Top kriptovalute za nakup z 10x potencialom ta hip

Home » Top kriptovalute za nakup z 10x potencialom ta hip
Top kriptovalute za nakup

Kripto trg se je znašel v rdečih številkah, cene številnih altcoinov pa se gibljejo tudi 50% nižje od ATH. Za nekatere je to znak za paniko, za druge pa idealna priložnost za nakup kriptovalut z 10x potencialom ali več. Ta seznam je namenjen slednjim!

Kot smo se že naučili v prejšnih letih trgovanja s kriptovalutami, ne more vse iti vedno navzgor. In na to nas je lepo opomnil trenutni trend kripto trga. Medtem ko se cena Bitcoina (BTC) giblje malo nad 60.000 dolarjev, cena Ethereuma pa kljub odobritvi Ethereum ETF okoli 3500 dolarjev, pa so se altcoini znašli v zelo krvavih številkah, saj mnogi trgujejo tudi po 50% ali več nižje od svojega ATH, ki se je povečini zgodil marca. To velja tako za AI žetone, kot ostale za boljše perfomerje tega cikla, kot sta Injective Protocol (INJ) ali Render (RNDR).

In medtem ko je to za mnoge trgovce znak za panično prodajo pri izgubi, pa je za izkušene mačke to idealna priložnost za morda še zadnji nakup kriptovalut po znižanih cenah, preden se bikovski trg dokončno razmahne in nas popelje do novih kripto rekordov. Naj tukaj omenimo, da se je Bitcoin halving zgodil šele aprila, torej pred slabima dvema mesecema. Zgodovinsko gledano se je »altseason« začel šele približno 1 leto po halvingu, je pa res, da imamo tokrat dokaj spremenjeno okolje – Bitcoin ETF in institucijski interes, ki sta zaslužna za zgodnjo rast cene Bitcoina.

Zaradi vsega tega verjamemo, da se bikovski trg še niti ni dobro začel in da je zdaj zelo dober čas za nakup kriptovalut, ki vam bodo v naslednjih mesecih prineslo potencialno velike zaslužke. Poglejmo si naš seznam!

1. Render Token (RNDR)

 • Tržna kapitalizacija: 3 milijarde dolarjev
 • Potencial: 5 – 12x

Render Token (RNDR) je distribuirano omrežje za upodabljanje na grafičnih procesorjih, zgrajeno na blockchainu Ethereum. RNDR, ki ga je zasnoval Jules Urbach, izvršni direktor podjetja OTOY Inc. in je začel delovati leta 2017, želi povezati umetnike in studie, ki potrebujejo računsko moč grafičnega procesorja, s partnerji za rudarjenje, ki so pripravljeni svoje zmogljivosti grafičnega procesorja dati v najem. Render olajšuje upodabljanje kompleksnih digitalnih vsebin z uporabo decentralizirane računske moči, s čimer demokratizira dostop do zmogljivih virov in izboljšuje učinkovitost ustvarjalcev po vsem svetu.

Zaradi integracije decentraliziranih rešitev za upodabljanje, prilagodljivih cenovnih modelov ter varnega okolja brez potrebe po zaupanju je RNDR prepričljiva izbira za vlagatelje. Poleg tega je projekt del dveh zelo priljubljenih tehnoloških vej –  umetna inteligenca in strojno učenje, kar še povečuje njegov cenovni potencial.

Kje lahko kupim RNDR?

RNDR je na voljo na vseh večjih kripto borzah, kot so Binance, KuCoin ter Coinbase, pa tudi na dexih, kot sta Pancakeswap ter Uniswap.

Registriraj se in prejmi do:

700 USDT

omejen čas!

2. Nakamoto Games (NAKA)

 • Tržna kapitalizacija: 3 milijarde dolarjev
 • Potencial: 5 – 12x

Nakamoto Games (NAKA) je celovita igralna platforma, ki uporabnikom omogoča, da zaslužijo kriptovalute z igranjem različnih iger P2E (play-to-earn). Cilj platforme je ponuditi zanimivo in nagrajujočo igralno izkušnjo, ki združuje navdušenje nad igranjem iger z možnostjo zaslužka v realnem svetu. Nakamoto Games uporablja tehnologijo veriženja blokov za zagotavljanje preglednosti in pravičnosti v svojih igrah ter tako igralcem zagotavlja decentralizirano in varno okolje.

NAKA, izvirni žeton platforme Nakamoto Games, ima v ekosistemu ključno vlogo. Uporablja se za transakcije v igri, nagrade in staking. Tokenomika žetona NAKA je zasnovana tako, da spodbuja igralce in razvijalce. Model “igraj za zaslužek” se je močno uveljavil in Nakamoto Games je v dobrem položaju, da izkoristi ta trend, saj je ena vodilnih platform na področju, žeton NAKA pa je že pokazal izjemen potencial, saj je iz 0.02 dolarja povzpel do 3 dolarje.

Kje lahko kupim NAKA?

NAKA je na voljo nekaterih večjih kripto borzah, kot sta KuCoin ter ByBit, pa tudi na dexih, kot je Uniswap.

3. Ondo Finance (ONDO)

 • Tržna kapitalizacija: 1.7 milijarde dolarjev
 • Potencial: 10 – 15x

Ondo Finance (ONDO) je pionirska platforma, ki združuje decentralizirano financiranje (DeFi) in tokenizacijo realnih sredstev (RWA). Cilj platforme je zagotoviti inovativne finančne rešitve z zapolnitvijo vrzeli med tradicionalnimi financami in decentraliziranimi tehnologijami. Ondo Finance omogoča naložbene priložnosti s fiksnim in variabilnim donosom, kar uporabnikom omogoča sodelovanje pri različnih finančnih produktih, ki so tradicionalno na voljo le prek centraliziranih institucij.

V začetku leta 2023 je projekt predstavil svoje prve izdelke na Ethereumu in od takrat je pridobil precejšen ugled. Postal je eden vodilnih projektov v svoji kategoriji, ki se do drugega četrtletja 2024 ponaša s tržno kapitalizacijo v višini več kot 1 milijarde dolarjev in si je zagotovil več kot 400 milijonov dolarjev skupne zaklenjene vrednosti (TVL).

Kje lahko kupim ONDO?

ONDO je na voljo nekaterih večjih kripto borzah, kot so Coinbase Kraken in Bybit, pa tudi na dexih, kot je Uniswap.

4. ChainGPT (CGPT)

 • Tržna kapitalizacija: 79 milijonov dolarjev
 • Potencial: 12 – 20x

ChainGPT (CGPT) je napredna platforma, ki jo poganja umetna inteligenca in je namenjena zagotavljanju inteligentnih rešitev na področju veriženja blokov in kriptovalut. V bistvu je nekakšna blockchain verzija ChatGPT. Projekt uporablja najsodobnejše modele umetne inteligence, da bi ponudil široko paleto storitev, vključno z avtomatizirano revizijo pametnih pogodb, analitiko veriženja blokov in strategijami trgovanja, ki jih poganja umetna inteligenca. Cilj projekta ChainGPT je z inovativnimi rešitvami AI povečati učinkovitost, varnost in donosnost blockchain operacij.

ChainGPT izstopa zaradi edinstvene integracije umetne inteligence in tehnologije veriženja blokov. Zaradi vse večjega povpraševanja po rešitvah na področju kriptovalut, ki jih poganja umetna inteligenca, je ChainGPT potencialni vodja v tej tržni niši. Robustna tokenomika in strateška partnerstva platforme ji dajejo možnost, da bo ena najboljših Ai kriptovalut za nakup na trgu.

Kje lahko kupim CGPT?

CGPT je na voljo nekaterih večjih kripto borzah, kot sta KuCoin ter ByBit, pa tudi na dexih, kot je Pancakeswap.

5. Coti Network (COTI)

 • Tržna kapitalizacija: 149 milijonov dolarjev
 • Potencial: 10 – 20x

Coti Network (COTI) je fintech platforma, ki ponuja skalabilno decentralizirano plačilno rešitev, prilagojeno trgovcem, vladam, plačilnim DApps in izdajateljem stablecoinov. S pomočjo infrastrukture, ki temelji na usmerjenem acikličnem grafu (DAG), in edinstvenega algoritma soglasja Proof of Trust Coti zagotavlja robustno plačilno omrežje, ki odpravlja neučinkovitosti tradicionalnih financ, kot so visoke pristojbine, zakasnitve in pomanjkanje globalne vključenosti.

Njihova tehnologija zasebnosti L2 temelji na tehnologiji, imenovani Garbled Circuits. To uporabnikom omogoča izvajanje transakcij, pri čemer so njihovi podatki varni in zasebni. Dva ali več uporabnikov bo lahko izvedlo transakcijo, ne da bi drug drugemu razkrili svoje vhodne podatke. Njihova zasnova zmečkanih vezij omogoča, da je šifriranje 250-krat lažji izračun in shranjevanje kot katera koli druga rešitev. Zaradi manjše zakasnitve je COTI hitrejši od drugih sistemov L2. Njihova rešitev L2 lahko poravnava transakcije desetkrat hitreje kot konkurenca.

Poleg vsega tega je projekt sklenil tudi pomembne partnerstva z entitetami, kot so Cardano (ADA), Chainlink (LINK) in Simplex.

Kje lahko kupim COTI?

COTI je na voljo na vseh večjih kripto borzah, kot so Binance, KuCoin ter Coinbase, pa tudi na dexih, kot sta Pancakeswap ter Uniswap.

6. Pendle (PENDLE)

 • Tržna kapitalizacija: 895 milijonov dolarjev
 • Potencial: 10 – 15x

Pendle (PENDLE) je decentraliziran finančni protokol (DeFi), ki omogoča trgovanje z žetoniranimi prihodnjimi donosi. Z ločevanjem lastništva sredstva od njegovega donosa Pendle uporabnikom omogoča učinkovitejše trgovanje in upravljanje donosa ter tako ustvarja novo raven likvidnosti v prostoru DeFi.

Pendle je namenjen predvsem žetonizaciji donosa različnih sredstev DeFi. Uporabniki lahko sredstva, ki prinašajo donos, vložijo v Pendle, ki nato izda dve vrsti žetonov: lastniške žetone (OT) in žetone donosa (YT). OT predstavlja lastništvo glavnega sredstva, medtem ko YT predstavlja pravico do donosa sredstva v določenem obdobju. Ta ločitev uporabnikom omogoča, da neodvisno trgujejo in zavarujejo svoje pozicije donosa. Pendle uporablja avtomatiziranega vzdrževalca trga (AMM), ki je posebej zasnovan za yield farming. AMM platforme olajšuje trgovanje z YT in uporabnikom omogoča, da kadar koli kupijo ali prodajo prihodnji donos. Ta inovativni pristop omogoča večjo prožnost pri upravljanju donosa in izboljšuje likvidnost sredstev, ki prinašajo donos.

Kje lahko kupim PENDLE?

PENDLE je na voljo na vseh večjih kripto borzah, kot so Kriptomat, KuCoin ter Coinbase, pa tudi na dexih, kot sta Pancakeswap ter Uniswap.

 • Tržna kapitalizacija: 4.4 milijone dolarjev
 • Potencial: 30 – 100x

Ispolink (ISP) je platforma, ki jo poganja umetna inteligenca in je zasnovana za revolucijo v procesu zaposlovanja v ekosistemu Web3. Ponuja sistem za sledenje kandidatov (ATS), ki uporablja umetno inteligenco za racionalizacijo zaposlovanja za podjetja, ki se ukvarjajo z veriženjem blokov, DeFi, blockchain igrami in IT. Platforma vključuje elemente GameFi za vključevanje razvijalcev in vključuje decentralizirano tržnico za različne Web3 storitve.

Ispolink je sklenil strateška partnerstva z več ključnimi akterji na področju Web3 in veriženja blokov:

 • Polygon (MATIC): Integracija s podjetjem Polygon povečuje Ispolinkovo skalabilnost in učinkovitost transakcij.
 • Chainlink (LINK): Sodelovanje z Chainlinkom zagotavlja zanesljive orakle za varne in natančne podatkovne vire.
 • Elastos in DEXTools: Cilj teh partnerstev je povečati zmogljivosti platforme in doseg uporabnikov.

Zaradi celovitega pristopa platforme k zaposlovanju, močnega poudarka na vključevanju skupnosti prek GameFi in decentraliziranega modela upravljanja je platforma obetavna naložba. Zaradi vse večjega povpraševanja po specializiranih tehnoloških talentih na področju veriženja blokov in nenehne širitve svojih partnerstev je Ispolink v dobrem položaju, da postane vodilna platforma v sektorju zaposlovanja in upravljanja talentov v svetu kriptovalut.

Kje lahko kupim ISP?

ISP je na voljo nekaterih večjih kripto borzah, kot sta KuCoin ter ByBit, pa tudi na dexih, kot je Pancakeswap.

Registriraj se in prejmi do:

700 USDT

omejen čas!

8. Atlas (NAVI)

 • Tržna kapitalizacija: 9.5 milijonov dolarjev
 • Potencial: 30 – 100x

O tem dragulju smo se že razpisali tukaj. Atlas (NAVI) je decentralizirana platforma za navigacijo in geoprostorske podatke, namenjena izboljšanju lokacijskih storitev in aplikacij v ekosistemu veriženja blokov. Predstavljajte si jo kot nekakšen kripto Google Maps oz. Waze. Njen cilj je ustvariti decentralizirano in pregledno okolje za izmenjavo geoprostorskih podatkov z uporabo tehnologije veriženja blokov za zagotavljanje celovitosti in dostopnosti podatkov.

Atlas ponuja nabor orodij in storitev za upravljanje in uporabo geoprostorskih podatkov:

 • Decentralizirano kartiranje: Uporabniki lahko prispevajo k decentraliziranemu zemljevidu in dostopajo do njega, kar zagotavlja posodobljene in točne geoprostorske podatke.
 • Trg geoprostorskih podatkov: Na platformi lahko uporabniki kupujejo in prodajajo geoprostorske podatke ter tako ustvarjajo novo gospodarstvo za lokacijske informacije.
 • Integracija z decentraliziranimi aplikacijami: Atlas omogoča nemoteno integracijo z decentraliziranimi aplikacijami, ki potrebujejo geoprostorske podatke, ter tako izboljša njihovo funkcionalnost in uporabniško izkušnjo.

Z ustvarjanjem platforme za natančne in zanesljive storitve, ki temeljijo na lokaciji, Atlas zadovoljuje ključno potrebo različnih aplikacij, od navigacije do logistike in še kje. Strateška partnerstva z glavnimi akterji, kot sta OpenStreetMap in Chainlink, v kombinaciji s trdno tehnološko podlago postavljajo Atlas kot močnega tekmeca na trgu geoprostorskih podatkov.

Kje lahko kupim NAVI?

NAVI je na voljo nekaterih večjih kripto borzah, kot sta KuCoin ter ByBit, pa tudi na dexih, kot je Pancakeswap.

9. Pepe (PEPE)

 • Tržna kapitalizacija: 4.7 milijarde dolarjev
 • Potencial: 10 – 30x

Ni ga popolnega kripto portfelja brez memecoinov. Oziroma kar kralja memecoinov. Pepe (PEPE) je deflacijski meme kovanec, ki je bil predstavljen v verigi blokov Ethereum. Navdih črpa iz kultnega mema Pepe the Frog, njegov cilj pa je izkoristiti priljubljenost meme kovancev, kot sta Shiba Inu in Dogecoin. Kovanec PEPE, ki je bil lansiran v začetku leta 2023, je hitro pritegnil pozornost s politiko brez davkov, deflacijsko tokenomiko in močno prisotnostjo skupnosti.

Pepe deluje predvsem kot meme kovanec s poudarkom na sodelovanju skupnosti in virusnem trženju. Uporablja redistributivni sistem, ki nagrajuje dolgoročne imetnike in vključuje mehanizem kurjenja za ohranjanje redkosti. Projekt uporablja tudi strateške trženjske kampanje za ohranjanje rasti in vključevanje svoje skupnosti. Načrt projekta Pepe vključuje faze, namenjene povečanju njegove prepoznavnosti in dostopnosti z uvrstitvijo na glavne borze in obsežnimi trženjskimi prizadevanji. Že lani je bil uvrščen na Binance.

Kje lahko kupim PEPE?

PEPE je na voljo na vseh večjih kripto borzah, kot so Binance, Kraken ter OKX, pa tudi na dexih, kot sta Pancakeswap ter Uniswap.

Registriraj se in prejmi do:

100 USDT popusta

za trgovanje

Zaključna misel

»Buy the fear, sell the greed« veleva stari pregovor v svetu trgovanja. In ravno te rdeče številke, ki jih videvamo te dni, so znak strahu. To je za mnoge idealna priložnost, da si nakupijo želene kriptovalute in se dobro pozicionirajo na trgu pred polnim začetkom bikovskega trga. Seveda pa pri tem opravite lastno raziskavo (DYOR) in nikoli ne vložite več, kot ste pripravljeni izgubiti. Srečno!

Top kripto borze 2024:

Registriraj se

hitro in enostavno

Kupuj, trguj in vlagaj!

4.8

Registriraj se in prejmi do:

700 USDT

omejen čas!

4.8

Registriraj se in prejmi do:

100 USDT popusta

za trgovanje

4.8

Registriraj se in prejmi:

$25 v BTC

darila!

4.8