Zaslužite Bitcoin in Ethereum z igranjem teh mobilnih iger

Home » Zaslužite Bitcoin in Ethereum z igranjem teh mobilnih iger
play-to-earn igre

Tudi z igranjem mobilnih iger lahko zaslužite kriptovalute. Danes vam predstavljamo mobilne igre Bling, kako lahko z njimi zaslužite Bitcoin in Ethereum ter kako si jih lahko izplačate.

Play-to-earn koncept je odličen način združevanja zabave s služenjem kriptovalut. In medtem ko se je do zdaj večinoma nanašal na igranje računalniških iger, kot so na primer Axie Infinity, Big Time, Nakamoto Games in Gods Unchained, se vse hitreje razvijajo tudi play-to-earn mobilne igre.

Bling Financial razvija in izdaja kripto igre za iOS in Android, ki temeljijo na znanih in dobro utečenih žanrih in formulah, od pasjanse do mehurčkaste sestavljanke. Vendar je v tej mešanici še en privlačen preobrat: Z igranjem lahko zaslužite majhne količine Bitcoina (BTC) ali Ethereuma (ETH). Pri tem velja omeniti, da ko začnete igrati Bling igre, kot so Sweet Bitcoin, Ethereum Blast ali Bitcoin Pop, ta funkcija ni privzeto omogočena. Vendar je to funkcijo mogoče preprosto aktivirati, kar vam bomo pokazali danes.

Med igranjem skozi stopnje in ogledovanjem oglasov zbirate točke Bling, ki jih lahko nato zamenjate za Bitcoin (BTC) ali Ethereum (ETH). Te lahko položite neposredno na svoj račun Coinbase ali jih pretvorite v ameriške dolarje in prenesete na svoj račun PayPal.

Kako lahko igram igre in pri tem zaslužim kriptovalute?

Igre Bling so privzeto videti in se igrajo kot standardne mobilne igre, čeprav z veliko videooglasov. Če želite za igranje zaslužiti kriptovalute, morate funkcijo omogočiti tako, da se prijavite z računom. Celoten proces poteka tako:

 • Tapnite gumb »Get Started« na vrhu zaslona aplikacije Bling in nato izberite, ali se želite prijaviti z Google, Facebook ali Apple računom, če uporabljate iOS. Če tapnete puščico, ki kaže navzdol, se na dnu prikaže tudi možnost, da se namesto tega prijavite z e-poštnim naslovom.
 • Prenesite eno od Blingovih iger iz trgovine Google Play Store ali Apple App Store. Na voljo so priljubljene igre, kot so Bitcoin Blast, Bitcoin Pop in Ethereum Blast. Vsaka igra je brezplačna za prenos in igranje.
 • Med igranjem si prislužite točke Bling Points. Te točke so valuta v ekosistemu Bling, ki jo lahko sčasoma zamenjate za prave Bitcoine ali Ethereum. Količina kriptovalute, ki jo lahko zaslužite, je sorazmerna s številom zbranih točk Bling.
 • Ko zberete dovolj točk Bling, jih lahko zamenjate za kriptovalute. Postopek unovčenja je preprost, saj vam Bling omogoča, da svoje točke unovčite za Bitcoin ali Ethereum, ki se pošljejo neposredno v vašo denarnico. Izplačilo lahko zahtevate enkrat na vsakih sedem dni brez omejitev glede minimalnega izplačila ali provizij za izplačilo.

Bling Financial je pred kratkim v svojih igrah uvedla funkcijo dnevnega bonusa, da bi se igralci redno vračali. Med igranjem boste zaslužili bonus točke, z dnevnimi izzivi, ki jih lahko opravite, da boste izboljšali svojo stopnjo in tako povečali svoje nagrade. Če pa ne igrate vsak dan, boste izgubili »pikantne paprike«, s katerimi hranite svojega ljubljenčka, in tako padli nižje na lestvici ter prejeli manjše povečanje točk.

V bistvu gre za naslednje: redno igrajte in zaslužite več točk, ki jih lahko pretvorite v kriptovalute.

Katere mobilne igre lahko igram za zaslužek kriptovalut?

Trenutno Bling ponuja 9 mobilnih iger za iOS in Android, ki ponujajo nagrade v kriptovalutah. Nekatere je razvil Bling, druge so ustvarili drugi studii, vendar so vmesniki v igrah večinoma enaki – in vse si delijo isti račun Bling, tako da lahko zaslužite v različnih igrah. Tukaj so igre, ki so na voljo do zdaj, čeprav se lahko ta seznam sčasoma spremeni:

 • Bitcoin Blast
 • Bitcoin Blocks
 • Bitcoin Food Fight
 • Bitcoin Pop
 • Bitcoin Solitaire
 • Bitcoin Sudoku
 • Ethereum Blast
 • Sweet Bitcoin
 • Word Breeze

Kako si izplačam Bitcoin in Ethereum?

Na uradni spletni strani Bling Financial boste morali zaslužene točke zamenjati za kriptovaluto in nakazati svoj dobitek. Preprosto kliknite gumb »Cash Out« v zgornjem desnem kotu spletnega mesta Bling, nato pa se prijavite z istim računom, ki ste ga uporabili v aplikaciji Bling. Bling vam bo pokazal, koliko ste zaslužili. Nato lahko izberete Bitcoin ali Ethereum in zaslužek prenesete na račun Coinbase – ali pa izberete ameriške dolarje in jih pošljete na račun PayPal. Po izplačilu boste morali počakati sedem dni, da boste to lahko storili znova.

Kriptomat

Hitra in enostavna registracija

Kriptomat
4.8/5