Tretma Access bars

Ko spoznate tretma Access bars se vam življenje odpre. Včasih imamo polno blokad, ki nas v življenju ovirajo, tako zdravstveno, duševno, telesno. Če pa imate možnost te blokade s pomočjo Access bars odpraviti, pa je to nekaj čudovitega. Sama sem bila prepričanja, da sem nesposobna in grda, to me je spremljalo celo življenje, ker nisem imela ravno staršev, da bi to opazili, sem skozi mladost hodila z temi blokadami v glavi, če bi takrat poznala Access bars kako srečna bi bila.

No pa sem odrasla in predenj sem si ustvarila svojo družino, sem si rekla, da se bom teh blokad rešila, namreč zavedala sem se, da nisem grda in neumna, vendar je to v meni bilo zakoreninjeno. KO sem po spletu iskala pomoč in rešitev za moje probleme, sem naletela na Access bars terapijo. Tako sem si upala, kajti moja samopodoba je bila na dnu in to sem morala storiti. Po telefonu sem se dogovorila za termin, tako prijazne ženske nisem slišala že dolgo časa, polno življenja in veselja se je čutilo prav preko telefona. Čakala sem datum, da se Access bars terapija začne in da lahko začnem živeti, prav vedela sem, da je to zame in da se tukaj moje življenje pozitivnosti in samozavesti začne. 

In res je bilo tako, že po eni terapiji sem se počutila na trdih tleh, stabilna, samosvoja, nisem več sramežljivo šla po cesti, nisem se bala ljudi in po treh tretmajih Access bars sem bila prerojena. Stvari so se začele odvijati z svetlobno hitrostjo in v enem letu sem si uredila življenje. Postala sem drug človek, kmalu zanosila in rodila prekrasno hčerko. Največje darilo pa sem bila sama sebi, da sem lahko mama temu prekrasnemu otroku in ponosna sem bila da sem jaz njena mama, če pa ne bi dala skozi Access bars terapije pa si zamisliti ne morem kakšno bi bilo moje življenje danes.