Z leti vraščen noht hitreje nastane

V naši lepi mladosti se nam na polno dogaja in naša lepota je na višku. Nekako ne razmišljamo, kaj nam bodo prinesla leta in tudi če to vidimo pri svojih starših, si še nekako zatiskamo oči. Sama sem pri svojih starših videla vraščen noht, pa sem si bolj kot ne mislila, da ne dajejo poudarka na nohte na stopalih in se to meni skoraj ne more zgoditi. 

No kar hitro minejo leta, ko če niste prej poskrbeli za svoje nohte na stopalih, boste pa morali zdaj posvečati več pozornosti. Kajti z leti je vraščen noht lahko čisto nekaj normalnega, kajti nohti postajajo debelejši, lahko se lomijo, naša kožica okoli nohta pa debelejša, tako moramo začeti bolj skrbeti za nohte, če ne bomo imeli težave.

Sama vem, da sem bila še kako presenečena, ko sem na svojih nohtih na nogi opazila, da se debelijo in na palcu, ki me je začel boleti, videla, da če ne bom rešila problema, bo še vraščen noht nastal. Od takrat naprej redno skrbim za higieno nohtov na nogi, ker pa se koža in nohti starajo, včasih da je res vse tako kot mora biti obiščem salon, kjer za moje nohte na nogi poskrbijo oni.

Kar naenkrat sem spoznala, da sem imela napačno mnenje, ker sem mislila da vraščen noht pride od tega, da ne skrbimo za nohte, danes vem, da se nam to lahko še kako hitro zgodi. Redna skrb za nohte na stopalih na m prinese zdravje in ne smemo tega pozabiti, če si sami ne morete redno urejati nohtov na stopalih in da ne bo vraščen noht delal težave, si privoščite obisk v salonu in oni bodo redno poskrbeli za to, da do tega ne bo prišlo. En obisk na mesec bo čisto dovolj, da bomo vaši nohti lepi, zdravi in vraščen noht se ne bo mogel pojaviti, ker so noge negovane.