa testiranja, igralcem omogoča, da med igranjem uporabljajo paket kart NFT za pridobivanje nagrad PRIME, kar ustvarja zanimivo in potencialno dobičkonosno izkušnjo.

Sredstva Echelon Prime, kot so Masterpieces, Prime Keys in Catalyst Drives, so sestavni del njenega ekosistema. Ta sredstva, vsako s posebnimi uporabnostmi, izboljšujejo uporabniško izkušnjo in spodbujajo sodelovanje v platformi. Poleg tega platforma ponuja mehanizme stakinga in možnosti upravljanja, ki imetnikom PRIME omogočajo, da vplivajo na usmeritev ekosistema.

Zakaj je PRIME dobra investicija?

PRIME ni le kriptovalutavaluta, temveč ima v ekosistemu Echelon večplastno vlogo. Uporablja se za transakcije, nakupe v igrah in vložke ter zagotavlja vrsto uporabnih funkcij, ki še povečujejo njeno privlačnost. Vse to je PRIME zagotovilo tudi visoko priljubljenost gamerjev in kritpo investitorjev tik pred novim bull runom.

Kje lahko kupim PRIME?

PRIME je od večjih borz na voljo na Coinbase, lahko pa ga kupite  tudi na dexih, kot je Uniswap.

9. Big Time (BIGTIME)

Big Time (BIGTIME) je večigralska akcijska igra igranja vlog (RPG), ki združuje hiter bojni sistem in odprto ekonomijo igre. Igra, ki jo je razvil Big Time Studios, izstopa po tem, da združuje tradicionalne igralne izkušnje z inovativnimi elementi tehnologije blockchain. Ekipo, ki stoji za studiem Big Time, sestavljajo industrijski veterani z bogatimi izkušnjami na področju razvoja iger, ki so sodelovali pri naslovih, kot so League of Legends, Fortnite, God of War, Call of Duty in Overwatch.

Igra deluje na Ethereumovem blockchainu in se vrti okoli koncepta aktivne vloge igralcev pri ustvarjanju in izmenjavi predmetov v igri. Zasnovana je tako, da so elementi Web3 nevsiljivi, osredotoča pa se na zabavo in dostopnost širšemu občinstvu. Edinstven pristop družbe Big Time igralcem omogoča sodelovanje v ekonomiji skinov s pridobivanjem prostora in funkcionalnih NFT, ki so nujni za proizvodnjo skinov v igri. Big Time je bil pohvaljen zaradi kakovosti produkcije, saj ponuja igralno izkušnjo na ravni AAA. Igra ima nižjo vstopno oviro za igralce, saj jim omogoča, da igro izkusijo brez nakupa NFT. Vendar pa ekonomski mehanizem igre od igralcev zahteva visoko stopnjo sodelovanja in nima močnega scenarija porabe, namenjenega žetonom.

Zakaj je BIGTIME dobra investicija?

Big Time Studios je maja 2021 zaključil krog financiranja serije A v višini 21 milijonov dolarjev, čemur so sledile uspešne prodaje NFT, vključno s prodajo Space NFT marca 2022, ki je prinesla 70 milijonov dolarjev. Kot ena redkih AAA blockchain iger im Big Time potencial, da poleti med najboljše kripto igre tega leta.

Kje lahko kupim BIGTIME?

BIGTIME je na voljo na vseh večjih kripto borzah, kot sta KuCoin in Coinbase, pa tudi na dexih, kot sta Uniswap ali PancakeSwap.

10. Gods Unchained (GODS)

O tej priljubljeni blockchain igri s kartami smo tudi že pisali. Gods Unchained je igra trgovalnih kart v obliki NFT, ki jo je na verigi blokov Ethereum razvilo podjetje Immutable. Igra vsebuje zbirko več kot 1 500 edinstvenih kart ter ponuja hitro igranje in strateško sestavljanje kompletov, podobno kot Hearthstone. Igralci izbirajo med šestimi bogovi, od katerih ima vsak edinstveno moč, in izdelujejo komplete s 30 kartami za bitke na podlagi kart. Igra vključuje funkcije NFT, ki igralcem omogočajo trgovanje s kartami na tržnici Immutable X Marketplace. Leta 2023 je bila deležna pomembne spremembe blagovne znamke, vključno s partnerstvom s trgovino Epic Games Store, katere cilj je razširiti njen doseg na trgu množičnih iger.

Žeton GODS deluje tudi kot žeton za upravljanje, ki igralcem omogoča glasovanje o razvoju igre. Gods Unchained se odlikuje po tem, da igralcem omogoča lastništvo nad dragocenimi sredstvi, ki jih sčasoma zberejo, in tako na novo opredeljuje tradicionalne igralne modele.

Zakaj je GODS dobra investicija?

GODS ponuja model “play-to-earn”, ki igralcem omogoča, da z igranjem zaslužijo realno vrednost, kar je privlačna ponudba za vlagatelje. Kot ena najbolj priljubljenih iger s kartami se Gods Unchained uvršča na večino seznamov najboljših blockchain iger.

Kje lahko kupim GODS?

GODS je na voljo na vseh večjih kripto borzah, kot sta KuCoin in Coinbase, pa tudi na dexih, kot sta Uniswap ali PancakeSwap.

Registriraj se in prejmi do:

700 USDT

omejen čas!

Ko potegnemo črto

Na trg kriptovalut bodo leta 2024 pomembno vplivali številni inovativni blockchain gaming projekti. Ti projekti, ki so vsak po svojem pristopu in uporabnosti edinstveni, bodo po pričakovanjih spodbudili naslednji val rasti v sektorju kripto iger. Te igre, od potopitvenih modelov igranja za zaslužek do naprednih integracij NFT, ne le preoblikujejo pokrajine digitalnih iger, temveč tudi pionirsko oblikujejo nove načine vključevanja tehnologije veriženja blokov v interaktivno zabavo. Medtem ko vlagatelji in igralci krmarijo po tem razvijajočem se prostoru, ti vrhunski projekti iger na kriptovalute predstavljajo obetavne priložnosti za sodelovanje in naložbe ter zaznamujejo novo poglavje v razvoju blockchain iger. Seveda pa se pred investiranjem dobro informirajte in, saj veste – nikoli ne vložite več, kot ste pripravljeni izgubiti.

Pogosta vprašanja

Kaj so kripto igralni projekti?

Kripto gamerski projekti so videoigre, ki vključujejo kriptovaluto in tehnologijo veriženja blokov ter pogosto vključujejo modele play-to-earn in NFT.

Kateri so najboljše kripto gaming kriptovalute za nakup 2024?

Po čem ti projekti izstopajo v bull runu 2024?

Po čem ti projekti izstopajo v bull runu 2024?

Kako lahko kupim te gaming kripto žetone?

Ali je te igre mogoče igrati brezplačno?